Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καραμανλή: "Όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του Μάριου, ο Τσίπρας πήγε χαμογελαστός στο θέατρο" - Της άρπαξε φωτογραφία από τα χέρια ο Βαρεμένος και μετά ζήτησε συγνώμη! (vd)

Καραμανλή: "Όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του Μάριου, ο Τσίπρας πήγε χαμογελαστός στο θέατρο" - Της άρπαξε φωτογραφία από τα χέρια ο Βαρεμένος και μετά ζήτησε συγνώμη! (vd)

Χαρτί με φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα άρπαξε ο Γιώργος Βαρεμένος μέσα από τα χέρια της Άννας Καραμανλή, με αποτέλεσμα να δεχθεί τις επικρίσεις των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ για την κίνησή του.

Η Άννα Καραμανλή έδειχνε τη φωτογραφία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να καυτηριάζει τη στάση του, λέγοντας ότι: «Προχθές όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού ο Τσίπρας χαμογελώντας με δύο κυρίες πήγε στο Θέατρο στο Παλλάς. Αυτή είναι η αθλιότητα του Τσίπρα. Δείτε τους χαμόγελο Colgate».

Ο Γιώργος Βαρεμένος απάντησε: «Μιλάει το χαμόγελο Μητσοτάκη» και της άρπαξε το χαρτί. Στο στούντιο υπήρξε έκπληξη και αμηχανία, με τον Γιώργο Βαρεμένο να της πετάει στη συνέχεια το χαρτί πίσω.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής, Δημήτρης Οικονόμου και Γιώργος Παυλόπουλος επέκριναν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τη χειρονομία του.

Δείτε το βίντεο

 

Απολογήθηκε για την κίνησή του

«Γιώργο, δεν κάνουμε τέτοια σε μια γυναίκα» είπε στον Γιώργο Βαρεμένο ο Δημήτρης Οικονόμου με τον βουλευτή να ανταπαντά «δεν μπορώ τις αθλιότητες».

Στη συνέχεια, όταν ηρέμησαν τα πνεύματα, ο κ. Βαρεμένος απολογήθηκε για την κίνησή του και η κ. Καραμανλή αποδέχθηκε τη «συγγνώμη» του.

aftodioikisi.gr

5 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 00:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεξιοί, υποκριτές, ψεύτες. Τι

  • Χρυσα
    Χρυσα Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 14:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν το έκανε βουλευτής από ακροδεξιό χώρο θα τον είχατε ήδη συλλάβει και θα σέρνατε στα δικαστήρια τους ομοϊδεάτες του??

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 13:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Γεια σου βουλευτινα με το μαυρο το γυαλί! Αετός της ΝΔ!!! Ωραία η φωτογραφία αλλά πλαστή. Εκτός από ασπρόμαυρη οι κοπτοραπτούδες της ΝΔ έκαναν τη δουλειά να φαίνεται ακόμα πιο πιστευτή. Ξέχασαν όμως να προσθέσουν ότι ο Τσίπρας πήγε στο Θέατρο το Σάββατο και όχι τη Δευτέρα γιατι ως γνωστός τα θέατρα έχουν ρεπό τις Δευτέρες

  • Ουστ ρετάλια
    Ουστ ρετάλια Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 13:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Η πιο άθλια σπέκουλα που θα μπορούσε να γίνει ποτέ, που δείχνει αν μη τι άλλο πόσο χεσμένοι είναι στη Νέα Δικτατορία του κρυφακούλη Μιζοτάκη με το ΣΥΡΙΖΑ μήπως και χάσουν τις θεσούλες και το μισθουλάκο τους. Η κυρία αυτή να μας πει καλύτερα για 7 χιλιαρικάκια που μπαίνουν στο λογαριασμό της, μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει και να αφήσει τις πεζοδρομιακές και φτηνές τακτικές. Αντί να κοιτάνε την τύφλα τους στο μπουρδ@@@κόμμα τους, που έχουν γαμ@@@ τον κοσμάκη, κάθονται από το πρωί μέχρι το βράδυ στη μονταζιέρα τους κόβουν και ράβουν και ψάχνουν αν θα στραβογελάσει η αν θα στραβοπηδ@@ει ο Τσίπρας για να τον βγάλουν φωτοτυπία και να τον χλευάσουν. Παλιοξεφτίλες του κερατά. Ρε θα φάτε τέτοιο μαύρο στις εκλογές που δεν θα έχει προηγούμενο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 13:31 Σύνδεσμος σχολίου

    H φωτογραφία που δήθεν δείχνει τον κύριο Τσίπρα εκτός του ότι τραβήχτηκε Σάββατο βράδυ δείχνει και το μένος των βουλευτών της ΝΔ για όλα, Η κυρία Καραμανλή δεν πρόσεξε ότι η φωτογραφία ήταν του Σαββάτου και σου λέει: "Ας κάνω λίγο ανακατωσούρα" για να γίνω κι εγώ λιγο γνωστή. Αυτή η κυρία λοιπόν χωρίς στοιχεία πραγματικά μιλάει για σεξιστική επίθεση? Και η ντροπή θα ντρεπόταν

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...