Ξεκίνησαν πάλι τα έργα πεζοδρόμησης στο κέντρο της Τρίπολης – Στόχος να τελειώσει η «ΙΒ» πριν τις 15 Δεκεμβρίου

Η προσωρινή εμπλοκή που παρουσιάστηκε τις προηγούμενες ημέρες στα έργα πεζοδρόμησης του κέντρου της Τρίπολης, προκάλεσε αναταραχή και ανησυχία στους καταστηματάρχες της περιοχής.
Το πρόβλημα φαίνεται ότι -προς το παρόν- λύθηκε και οι εργασίες ξεκίνησαν πάλι στο κέντρο της πόλης.
Η αλήθεια είναι ότι στο έργο εμφανίζονται σοβαρές τεχνικές δυσκολίες κι αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσε να υπολογιστεί εξ αρχής με ακρίβεια.
Στόχος είναι –σύμφωνα με πληροφορίες του kalimera-arkadia.gr- να τελειώσει η πεζοδρόμηση στην οδό «Εθνικής Αντίστασης» μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, για να μπορέσουν να δουλέψουν τα μαγαζιά και επιπλέον σε όποιο άλλο σημείο έχουν γίνει εργασίες (και δεν θα έχουν τελειώσει πριν τα Χριστούγεννα), θα υπάρξει πρόβλεψη ώστε οι δρόμοι να είναι βατοί, για να μπορεί να κυκλοφορήσει εύκολα ο κόσμος και να κάνει τις αγορές του.
Αν βέβαια αυτό το χρονοδιάγραμμα, τηρηθεί κατά γράμμα, θα φανεί στην πράξη, διότι πολλές φορές στα έργα προκύπτουν ζητήματα έκτακτα που πάνε πίσω την ολοκλήρωση μιας εργολαβίας.