Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οδυσσέας: «Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει χάσει τις αξίες του, το ΠΑΣΟΚ είναι οι άνθρωποί του»

Οδυσσέας: «Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει χάσει τις αξίες του, το ΠΑΣΟΚ είναι οι άνθρωποί του»

Τη θέση ότι το ΠΑΣΟΚ είναι οι άνθρωποί του διατύπωσε ο βουλευτής Αρκαδίας του κόμματος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στην τοποθέτησή του κατά τη διάρκεια της πρώτης εκδήλωσης για την ανασύσταση του Κινήματος σε επίπεδο Θεσσαλονίκης, που έγινε στην Καλαμαριά. Παράλληλα ο βουλευτής άσκησε κριτική στην Τρόικα και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ. 

 «Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει χάσει τις αξίες του, το ΠΑΣΟΚ δεν είναι τα γραφεία του, είναι οι άνθρωποί του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντινόπουλος επισημαίνοντας, παράλληλα, πως ο «πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, διατύπωσε προεκλογικά την πιο ρεαλιστική πρόταση και υπάρχει συνέπεια ανάμεσα στον προεκλογικό και μετεκλογικό λόγο του».
Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στην εκδήλωση για την ανασύσταση του Κινήματος ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος άσκησε κριτική στην Τρόικα και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ. 
«Η Τρόικα έπεσε έξω σε όλες τις προβλέψεις» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ενώ αναφερόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ παρατήρησε πως έχει τη λογική του παλιού ΠΑΣΟΚ, διευκρινίζοντας πως με τον όρο «παλιό ΠΑΣΟΚ» εννοεί «τις πρακτικές των ανθρώπων που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ στη σημερινή κατάσταση».
Παράλληλα, κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει να δημιουργήσει «τη δική του κάστα επιχειρηματιών». 
Στην εκδήλωση για την ανασύσταση του Κινήματος το λόγο πήραν και μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ εκφράζοντας την αγωνία για το μέλλον του, αλλά και τις προτάσεις τους για το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει εφεξής. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...