Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι καυγάδες της «Νέας Πελοποννήσου» μπροστά στις κάμερες και ο σιωπηλός ηγέτης!

Οι καυγάδες της «Νέας Πελοποννήσου» μπροστά στις κάμερες και ο σιωπηλός ηγέτης!

Το «Καληνύχτα» σήμερα θα ασχοληθεί με όσα πρωτοφανή συμβαίνουν μέσα στην παράταξη Τατούλη. Και θα εστιάσει σε ένα σημείο που κανείς δεν έχει αναδείξει μέχρι αυτή τη στιγμή.
Πάμε όμως να πάρουμε το θέμα από την αρχή.
Πρώτον, είναι αλήθεια ότι γεννά πολλά ερωτηματικά η κίνηση της Ντίνας Νικολάκου να επικαλεστεί δηλώσεις που έκανε η γραμματέας του Χριστοφοράκου της Siemens και μιλούσε για μιζαδόρους στα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο συζητούσε για τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας. Σε ένα θέμα λοιπόν που καμία σχέση δεν είχε με την υπόθεση Siemens, η Αντιπεριφερειάρχης –αν και τόνισε ότι δεν ασπάζεται τις δηλώσεις για μιζαδόρους- παρά ταύτα έκανε σχετική δημόσια αναφορά, ζητώντας απ΄ όσους εμπλέκονται να δώσουν εξηγήσεις.
Για ποιο λόγο λοιπόν η Ντίνα Νικολάκου επέλεξε να βάλει απέναντι τα δύο αυτά κόμματα και τα στελέχη τους, στη συζήτηση ενός άσχετου θέματος στο περιφερειακό συμβούλιο; Και μάλιστα δύο κόμματα που έχουν στηρίξει τη «Νέα Πελοπόννησο», το ΠΑΣΟΚ έδωσε «χρίσμα» στις εκλογές του 2010 και η ΝΔ στις εκλογές του 2014.
Αποτέλεσμα αυτής της τοποθέτησης ήταν οι άμεσες δημόσιες αντιδράσεις Παναγιωτοπούλου (είχε έντονη αντιπαράθεση με την Νικολάκου on camera), του Τζεφερέακου και του Χειβιδόπουλου.
Η Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου τσακώθηκε και με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλία Στρατηγάκο ο οποίος έφτασε στο σημείο να της αφαιρέσει το λόγο!
Την ίδια ώρα, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η στάση του Περιφερειάρχη, Πέτρου Τατούλη και ηγέτη της «Νέας Πελοποννήσου» ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια των αντιπαραθέσεων ανάμεσα σε μέλη της δικής του παράταξης, εκείνος επέλεξε να μείνει σιωπηλός και αμέτοχος!
Κάποια στιγμή τον «έπιασε» η κάμερα να … ξύνει το κεφάλι του (από αμηχανία; από αδιαφορία;) και κάποια άλλη στιγμή έκανε ένα καταφατικό νεύμα προς την πλευρά που καθόταν η Ντίνα Νικολάκου, χωρίς να είναι σαφές σε ποιον απευθυνόταν (ήταν κι άλλα πρόσωπα εκεί) και τι εννοούσε…
Ποιος ο λόγος να μην παρέμβει ο Περιφερειάρχης και να σταματήσει άμεσα αυτή την εσωτερική αντιπαράθεση που μάλιστα εξελισσόταν μπροστά στις κάμερες; Γιατί άφησε να εξελιχθεί όλο αυτό το σκηνικό;
Ο Πέτρος Τατούλης είναι μία πολύ ισχυρή πολιτική προσωπικότητα και ποτέ δεν μένει σιωπηλός και αμέτοχος. Τώρα, γιατί έκανε αυτή την επιλογή; Ήθελε να τσεκάρει αντιδράσεις;
Ο χρόνος θα δείξει …

Οι καυγάδες της «Νέας Πελοποννήσου» μπροστά στις κάμερες και ο σιωπηλός ηγέτης!

Το «Καληνύχτα» σήμερα θα ασχοληθεί με όσα πρωτοφανή συμβαίνουν μέσα στην παράταξη Τατούλη. Και θα εστιάσει σε ένα σημείο που κανείς δεν έχει αναδείξει μέχρι αυτή τη στιγμή.Πάμε όμως να πάρουμε το θέμα από την αρχή.Πρώτον, είναι αλήθεια ότι γεννά πολλά ερωτηματικά η κίνηση της Ντίνας Νικολάκου να επικαλεστεί δηλώσεις που έκανε η γραμματέας του Χριστοφοράκου της Siemens και μιλούσε για μιζαδόρους στα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.Το Περιφερειακό Συμβούλιο συζητούσε για τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας. Σε ένα θέμα λοιπόν που καμία σχέση δεν είχε με την υπόθεση Siemens, η Αντιπεριφερειάρχης –αν και τόνισε ότι δεν ασπάζεται τις δηλώσεις για μιζαδόρους- παρά ταύτα έκανε σχετική δημόσια αναφορά, ζητώντας απ΄ όσους εμπλέκονται να δώσουν εξηγήσεις.Για ποιο λόγο λοιπόν η Ντίνα Νικολάκου επέλεξε να βάλει απέναντι τα δύο αυτά κόμματα και τα στελέχη τους, στη συζήτηση ενός άσχετου θέματος στο περιφερειακό συμβούλιο; Και μάλιστα δύο κόμματα που έχουν στηρίξει τη «Νέα Πελοπόννησο», το ΠΑΣΟΚ έδωσε «χρίσμα» στις εκλογές του 2010 και η ΝΔ στις εκλογές του 2014.Αποτέλεσμα αυτής της τοποθέτησης ήταν οι άμεσες δημόσιες αντιδράσεις Παναγιωτοπούλου (είχε έντονη αντιπαράθεση με την Νικολάκου on camera), του Τζεφερέακου και του Χειβιδόπουλου.Η Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου τσακώθηκε και με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηλία Στρατηγάκο ο οποίος έφτασε στο σημείο να της αφαιρέσει το λόγο!Την ίδια ώρα, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η στάση του Περιφερειάρχη, Πέτρου Τατούλη και ηγέτη της «Νέας Πελοποννήσου» ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια των αντιπαραθέσεων ανάμεσα σε μέλη της δικής του παράταξης, εκείνος επέλεξε να μείνει σιωπηλός και αμέτοχος!Κάποια στιγμή τον «έπιασε» η κάμερα να … ξύνει το κεφάλι του (από αμηχανία; από αδιαφορία;) και κάποια άλλη στιγμή έκανε ένα καταφατικό νεύμα προς την πλευρά που καθόταν η Ντίνα Νικολάκου, χωρίς να είναι σαφές σε ποιον απευθυνόταν (ήταν κι άλλα πρόσωπα εκεί) και τι εννοούσε…Ποιος ο λόγος να μην παρέμβει ο Περιφερειάρχης και να σταματήσει άμεσα αυτή την εσωτερική αντιπαράθεση που μάλιστα εξελισσόταν μπροστά στις κάμερες; Γιατί άφησε να εξελιχθεί όλο αυτό το σκηνικό;Ο Πέτρος Τατούλης είναι μία πολύ ισχυρή πολιτική προσωπικότητα και ποτέ δεν μένει σιωπηλός και αμέτοχος. Τώρα, γιατί έκανε αυτή την επιλογή; Ήθελε να τσεκάρει αντιδράσεις;Ο χρόνος θα δείξει …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναταράξεις στην «παράταξη Τατούλη» | Τζεφεράκος για τοποθέτηση Νικολάκου: «Λυπάμαι και ντρέπομαι» - Αντίδραση κι από τον Χειβιδόπουλο! (vd)

Χαμός στην «παράταξη Τατούλη» - Πρωτοφανής τσακωμός … on camera ανάμεσα σε Νικολάκου και Παναγιωτοπούλου! (vd)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...