Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της κράτησης των δημοσιογράφων του «Φιλελεύθερου»

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της κράτησης των δημοσιογράφων του «Φιλελεύθερου»

Την κράτηση των δημοσιογράφων της εφημερίδας «Φιλελεύθερου» αναμεταδίδουν όλα τα μεγάλα δημοσιογραφικά πρακτορεία Ειδήσεων, εφημερίδες και ειδησεογραφικές ιστοσελίδες όπως η Washington post και η New York Times τονίζοντας ότι η κράτησή τους έγινε κατόπιν μήνυσης του υπουργού Άμυνας Πάνο Καμμένου.

Σύμφωνα με το Associated Press «οι δημοσιογράφοι κρατήθηκαν «κατόπιν καταγγελίας του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, του οποίου το υπουργείο χειρίζεται τη χρηματοδότηση της Ε.Ε. Το άρθρο που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή φέρεται ότι ορισμένοι από τους αποδέκτες της χρηματοδότησης από την Ε.Ε. ήταν επιχειρηματίες συνδεδεμένοι με τον Καμένο».

Ο Παναγιώτης Λάμψιας, αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» (Liberal), δήλωσε στο Associated Press ότι «είμαστε στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων, όπου θα περάσουμε τη νύχτα και πιθανώς θα αποσταλούν σε εισαγγελέα«» την Κυριακή.

όπως σημειώνει, σύσσωμα τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταδίκασαν την κράτηση και αναφέρεται στη ΝΔ η οποία κατηγόρησε τον υπουργό Άμυνας για «κακομεταχείριση» και είπε ότι το πραγματικό ζήτημα ήταν η κακή διαχείριση των κεφαλαίων.

Όπως σημειώνει το Associated Press ο «Φιλελεύθερος» δημοσίευσε άρθρο που αναφέρεται στην κακή διαχείριση των πόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αποσκοπούν στη βελτίωση των συνθηκών στις περιοχές των μεταναστών σε ολόκληρη τη χώρα.

Αναλυτικό ρεπορτάζ έχουν για τη σύλληψη οι:

Associated Press

New York Times

daytondailynews

seattletimes

washingtontimes

abcnews

Business Insider

CNBC

Daily Mail

Washington Post

Πηγή - https://www.liberal.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...