«Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» στο δημοτικό κινηματογράφο της Μεγαλόπολης

Η ταινία «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Σμαραγδής θα προβληθεί στο δημοτικό κινηματογράφο της Μεγαλόπολης.
Πρόκειται για μια συγκλονιστική ιστορία του Ιωάννη Βαρβάκη, ο οποίος από πειρατής του Αιγαίου Πελάγους, φτάνει στην Αυλή της Μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας, απλώνεται στις ακτές της Κασπίας Θάλασσας και καταλήγει στην διχασμένη από εμφύλιες διαμάχες Ελλάδα, κατά την επανάσταση του 1821.
Κατά την παραμονή του στην Ρωσία, εξελίσσεται σε ζάμπλουτο εξαγωγέα χαβιαριού. Η υπέρμετρη φιλοδοξία του τον φέρνει αντιμέτωπο με απανωτές συμφορές, μέχρι που αποφασίζει να χαρίσει όλη του την περιουσία και στο τέλος τον ίδιο του τον εαυτό στο όνομα της αγάπης.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Κατρίν Ντενέβ, Σεμπάστιαν Κοχ, Τζον Κλιζ, Χουάν Ντιέγκο Μπότο , Όλγκα Σουτούλοβα, Λάκης Λαζόπουλος, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Άκης Σακελλαρίου, Μαρίσσα Τριανταφυλίδου, Γιώργος Κοτανίδης, Γιάννης Βούρος, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Παύλος Κοντογιαννίδης, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μάνος Βακούσης, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Ειρήνη Μπαλτά, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κώστας Σόμερ, Κώστας Δελακούρας, Μάνος Τσαγκαράκης, Νικόλας και Ευγενία Θεοτοκά
Η ταινία θα προβληθεί την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, στις 8.00 το βράδυ, την ίδια ώρα και το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, ενώ την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, θα γίνουν δύο προβολές (6.00 και 8.00).