Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δύο νέες ειδικές συνεργάτιδες για τον Δήμαρχο Γορτυνίας

Δύο νέες ειδικές συνεργάτιδες για τον Δήμαρχο Γορτυνίας

Οι αποφάσεις για την πρόσληψη δύο ειδικών συνεργάτιδων του Δημάρχου Γορτυνίας, κ. Στάθη Κούλη, αναρτήθηκαν στη Διαύγεια.

Με την αριθμ. 9533/19.11.2019 απόφαση του Δημάρχου Γορτυνίας, προσλαμβάνεται η Παπαλάμπρου Μαρία του Ιωάννη, ως Ειδική Συνεργάτιδα του Δημάρχου, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας δεν  μπορεί να υπερβεί τη Θητεία της παρούσας δημοτικής περιόδου. Κύριο έργο της ανωτέρω Θα είναι να παρέχει συμβουλές και να διατυπώνει εξειδικευμένες  απόψεις (γραπτά ή προφορικά) σε Θέματα οικονομικής διαχείρισης και οικονομίας καθώς και στο  σχεδιασμό, συντονισμό και εκτέλεση στρατηγικών στη σωστή οικονομική διαχείριση του Δήμου,  για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Με την αριθμ. 9531/19.11.2019 απόφαση του Δημάρχου Γορτυνίας, προσλαμβάνεται η Αδαμοπούλου Βασιλική του Αγγελή, ως Ειδική Συνεργάτιδα του Δημάρχου, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τη Θητεία της παρούσας δημοτικής περιόδου. Κύριο έργο της ανωτέρω Θα είναι να παρέχει συμβουλές και να διατυπώνει εξειδικευμένες απόψεις (γραπτά ή προφορικά) σε θέματα κοινωνικής πολιτικής με στόχο την πρόληψη και αντιμετώπιση αναγκών και κοινωνικών προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας, για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 18:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Λύτρας στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο αναδείχθηκε και επίσημα το φερέφωνο του Πρώην....συγχαρητήρια Δόκτορα

  • Γορτύνιος Μασκοφόρος
    Γορτύνιος Μασκοφόρος Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 15:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Περιμένω από Λύτρα, σχόλια!!!
    Και ασφαλώς να βγάλει τα βιογραφικά τους στην φόρα!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...