Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Πρόεδρος ΕΤΕ ΔΕΗ στο kalimera-arkadia.gr: «Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ βρίσκονται στα όρια της οικονομικής εξαθλίωσης» (video)

Ο Πρόεδρος ΕΤΕ ΔΕΗ στο kalimera-arkadia.gr: «Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ βρίσκονται στα όρια της οικονομικής εξαθλίωσης» (video)

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ Άγγελος Βλαστός ήρθε στη Μεγαλόπολη για το 50ο συνέδριο της ΕΤΕ ΔΕΗ και μίλησε στο kalimera-arkadia.gr

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι επιλέχθηκε η Μεγαλόπολη να γίνει το συνέδριο της ΕΤΕ ΔΕΗ, διότι πρόκειται για περιοχή σύμβολο με μεγάλη προσφορά στα ενεργειακά πράγματα της χώρας.

Τόνισε ότι η κρίση έχει χτυπήσει και τη Μεγαλόπολη και προσέθεσε την ανάγκη να αναδειχθεί η προσφορά που έχει στη φτηνή ενέργεια ο τόπος ης Μεγαλόπολης.

«Είμαστε εδώ σε ένα ιστορικό χώρο για να ξεκινήσει η ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος. Κι αυτό μπορεί να ξεκινήσει από τη Μεγαλόπολη.

Βρισκόμαστε σε μία εποχή αγώνων αντίστασης και ανατροπής για να απεμπλακούμε από τα μνημόνια και τις μνημονικές πολιτικές» είπε.

Επίσης, ο Πρόεδρος της ΕΤΕ ΔΕΗ είπε ότι οι μισθοί των εργαζομένων της ΔΕΗ έχουν μειωθεί κατά 40% και ότι είναι στα όρια της οικονομικής εξαθλίωσης, αφού με το ζόρι βγαίνει ο μήνας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...