Αξιωματική αντιπολίτευση το ΠΑΣΟΚ | Θεοδώρα Τζάκρη και Γιώτα Πούλου ανεξαρτητοποιήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ
Την αποχώρησή τους από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, γνωστοποίησαν με επιστολές τους προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Κ. Τασούλα, η βουλευτής Βοιωτίας, Γιώτα Πούλου και η βουλευτής Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη.
Μετά την ανεξαρτητοποίηση των κκ Πούλου και Τζάκρη, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαθέτει πλέον 29 βουλευτές και τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταλαμβάνει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, που έχει 31 βουλευτές.
Επίσης, οι ανεξάρτητοι βουλευτές ανέρχονται σε 21, μετά και την πρόσφατη διαγραφή του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά από την ΚΟ της ΝΔ.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Σχετικά Άρθρα
- Μουγκοπέτρος | Συνελήφθη στην Τρίπολη μετά από καταγγελία της συζύγου του για ενδοοικογενειακή απειλή - "Είναι Χριστούγεννα, ήθελα να δω τα παιδιά μου"
- Κατολίσθηση στον δρόμο Άστρους – Λεωνιδίου | Άμεση επέμβαση από τον Αντιδήμαρχο Καμβύση και καθαρισμός στο σημείο! (εικόνες)
- Χριστούγεννα στη Στεμνίτσα (εικόνες)
- Απάτητα βουνά για τους πολίτες, ελεύθερα βουνά για τις μπουλντόζες
- Startup Greece Youth Academy 2025 στην Τρίπολη
2 σχόλια
-
ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΦΥΓΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΑΝΕ ΤΗ ΓΩΝΙΑ . ΣΕ ΕΣΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ. ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ
-
Τον ήπιαμε Θεοδώρα μου μαζί με την Πούλου






