Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δύο Αρκάδες πρωταγωνιστές στο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»!

Δύο Αρκάδες πρωταγωνιστές στο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»!
Ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ των τελευταίων ετών, στην Ελληνική τηλεόραση», το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» του Alpha, από φέτος δεν έχει μόνο έναν, αλλά δύο βασικούς πρωταγωνιστές από την Αρκαδία!
Μέχρι τώρα γνωρίζαμε όλοι την Ελένη Κοκκίδου (από τις Αραχαμίτες της Αρκαδίας), που ήταν και είναι η αγαπημένη μας "Βούλα" στη δημοφιλή σειρά "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα". Μαζί με τον "Μηνά" (Αντώνη Αντωνίου) είναι ίσως το ζευγάρι με τους περισσότερους φανατικούς οπαδούς στο σίριαλ. Η καριέρα της Ελένης Κοκκίδου, ωστόσο, έχει ξεκινήσει πολλά χρόνια πριν... Η ηθοποιός έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 1982 στη σειρά της ΕΡΤ "Κυρία Ντορεμί". Τότε είχε υποδυθεί την τραγουδίστρια Δανάη η οποία τραγουδούσε στην μάντρα του Αττίκ.
Δείτε τη "Βούλα" όταν ήταν 23 ετών:
 
Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΛΕΜΜΕΝΟΣ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
Από φέτος όμως στο σίριαλ μπαίνει ένας ακόμα Αρκαδίας, ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος, ο οποίος ο ίδιος είπε στην Espresso ότι έχει καταγωγή από την Τρίπολη και το Ζυγοβίστι της Γορτυνίας!
Γράφει το δημοσίευμα: «Από την παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Κωνσταντίνου Ρήγου στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» των Αντώνη Αγγελόπουλου και Διονύση Φερεντίνου.
Ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος, με καταγωγή από το Ζυγοβίστι Αρκαδίας και την Τρίπολη και παιδί πολύτεκνης οικογένειας (έχει δύο αδερφούς και μια αδερφή), αποφοίτησε το 2014 από το Εθνικό Θέατρο και έρχεται να «μουρμουρίσει» στην τηλεόραση με... σύντροφο τη Φωτεινή Αθερίδου.
Θα ενσαρκώσει τον Σίμο που έχει σχέση με τη Λένα και οι δυο τους θα αποτελέσουν το πιο μικρό ηλικιακά ζευγάρι του σίριαλ, που θα δώσει μια πνοή φρεσκάδας στην παραγωγή από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στον Alpha.
«Υποδύομαι έναν φοιτητή Σεισμολογίας με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, τον Σίμο, πρώην υπέρβαρο. Ο ήρωας μένει στα Εξάρχεια, βάζει στόχους και τους επιτυγχάνει, ενώ προσπαθεί να ξορκίσει τον μεγάλο του φόβο για τον σεισμό, σπουδάζοντάς τον».
«Ο Σίμος τα έχει με τη Λένα, μια κοπέλα που δεν πηγαίνει ποτέ στο ΤΕΙ που έχει περάσει και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι πώς θα μένει στο σπίτι του.
Η μεγάλη πλάκα είναι ότι αυτό το ζευγάρι δεν συγκατοικεί. Η εμμονή της Λένας, όμως, μαζί του τους έχει κάνει αυτοκόλλητους. Φυσικά υπάρχει μεγάλη αγάπη μεταξύ τους γι' αυτό και η “Μουρμούρα” τους έχει πλάκα» αναφέρει στην «Espresso» ο 28χρονος ηθοποιός.
«Ισως δεν γνωρίζετε ότι τα κείμενα του δικού μας ζευγαριού, τα οποία είναι εξαιρετικά, τα γράφει η Φωτεινή Αθερίδου και τη θαυμάζω γι' αυτό. Με τη Φωτεινή είχαμε συναντηθεί σε ένα σεμινάριο στο “Θέατρο των Αλλαγών”, πριν περάσω εγώ στο Εθνικό και εκείνη στο Τέχνης. Είναι πολύ γελαστή και ανοιχτή κοπέλα.
Η τύχη μάς έφερε να παίζουμε μαζί στη μικρή οθόνη όπου για μένα είναι η πρώτη μου δουλειά. Οι δικοί μου πλέον υπερηφανεύονται. Το πρώτο επεισόδιο όμως θα το δω με τους φίλους μου» προσθέτει.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...