Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΚΚΕ για Τατούλη: "Είναι γελασμένος αν νομίζει ότι, με μηνύσεις και αγωγές θα φιμώσει τα στελέχη του κόμματος"

ΚΚΕ για Τατούλη: "Είναι γελασμένος αν νομίζει ότι, με μηνύσεις και αγωγές θα φιμώσει τα στελέχη του κόμματος"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΚΕ

Ο πρώην περιφερειάρχης, «εκλεκτός» τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ μέχρι πρόσφατα,  κ. Τατούλης μετά την τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου κατέθεσε μήνυση κατά του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης  σ/φου Νίκου Γόντικα.

Ο σύντροφος Νίκος Γόντικας, όπως είχε υποχρέωση, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου (ΠεΣυΠ) υπερασπίστηκε τους εργαζόμενους στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, κρίκο του αστικού κράτους, από την τρομοκρατία και την χειροτέρευση των συνθηκών εργασίας τους που υφίστανται από τους εκάστοτε διοικούντες. Παλαιότερα με φακέλους, πρόσφατα με κοριούς, σήμερα με κάμερες σε δημόσια κτήρια που στεγάζονται υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Φαίνεται όμως ότι πιο πολύ εξόργισε τον κ. Τατούλη η αποκάλυψη, στο ΠεΣυΠ από το σύντροφο Γόντικα,  της  ύπαρξης κρυφού συμφωνητικού μεταξύ Περιφέρειας και ιδιωτικής εργολαβικής εταιρείας.  Με  αυτό το  συμφωνητικό  η περιφέρεια αναλαμβάνει την υποχρέωση να ικανοποιήσει  τις  διεκδικήσεις εργολάβου στην Πελοπόννησο ύψους ενός εκατ. ευρώ,  και ο εργολάβος σε ε αντάλλαγμα  αποσύρει ποινικές μηνύσεις σε αιρετούς και αφήνει ανοιχτό  να στραφεί κατά  υπηρεσιακού παράγοντα.

Είναι γελασμένος αν νομίζει ότι, με μηνύσεις και αγωγές θα φιμώσει τα στελέχη του ΚΚΕ για να μην αποκαλυφθούν η αντιλαϊκή πολιτική και οι μεθοδεύσεις για την υλοποίησή της, που χρόνια υπηρετεί.

Έχουμε τονίσει και στο παρελθόν ότι καλά θα κάνει ο κ. Τατούλης να εγκαταλείψει παλαιές γνωστές μεθόδους και τακτικές να διαφοροποιεί στελέχη του ΚΚΕ από το ίδιο το Κόμμα και την ηγεσία του. Όλα τα στελέχη του Κόμματος, από τη θέση που κατέχουν κάθε φορά, εκφράζουν και υλοποιούν την πολιτική του Κόμματος.

Το ΚΚΕ και τα στελέχη του έχουν παρακαταθήκη την υπερ - εκατοντάχρονη ιστορία του Κόμματος και του λαϊκού κινήματος και γι’ αυτό δεν φιμώνονται και δεν τρομοκρατούνται.

Καλούμε τα υπόλοιπα κόμματα στην Πελοπόννησο και τα στελέχη τους να πάρουν ξεκάθαρη θέση απέναντι στην προσπάθεια ποινικοποίησης της πολιτικής δράσης από τον κ. Τατούλη.

Ο λαός, το οργανωμένο λαϊκό κίνημα έχει πείρα, θα ρίξει στο καλάθι των αχρήστων τις προσπάθειες περιορισμού πολιτικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.

9 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 10:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα είναι που θα φάει κι άλλη μηνυσούλα ......

  • Τ. ΠΑΝΑΓ.
    Τ. ΠΑΝΑΓ. Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 19:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Γόντικας ότι και να λέτε χάπατα της εξουσίας δεν προσκύνησε ποτέ και δεν κωλώνει. Να ξεσκεπάζεις τα πάντα Νικόλα με χίλια ! Όλοι είμαστε μαζί σου και ας μη σε ψηφίζουμε. Ο λαός ξύπνησε και θελει μονον αλήθειες. Τα φοβισμένα ανθρωπάκια ειναι για οίκτο όπου και αν ανήκουν ! ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΌΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!!! ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ !!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 16:56 Σύνδεσμος σχολίου

    12:26, 12:14 Άλλη φορά να φροντίζεις να γράφεις με διαφορετικό τρόπο πανύβλακα, μήπως και μας ξεγελάσεις ότι γράφουν διαφορετικοί σχολιαστές. Ουστ όρνιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 14:00 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΥΦΛΩΘΗΚΑ . ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΟΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΛΑΜΠΕΙ . ΑΜ!, ΠΕΤΡΟ , ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΓΟΝΤΙΚΑ . ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ . ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ . ΤΙ ΑΘΛΙΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ......

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 13:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Νικολα προχωρα. Αποκασλυψεις τωρα για ολα. ολα στο φως για να πηγαινει ο καθε κατεργαρης στο ......παγκο του. Η αληθεια και το φως ειναι συστατικα στοιχεια της Δημοκρατιας. Η αληθεια δεν φιμωνεται ................

  • μπιλ
    μπιλ Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 12:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Συνέχισε να τα λες για να μαθαίνουμε Γόντικα !!!
    Σιγά μήπως σε σκιάξουν .... χαχαχα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 15:12 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΟΝΤΙΚΑΣ Ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ....ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...ΚΑΙ ΠΑΜΕ...ΟΞΩ ΡΕ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 12:26 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΟΝΤΙΚΑ , ΒΡΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ , ΚΑΙ ΑΣΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ . ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΛΑΊ΄ΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 12:14 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΦΙΛΟΛΑΊ΄ΚΕ ........ΓΟΝΤΙΚΑ .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...