Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σοφοκλής Γιαννούσης: "Είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας στη Νότια Κυνουρία"

Σοφοκλής Γιαννούσης: "Είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας στη Νότια Κυνουρία"
Σε ανάρτησή του, ο Σοφοκλής Γιαννούσης, αναφέρει ... "Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη προς όλους εσάς που εξέλεξαν την παράταξη ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τον δήμο Νότιας Κυνουρίας. Η επιλογή σας να ψηφίσετε υπέρ της παράταξης μας μας δίνει τη δύναμη και την ενθάρρυνση να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για το καλό του δήμου μας. Είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας, με προγράμματα και πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής μας και θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας για την τοπική μας κοινότητα. Με την υποστήριξή σας, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά, να ακούμε τις ανάγκες και τις απόψεις σας, και να προωθούμε τα έργα που θα φέρουν πραγματική αλλαγή. Σας προσκαλώ να μας στηρίξετε σε αυτό το ταξίδι και να συμμετάσχετε ενεργά στη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για όλους μας!
Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και τη στήριξή σας. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας για την πρόοδο και την ευημερία της κοινότητάς μας.
Πίστεψα εξ αρχής στον Μανώλη Δολιανίτη, ο οποιος μας καθοδήγησε με πολλή υπομονή και επιμονή προς την επιτυχία.
Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Ιωάννης Μαρνέρης. Χωρίς αυτόν δεν θα βρισκόμουν εδώ. Θα σας ευγνωμονώ πάντα για κάθε συμβουλή που μου δίνετε."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...