Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στην Αργολίδα η οικογένεια Μπέκαμ!

Στην Αργολίδα η οικογένεια Μπέκαμ!

Για δεύτερη φορά, μετά το 2016, η οικογένεια Μπέκαμ επισκεπτεται την Αργολίδα αναζητώντας στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας κάτω από τον ελληνικό ήλιο.

Γιατι όμως επέλεξαν οι Μπέκαμ για ακόμα μιά φορά την Αργολίδα; Ο λόγος δεν είναι άλλος από το υπερπολυτελές resort Amanzoe, που βρίσκεται σε απόμερη τοποθεσία νότια του Κρανιδίου, ανάμεσα σε δάση και ελαιώνες, επάνω σε λόφο με απεριόριστη θέα στον Αργολικό κόλπο.

Ξεκίνησε να λειτουργεί το 2012 και σύντομα κατάφερε να κερδίσει θέση ως ένα από τα πολυτελέστερα του κόσμου. Είναι χτισμένο σαν αρχαιοελληνικό ανάκτορο αλλά με μοντέρνο στυλ. Αριθμεί 38 υπέροχες σουίτες που είναι παράδεισοι ιδιωτικότητας, με πισίνα, ατομικούς μπάτλερ, μεγάλους εσωτερικούς χώρους και ειδυλλιακή θέα.

Στις παροχές του περιλαμβάνονται υπηρεσίες ευεξίας, ιδιωτική παραλία, στην περιοχή Κορακιά, καθώς και περιήγηση με σκάφος στους ορμίσκους της Ερμιονίδας. Επίσης παρέχει μεταφορά από και προς την Αθήνα με λιμουζίνα ή ελικόπτερο.

Μετά το Amanzoe, ένα δεύτερο πολυτελές ξενοδοχείο ξεκίνησε τη λειτουργία του στο Πορτο Χέλι, το φημισμένο Nikki Beach καθιερώνοντας την περιοχή ως κοσμοπολίτικο προορισμό.

 

https://www.choicegreece.com

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...