Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λίστες διαθεσιμότητας - Για «σοβαρότατη παράβαση» κατηγορεί ο Τζιούμης τον Σμυρνιώτη!

Λίστες διαθεσιμότητας - Για «σοβαρότατη παράβαση» κατηγορεί ο Τζιούμης τον Σμυρνιώτη!

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε, πριν από λίγο, ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, Κώστας Τζιούμης, αναφορικά με το ζήτημα της αποστολής λίστας διαθεσιμότητας υπαλλήλων του Δήμου Τρίπολης.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ελήφθει η υπ’αρίθμον 812\12  ομόφωνη απόφαση με την οποία εντελόταν ο Κος Δήμαρχος να δώσει γραπτή εντολή στις υπηρεσίες του δήμου να μην αποστείλουν στο υπουργείο τα στοιχεία των υπαλλήλων, προκειμένου να φτιαχτούν οι λίστες διαθεσιμότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κος Δήμαρχος αγνόησε την συγκεκριμένη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, δεν έδωσε γραπτή εντολή και ως εκ τούτου οι υπηρεσίες του δήμου έστειλαν τα συγκεκριμένα στοιχεία στο υπουργείο.

Να σημειωθεί ότι στο δημοτικό συμβούλιο ο Κος Δήμαρχος μάς ενημέρωσε για αντίστοιχη ομόφωνη απόφαση της ΠΕΔ και συμφωνούσε και υπερθεμάτιζε για την συγκεκριμένη απόφαση, παρουσία και του συλλόγου εργαζομένων.

Τώρα τι μεσολάβησε και την επομένη ημέρα άλλαξε γνώμη και δεν εφάρμοσε την απόφαση του δημοτικού Συμβουλίου, δεν ξέρω, ας μας απαντήσει ο ίδιος.

Αυτό κατά την άποψή μου συνιστά σοβαρότατη παράβαση του Κου Δημάρχου ο οποίος είναι υποχρεωμένος να εφαρμόζει τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Επιπλέον νομίζω ότι είναι εμπαιγμός των εργαζομένων από τον Κο Δήμαρχο, διότι διαβεβαίωνε το προεδρείο του συλλόγου τους ,όπως ανέφερα προηγουμένως, ότι δεν θα στείλει τα στοιχεία στο υπουργείο.

Για όλα αυτά θα ζητήσω να γίνει συζήτηση στο επόμενο στο δημοτικό συμβούλιο για να δοθούν απαντήσεις από τον Κο Δήμαρχο.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...