Λύκεια | Πρωινό «χάος» μετά την «κατάρρευση» της Τράπεζας Θεμάτων

Αναστάτωση επικράτησε στα Λύκεια της χώρας το πρωί της Τετάρτης (21/5) λίγο πριν ξεκινήσουν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις καθώς «έπεσε» η Τράπεζα Θεμάτων.
Συγκεκριμένα, στην προσπάθειά τους να κληρώσουν θέματα για τις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα Λύκεια από την Τράπεζα Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας, οι Διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί διαπίστωσαν ότι είχε καταρρεύσει το σύστημα.
Λίγο αργότερα, το υπουργείο Παιδείας εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία το πρόβλημα αποκαταστάθηκε πλήρως.
Η ανακοίνωση του Υπουργείου
«Η λειτουργία της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας έχει αποκατασταθεί και η πρόσβαση στην πλατφόρμα πραγματοποιείται πλέον κανονικά.
Η προσωρινή δυσλειτουργία σχετιζόταν με τον κεντρικό μηχανισμό ταυτοποίησης και διαβαθμισμένης πρόσβασης των χρηστών.
Το ζήτημα αντιμετωπίστηκε, κεντρικά από όλα τα συναρμόδια υπουργεία και τις αρμόδιες υπηρεσίες και το σύστημα λειτουργεί ομαλά».
Tags:
Τράπεζα Θεμάτων,Σχετικά Άρθρα
- Λύκαιον όρος | Μία ανεπανάληπτη εμπειρία για 41 ορειβάτες του ΣΑΟΟ (εικόνες)
- Το τένις στην Τρίπολη… παίζει αλλιώς!
- Σημαντική καθυστέρηση του προγράμματος ενίσχυσης «ΜΗΛΑ 2023» για τους παραγωγούς στην Αρκαδία
- Γυμνάσιο Μεγαλόπολης | Όταν μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και τοπική κοινωνία γίνονται ένα σε μια θεατρική παράσταση! (εικόνες)
- Επίσημο | Συνεχίζει ο Παντελίδης στον πάγκο του Αστέρα - Ανανέωσαν Καλτσάς, Macheda, Bartolo και Παπαδόπουλος