Τόσο δεν χιόνισε ... ούτε τον χειμώνα | Πυκνό χιόνι και κρύο το τριήμερο του Μαΐου στην ορεινή Αρκαδία! (vd)
Ένα σπάνιο και εντυπωσιακό καιρικό φαινόμενο κατέγραψαν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της ορεινής Αρκαδίας, καθώς η καρδιά της άνοιξης θύμισε… καταχείμωνο. Παρά το γεγονός ότι το ημερολόγιο έδειχνε 3 Μαΐου, πυκνές χιονοπτώσεις σημειώθηκαν σε αρκετές περιοχές, μεταμορφώνοντας το τοπίο σε ένα λευκό σκηνικό ασυνήθιστο για την εποχή.
Χωριά όπως η Ελάτη, ο Κοσμάς, ο Άγιος Πέτρος και το Ροεινό βρέθηκαν στο επίκεντρο της κακοκαιρίας, με το χιόνι να πέφτει έντονα και να καλύπτει στέγες, δρόμους και δάση. Οι εικόνες που κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτυπώνουν τη σφοδρότητα του φαινομένου, αλλά και τη μοναδική ομορφιά του τοπίου.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Σχετικά Άρθρα
- "Act Local" | 1ο Συνέδριο - Γιορτή Εθελοντισμού Δήμου Τρίπολης
- Θα μπορούσε να κερδίσει ο Αστέρας, ισοπαλία με ΑΕΚ και πρώτος βαθμός στο πρωτάθλημα
- Στο γραφικό εξωκλήσι του Αγίου Φανουρίου, στη Σίταινα (vd)
- Καταγγελία | "Εκτός από άχρηστες είναι και κακόγουστες οι βυθιζόμενες μπάρες στο Καλλιάνι Γορτυνίας"
- Στην κορυφή της Γορτυνίας το «Μοναστηράκι» | Θριαμβευτικό φινάλε στο 21ο Τουρνουά Μπάσκετ της Δ.Ε. Κοντοβάζαινας! (εικόνες)
1 σχόλιο
-
τι ψηφίσατε, ρε ; ??






