Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο - Κλήθηκε η αστυνομία για να αποχωρήσει δημότης!

Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο - Κλήθηκε η αστυνομία για να αποχωρήσει δημότης!
Η συζήτηση για ένα θέμα που αφορά την αποδοχή χρηματοδότησης που αφορούν κονδύλια για τις περιοχές που λειτουργούν Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και ειδικά ένα ζήτημα που αφορούσε το αν η Τσεμπερού υπάγεται στο Δήμο Μεγαλόπολης ή στο Δήμο Τρίπολης προκάλεσε … χαμό στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης.
Όταν ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Βόσνος, κατά την ενημέρωσή του, στο συμβούλιο επικαλέστηκε το όνομα του κ. Τσιάμα (δημότης από την Αγριακόνα) που ήταν παρών είχε ως αποτέλεσμα ο εν λόγω δημότης να ζητήσει από τον αντιδήμαρχο να μην τον πιάνει στο στόμα του γιατί βρωμάει …
Η επίθεση του κ. Τσιάμα στον Αντιδήμαρχο, οδήγησε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Τάσο Κακλαμάνο να αποβάλλει από την αίθουσα τον δημότη ο οποίος δεν αποχώρησε και διακόπηκε για λίγα λεπτά η συνεδρίαση.
Με την έναρξη της συνεδρίασης πάλι, ο κ. Τσιάμας ήταν μέσα στην αίθουσα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επέμεινε να αποχωρήσει ο δημότης, εκείνος αρνήθηκε και ο κ. Κακλαμάνος πήρε στο τηλέφωνο ενώπιον όλων την αστυνομία, ζητώντας τη συνδρομή της.
Η κίνηση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. «Είναι μια μελανή στιγμή στο δημοτικό συμβούλιο. Είμαι 20 χρόνια εδώ και η αστυνομία δεν έχει ποτέ κληθεί. Θα μπορούσε ο δημότης να πει μια συγνώμη και να μην γίνουν όλα αυτά» είπε ο Κώστας Τζιούμης ο οποίος σηκώθηκε όρθιος μαζί με την παράταξή του να φύγει.
Τότε ο κ. Τσιάμας είπε ότι ανακαλεί, ζητά συγνώμη και αποχώρησε, πριν φτάσει η αστυνομία.
Αντίθετα, ο Νίκος Τσιαμούλος φωνάζοντας, έδωσε συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και είπε πως «επιτέλους πρέπει να μπουν κανόνες και να μην κάνει ό,τι θέλει ο καθένας εδώ μέσα».
«Με αστυνομίες δεν λύνονται προβλήματα, αλλά οξύνονται» τόνισε ο Γιάννης Λάζαρης, ενώ ο Δημήτρης Νικολάου, είπε ότι «η αστυνομία δεν έχει κανένα λόγο στο δημοτικό συμβούλιο».
Ότι η αστυνομία δεν έχει κληθεί ποτέ πάλι στο συμβούλιο είπε ο Κώστας Ταλούμης.
«Δεν με καλύπτει η συγγνώμη του κ. Τσιάμα» είπε ο Δημήτρης Βόσνος και προανήγγειλε ότι θα κινηθεί δικαστικά.
«Είδατε τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε ένας συνάδελφος. Με έχετε εδώ για να διασφαλίζω την ομαλή λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου. Μέχρι να λήξει η θητεία μου δεν θα ανεχτώ τέτοιου είδους συμπεριφορές. Θα το ξανακάνω αν χρειαστεί» είπε ο Τάσος Κακλαμάνος.
Σε υψηλούς τόνους καταδίκασε τη συμπεριφορά του δημότη και ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής.
Τελικά, το θέμα αναβλήθηκε.
(Θα ακολουθήσει βίντεο)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...