Menu
RSS
Δευτέρα, 13/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μαρινάκης (πάλι) κατά Μητσοτάκη – «Ξεφτιλισμένο πρωτάθλημα, στραβή κυβέρνηση!»

Μαρινάκης (πάλι) κατά Μητσοτάκη – «Ξεφτιλισμένο πρωτάθλημα, στραβή κυβέρνηση!»
Νέο αντάρτικο εναντίον του πρωταθλήματος και της ελληνικής κυβέρνησης ξεκίνησε ο Ολυμπιακός μετά την χθεσινή ισοπαλία 0-0 με τον Παναθηναϊκό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.
 

Μετά τον αγώνα οι ερυθρόλευκοι με πύρινη ανακοίνωση τους καταφέρθηκαν εναντίον της διαιτησίας του Πορτογάλου ρέφερι Ζοάο Πινέιρο ο οποίος ακύρωσε το γκολ του Βρουσάι στο 90′ ως οφσάιντ, επιτέθηκαν στην Super League και στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

H τελευταία επίθεση μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί και μαρτυρά την οργή και τις διαθέσεις του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η ανακοίνωση:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τον τρόπο που αντέδρασε σε μια ακόμα καταφανέστατη αλλοίωση ενός αγώνα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αλλά και του Πρωταθλήματος συνολικά και προστάτεψε την ομάδα.

Ο κόσμος μας δεν αντέδρασε από αηδία με ό,τι είδαμε να συμβαίνει για μια ακόμα φορά.

Διαιτητές στο χορτάρι και στο VAR που ελέγχουν χειρουργικά φάσεις για να αδικήσουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και να ευνοήσουν τους αντιπάλους του! Αυτή τη φορά ανακάλυψαν οφσάιντ, φάουλ που δεν υπήρχαν, κάρτες που χαρίστηκαν… Την άλλη φορά θα βρουν κάτι άλλο!

Πλέον ξέρει όλη η Ελλάδα τι έχει συμβεί. Θα συνεχίσουμε με πικρό χαμόγελο να τα δίνουμε όλα μέχρι την τελευταία αγωνιστική, οι παίκτες μας, ο κόσμος μας, όλοι μαζί ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ! Είμαστε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και γεννηθήκαμε ΝΙΚΗΤΕΣ.

Υγ.: Το Πρωτάθλημα αυτό είναι ένα από τα πιο αλλοιωμένα και ξεφτιλισμένα πρωταθλήματα όλων των εποχών και το γνωρίζουν όλοι εκτός ίσως από την ελληνική κυβέρνηση».

“Είμαι Ολυμπιακός – Εξυγίανση στο ποδόσφαιρο με το VAR”

Την περασμένη Παρασκευή, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στο “Ράδιο Ζυγός” των Τρικάλων.

Εκεί, υπενθύμισε ότι είναι Ολυμπιακός, ενώ όπως είπε, τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σημαντικά βήματα εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως αυτό με τη χρήση του VAR.

Είμαι Ολυμπιακός, αλλά πάνω από όλα αυτό το οποίο θέλω να τονίσω είναι ότι φέτος έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αυτό είναι καλό. Είναι καλό για το ποδόσφαιρο συνολικά.Έχουν γίνει βήματα και στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου σημαντικά, νομίζω και στην ποιότητα και στη διαιτησία και μπορούν να γίνουν και με το VAR. Τα πράγματα σίγουρα είναι καλύτερα τώρα από ό,τι ήταν πριν από κάποια χρόνια. Και βέβαια έχουμε και άλλα βήματα να κάνουμε προκειμένου να αναβαθμίσουμε το ποδοσφαιρικό μας προϊόν” είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Η κόντρα Μητσοτάκη – Μαρινάκη, έρχεται σε μια κρίσιμη προεκλογική περίοδο.

Οι δύο άντρες είχαν συγκρουστεί σφόδρα τον περασμένο Νοέμβριο για το ποδόσφαιρο και τις υποκλοπές, ωστόσο ύστερα από παρέμβαση κορυφαίου δημοσιογράφου – αρθρογράφου που έχει άριστες – προνομιακές επαφές και με τις δύο πλευρές οι δίαυλοι αποκαταστάθηκαν και οι άλλοτε κουμπάροι – κολλητοί τα ξανά βρήκαν.

Λέτε τώρα η ρήξη να είναι οριστική; Και αν ναι, σε ποιον θα κοστίσει περισσότερο; Στον Μητσοτάκη που επιθυμεί να επανεκλεγεί πρωθυπουργός ή στον Μαρινάκη που έχει πολλές και ανοιχτές δουλειές με τις οποίες ασχολείται;

https://www.aftodioikisi.gr/

7 σχόλια

  • ΤΡΙΠΟΛΙΣΤΑΝ 13
    ΤΡΙΠΟΛΙΣΤΑΝ 13 Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 23:03 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ!!! Υ.Σ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΞΥΔΑΚΙ!!!!

  • anonymous
    anonymous Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 20:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Να πως χάνονται οι εκλογές!

  • Πέτρος
    Πέτρος Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 19:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μαρινάκης μόνο όταν κερδίζει είναι ευχαριστημένος το πως δεν τον νοιάζει τα θέλει όλα χλωρά ξερά δικά του! Βέβαια ο Ελ Αραμπί ήταν offside και επηρέασε την φάση ξεκάθαρα!
    Ευτυχώς που το Var έκανε την δουλειά του σωστά !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 10:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Μην ξεχνάμε την δική μας σφαγή στον αγώνα κυπέλλου Αστέρα -Ολυμπιακού που δεν είδα την μεγαλοψυχία του Ολυμπιακού να ζητά συγγνώμη

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 10:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Θέλω να θυμίσω ότι ο Μαρινάκης και τα παιδιά της δημοσιογραφίας του Ολυμπιακού έβλεπαν σωστή την απόφαση του διαιτητή στο αγώνα κυπέλλου Ολυμπιακού Αστέρα όπου στέρησε το κύπελλο στην ομάδα μας. Εάν υπήρχε από τότε το VAR ο Αστέρας θα είχε κερδίσει το πέναλτι και το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Το VAR το έφεραν για να διορθώσουν αδικίες και λάθη που δεν...... έβλεπαν Η δεν ήθελαν να δουν οι διαιτητές.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 10:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Το γκελ πολύ σωστά ακυρώθηκε ο παίκτης του Ολυμπιακού που ήταν οφσάιντ επηρέαζε τη φάση αφού εάν δεν ήταν αυτός ο αμυντικός του Παναθηναϊκού θα είχε διώξει την μπάλα με αποτέλεσμα να μην είχε γίνει ποτέ ή φάση που έφερε το γκόλ.Απαράδεκτο και προκλητικό το κανάλι του Μαρινάκη -Ολυμπιακού που προσπάθησαν με θράσος να κάνουν το άσπρο μαύρο. Ο Κ Μαρινάκης όταν πρόκειται για την ομάδα που είναι ιδιοκτήτης στην Αγγλία εισβάλλει έτσι μέσα στο γήπεδο για να απειλήσει και να προπηλακίσει τους διαιτητές. Απλά ρωτάω

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 10:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης πρέπει να μάθουν πλέον να παίζουν με το 50 - 50 και όχι με το 70-30που τους είχαν μάθει όλα τα τελευταία χρόνια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...