Νέο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Γεύσεων και Γλυκισμάτων στην Τρίπολη προανήγγειλε ο Τρουπής!
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, σε συνεργασία με τους καφεστιάτορες και τους ζαχαροπλάστες της περιοχής, προανήγγειλε τη δημιουργία ενός νέου θεσμού: το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Αρκαδικών Γεύσεων και Γλυκισμάτων.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Γιάννης Τρουπής, αποκάλυψε ότι η νέα διοργάνωση δεν θα επηρεάσει το ήδη καθιερωμένο Street Food Festival, το οποίο συνεχίζει δυναμικά την πορεία του. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί σε διαφορετικό σημείο της Τρίπολης και σε ημερομηνία που δεν θα συμπίπτει με άλλες σημαντικές εκδηλώσεις της πόλης.
Στόχος του φεστιβάλ είναι η ανάδειξη των παραδοσιακών αρκαδικών γεύσεων και η ενίσχυση της επισκεψιμότητας στην Τρίπολη, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία για κατοίκους και επισκέπτες.
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας καλεί τον Δήμο Τρίπολης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου να στηρίξουν ενεργά την προσπάθεια αυτή, που φιλοδοξεί να αναδείξει την τοπική γαστρονομία και να συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Σχετικά Άρθρα
- Παράταξη Μέγα | "Οι κινητοποιήσεις για τους δρόμους της Γορτυνίας είναι στάχτη στα μάτια του κόσμου - Δεν θα συμμετέχουμε"!
- Ξεκίνησε ηλεκτρονική συλλογή υπογραφών για την Παράκαμψη Λαγκαδίων
- Η εορτή Γεννήσεως του Προδρόμου στο Ναό Αγίας Αικατερίνης στην Τρίπολη
- Λεωνίδιο | Δράση Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών
- Προαγωγικές και διπλωματικές εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας
2 σχόλια
-
Ναι ναι φτουνος εφτου θα φτιασει ωραία πράματα. Τι ζούμε ρε φουστη
-
τουτος εδω λιγες φορες μιλα και κατι παει να φτιαξει κατι κουναει κατι λεει ουσιας μπας και δουμε λιγο κοσμο






