Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πανηγυρι Τεγέας | Οριοθέτηση κοινοχρήστων χώρων για τη λειτουργία της Εμποροπανήγυρης

Πανηγυρι Τεγέας | Οριοθέτηση κοινοχρήστων χώρων για τη λειτουργία της Εμποροπανήγυρης
Η Επιτροπή Ποιόητας Ζψής του Δήμου Τρίπολης ενέκρινε την ένταξη ιδιόκτητων χώρων εντός των ορίων διεξαγωγής της εμποροπανηγύρεως της Τεγέας για το έτος 2017, αποκλειστικά για το χρονικό διάστημα λειτουργίας αυτής και μόνο για αυτή τη χρήση. Έτσι τα όρια διεξαγωγής της εμποροπανηγύρεως για το έτος 2017 διαμορφώνονται όπως αυτά αποτυπώνονται στο τοπογραφικό διάγραμμα, (αριθ. σχ. Τ17/Ιουνιος/2017) του Πτυχιούχου Πολ. Μηχανικού Γιαννιού Παν/τη. Αναλυτικότερα :
  1. Προτείνουμε να ενταχθεί στο χώρο (έκταση) τέλεσης της εμποροπανήγυρης, όλος ο χώρος ιδιοκτησίας Ιωάννη και Ηλία Παπασίνου και κληρονόμων Χρήστου Αναγνωστόπουλου, ο οποίος ορίζεται από την επαρχιακή οδό ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΣΤΡΟΥΣ, και τις 2 δημοτικές οδούς οι οποίες τέμνονται υπό γωνία με την προαναφερόμενη επαρχιακή οδό.
  1. Επίσης να γίνει επέκταση κατά πλάτος στη δημοτική οδό μεταξύ των ιδιοκτησιών Βρούβα και Αναγνωστόπουλου, η οποία συνδέει την επαρχιακή οδό ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΣΤΡΟΥΣ με δημοτική οδό στα δυτικά. Η επέκταση αυτή να γίνει προς την πλευρά της ιδιοκτησίας Βρούβα, σε βάθος (πέντε) 5,00μ από το όριο της δημοτικής οδού.
Και για τις 2 ανωτέρω εκτάσεις, στην πλευρά προ την επαρχιακή οδό ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΑΣΤΡΟΥΣ, ο χώρος τέλεσης της εμποροπανήγυρης θα οριοθετείται μέχρι (πέντε) 5μ από το όριο της επαρχιακής οδού, για την ασφαλή κίνηση των επισκεπτών της εμποροπανήγυρης.
  1. Σε επιχειρήσεις εστίασης (υγειονομικού ενδιαφέροντος) που έχουν πρόσοψη σε δημοτική ή επαρχιακή οδό και αναπτύσσουν τραπεζοκαθίσματα εντός της ενιαίας ιδιοκτησίας τους, κατά τη διάρκεια λειτουργίας της εμποροπανήγυρης Τεγέας οριοθετημένος σε αυτές χώρος συμπεριλαμβάνει όλο το τμήμα της παραχωρούμενης ιδιοκτησίας που επιθυμούν να χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό.
  2. Οι αιτήσεις–δηλώσεις των ενδιαφερομένων καθώς και το προαναφερόμενο τοπογραφικό διάγραμμα οριοθέτησης των χώρων, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσης.
  3. Κατά τα λοιπά ισχύει η με αριθ. 474/2015 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.
Η Επιτροπή εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη λήψη σχετικής απόφασης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...