Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γκάλοπ για τις ευρωεκλογές από το kalimera-arkadia.gr στην Τρίπολη (vd)

Γκάλοπ για τις ευρωεκλογές από το kalimera-arkadia.gr στην Τρίπολη (vd)
Ευρωεκλογές 2014: Μια τυπική και αδιάφορη διαδικασία ή μια ουσιαστική διαδικασία που ορίζει την θέση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια;
Τριπλές εκλογές θα έχουμε την Κυριακή 25 Μαΐου, οπότε καλούνται οι πολίτες να ψηφίσουν εκτός των άλλων και για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Ευρώπη.
Φέτος μάλιστα το ευρωψηφοδέλτιο "απαιτεί" σταυροδοσία, κάτι που μέχρι τώρα δεν ίσχυε.
Η κάμερα του kalimera-arkadia.gr βρέθηκε στο κέντρο της πόλης και με δυσκολία μπόρεσε και απέσπασε μερικές δηλώσεις από κατοίκους της Τρίπολης, μιας και όπως μας δήλωσαν οι περισσότεροι, τους αφήνει αδιάφορους η διαδικασία και θα μετέχουν, αφού έτσι και αλλιώς θα βρεθούν στην κάλπη για να ψηφίσουν δήμαρχο και περιφερειάρχη.
Ο κόσμος από τις δηλώσεις του φάνηκε ότι είναι διχασμένος, όσον αφορά στο θέμα της σταυροδοσίας, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι είναι θετικό και ότι θα πρέπει ο κόσμος να έχει κριτήριο όχι το πόσο δημοφιλής είναι κάποιος και άλλους ότι είναι το ίδιο πράγμα, είτε βάλουμε σταυρό σε κάποιο πρόσωπο είτε όχι.
Τέλος, σχετικά με τη σημασία της ένταξης της χώρας μας στην ευρωπαϊκή ένωση ειπώθηκε χαρακτηριστικά ότι "δεν υπάρχει ευρωπαϊκή ένωση, δεν υπάρχει ενότητα", "αυτό έχει τα θετικά και τα αρνητικά του", "χωρίς αυτούς δεν κάνουμε".
Βάσω Παπαδοπούλου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...