Menu
RSS
Σάββατο, 27/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μητσοτάκης: «Δε μας σταματάει ούτε η αφρικανική σκόνη»

Μητσοτάκης: «Δε μας σταματάει ούτε η αφρικανική σκόνη»

«Δε μας σταματάει ούτε η αφρικανική σκόνη», ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του στα Βριλήσσια, όπου περιόδευσε σήμερα , ευχαριστώντας τον κόσμο για τη θερμή υποδοχή καθώς και για τα μεγάλα ποσοστά που πήρε η ΝΔ στο βόρειο τομέα στις εθνικές εκλογές, υπογραμμίζοντας ότι αυτή η στήριξη και αυτή η δυναμική είναι σημαντικό να επαναληφθεί και στις ευρωεκλογές.«Δεν ξεχνώ ότι ξεκίνησα την πολιτική μου διαδρομή ακριβώς πριν από 20 χρόνια στην τότε ενιαία Β΄ Αθηνών, εσείς τότε με είχατε εκλέξει πρώτο βουλευτή και να ξέρετε ότι αγωνίζομαι από τότε για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη σας».

Είπε ότι μόλις επέστρεψε από μία πολύ δημιουργική περιοδεία στην Κεντρική Μακεδονία και «σας διαβεβαιώνω ότι το κλίμα είναι ενθουσιώδες, η παράταξή μας συσπειρώνεται κι εμείς θα είμαστε οι μεγάλοι νικητές της εκλογικής μάχης της 9ης Ιουνίου».

Επεσήμανε ότι οι ευρωεκλογές αυτές έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία. «Θέλω να ξεκινήσω επισημαίνοντας το γεγονός ότι ενώ σε τρεις εβδομάδες από τώρα θα ψηφίσουμε για ευρωβουλευτές το μόνο κόμμα το οποίο κατά τη διάρκεια αυτής της προεκλογικής εκστρατείας μιλάει για τη σημασία μιας ισχυρής Ελλάδας σε μια ισχυρή Ευρώπη είναι η ΝΔ. Και ίσως υπάρχει μια ιστορική εξήγηση γι αυτό: Διότι η ΝΔ είναι η παράταξη που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη». Τόνισε ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής πήγε κόντρα στην κοινή γνώμη και στο λαϊκισμό της εποχής ο οποίος εκφραζόταν με το σύνθημα «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο», έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη κι από τότε το αποτύπωμα της Ευρώπης στην ελληνική οικονομία και στην ελληνική κοινωνία είναι κάτι παραπάνω από θετικό. «Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ΝΔ ήταν και η παράταξη, η οποία έβαλε το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό και κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2015 όταν είχαμε φθάσει στην κυριολεξία στο χείλος του γκρεμού».

ΑΠΕ

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 19 Μαϊος 2024 07:46 Σύνδεσμος σχολίου

    ΘΑ ΠΕΡΙΜΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΖΗΜΙΑ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 18 Μαϊος 2024 21:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάποιος θα σε σταματήσει και σένα. Όλοι έχουν ένα τέλος, εύχομαι το δικό σου να έρθει το γρηγορότερο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...