Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Π. Νίκας: “Η Διεύθυνση Τ.Ε. της έδρας δεν είναι συνέχεια της ΔΕΚΕ και της ΔΕΣΕ”

Π. Νίκας: “Η Διεύθυνση Τ.Ε. της έδρας δεν είναι συνέχεια της ΔΕΚΕ και της ΔΕΣΕ”

Την Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της έδρας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, εγκαθιστώντας τον νέο αναπληρωτή προϊστάμενο της εν λόγω Διεύθυνσης Γιώργο Μουταφίδη.

Μιλώντας προς το νέο προϊστάμενο -και νέο πρόεδρο του Συμβουλίου Δημοσίων Εργων της Περιφέρειας, το οποίο, με απόφαση του περιφερειάρχη ανασυγκροτείται-, αλλά και τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Τ.Ε. της έδρας, ο Π. Νίκας ζήτησε “να υπάρξει απόλυτη προτεραιότητα στα εργα του ΕΣΠΑ”.

Οπως χαρακτηριστικά τόνισε, στο εξής η εν λόγω Διεύθυνση “παύει να λειτουργεί ως συνέχεια της ΔΕΚΕ και της ΔΕΣΕ “ πρόσθεσε δε ότι πλέον, οι Διευθύνσεις Τεχνικών Εργων σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, υποχρεώνονται να διεκπεραιώνουν το τεχνικό έργο στην περιοχή ευθύνης τους.

3 σχόλια

  • aueos
    aueos Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 20:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω πιστεύω ότι ο περιφερειάρχης ΠΡΕΠΕΙ να ΜΕΝΕΙ στην έδρα της περιφέρειας και όχι να πηγαινοέρχεται Καλαμάτα. Σε μια δύσκολη κατάσταση (θεομηνία αποκλεισμός κλπ) τι θα πούμε; Θα λέμε ότι ο περιφερειάρχης συντονίζει από το σπίτι του; Εξάλου ο δημοσιουπαλληλικός κώδικας είναι σαφής πάνω σε αυτό το θέμα. (και μην πει κανείς ότι ο περφ/χης- δημαρχος -υπουργός κλπ δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι)

  • Νννν
    Νννν Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 11:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι συμφωνω να την πληρωνει ο ιδιος και οχι ο φορολοογουμενος!!!!

  • 55
    55 Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 08:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακουσα τον κυριο αυτον να λεει στο ραδιωφονο του σκαει το αρνακι το μακαρονι το γουρουνακι να το ξεχασετε οποιος θελει να κανει πανυγηρι να το πληρωνει δε θα πληρωνει ο φορολογουμενοε και οτι θα κανει εκδηλωσεις σοβαρες..την μετακινηση του καθημερινα απο καλαματα τριπολη και αντιστροφα γιατι την πληρωνει ο φορολογουμενος.....και δεν την πληρωνει ο ιδιος απι την τσεπουλα του...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...