Menu
RSS
Δευτέρα, 27/09/2021
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
Κέντρο Ξένων Γλωσσών Δαμιανού
komis490 1972018

Το ΤΑΠΤΟΚ στο περιφερειακό συμβούλιο | Παρουσιάστηκαν στοιχεία για τεράστια μείωση δαπανών - Μεγάλη κόντρα ανάμεσα σε Σκαντζό και Τατούλη

Το ΤΑΠΤΟΚ στο περιφερειακό συμβούλιο | Παρουσιάστηκαν στοιχεία για τεράστια μείωση δαπανών - Μεγάλη κόντρα ανάμεσα σε Σκαντζό και Τατούλη

Πολύωρη συζήτηση έγινε στο περιφερειακό συμβούλιο για την αναπτυξιακή εταιρεία ΤΑΠΤΟΚ.

Αρχικά, ο Πρόεδρος του ΤΑΠΤΟΚ Μανώλης Σκαντζός στάθηκε στη διαχείριση του 2019 συγκριτικά με το 2020 με τη νέα διοίκηση της εταιρείας. Μεταξύ άλλων είπε ότι έγινε καταγγελία συμβάσεων στον Διευθύνοντα Σύμβουλο και στον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο, θεωρώντας υπέρογκους τους μισθούς τους. «Τα χρήματα αυτά διαπιστώσαμε ότι παράνομα τα εισέπρατταν, υπήρχε μη νόμιμη καταβολή χρημάτων. Στείλαμε τα στοιχεία στην Αρχή Διαφάνειας και στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι στη διαχείριση του δημοσίου χρήματος.

Εμείς δαπανήσαμε 320.000 ευρώ για λειτουργικές δαπάνες ενώ η προηγούμενη διοίκηση δαπανούσε σχεδόν 1.000.000 ευρώ.  Σχεδόν το 1/3.

Αυτό λέγεται κακοδιαχείριση διότι το 2019 ήταν προεκλογική χρονιά, πήγαν για ψηφοθηρία.

Τα έργα που βρήκαμε είχαν προβλήματα για να φτάσουν να δημοπρατηθούν. Μέσα στο 2020 δημοπρατήθηκαν όλα τα έργα.»

Από την πλευρά της η Ντίνα Νικολάκου κατάθεσε ερωτήματα και ζήτησε συγκεκριμένα οικονομικά στοιχεία για το 2020. Έχω πληροφορίες ότι έχουν κατατεθεί αγωγές εις βάρος του ΤΑΠΤΟΚ. Είναι αληθή ότι υπάρχουν συγκεκριμένα ποσά για ενοικιάσεις αυτοκινήτων;

Ο Μανώλης Σκαντζός απάντησε ότι δεν πληρώνονται ούτε ένα ευρώ τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Εγώ δεν γνωρίζω αν έχει κατατεθεί καμία αγωγή.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΠΤΟΚ Παναγιώτης Μαντάς είπε με τη σειρά του ότι δεν έχει κοινοποιηθεί στην εταιρεία καμία αγωγή. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε συμβάσεις εμψύχωσης και δημοσιότητας αφορούν τις συμβουλευτικές υπηρεσίες προς την εταιρεία, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του κ. Πουλοκέφαλου.

Ο Πέτρος Τατούλης τόνισε: «Η σημερινή διοίκηση και ο Πρόεδρος της δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο. Ήμασταν πρωτοπόροι στη δημιουργία ανάλογης εταιρείας σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Από το 2016 αρχίσαμε να στήνουμε αυτή την προσπάθεια με συνεργάτες με αυτά τα δύο πρόσωπα που αρχίσαν να πληρώνονται από το 2018. Είναι ενδιάμεσος φορέας διαχείρισης με αυστηρές συνθήκες διαφάνειας. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Τα έργα που λένε ότι κάνουν είναι αυτά που εμείς προετοιμάσαμε. Με τα 5 άτομα που έχουμε μείνει στο ΤΑΠΤΚ τα έξοδα έχουν μειωθεί. Προχώρησαν απλές διαδικασίες

Μια από τις πρώτες κινήσεις ήταν να πάρει συγγενικό του πρόσωπο ο Πρόεδρος.

Το σημερινό ΤΑΠΤΟΚ έχει τεράστια νομικά προβλήματα. Υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων.

Η Πελοπόννησος γυρίζει πολλά χρόνια πίσω.»

Ο Γιάννης Μπουντρούκας είπε ότι «πρόκειται για καινοτομική δομή. Ο επιμερισμός δαπανών και έργων δυστυχώς σε όλα τα προγράμματα πάμε στο ανώτατο όριο. Το ουσιαστικό είναι ότι μειώθηκαν τα λειτουργικά έξοδα κατά 700.000 ευρώ κι αυτά τα χρήματα θα μεταφερθούν σε έργα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό με τις προγραμματικές συμβάσεις διότι Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει. Να τρέξετε πιο γρήγορα το κομμάτι των ιδιωτικών επενδύσεων.»

Ο Νίκος Γόντικας ρώτησε με τίνος έντονη γινόταν οι εκταμιεύσεις στην προηγουμένη διοίκηση και με τίνος τώρα. Υπάρχει χωματόδρομος στο Λάδωνα και εμείς θέλουμε να φτιάξουμε ποδηλατοδρόμο. Προτεραιότητα είναι η πρόσβαση. Νόμιμα δίνονται οι μεγάλες δουλειές. Γιατί να μην έρχονται όλα αυτά κάθε χρόνο στο περιφερειακό συμβούλιο;»

Ο Θανάσης Πετράκος είπε ότι «σε όλες αυτές τις εταιρείες δεν υπάρχει ουσιαστικός έλεγχος. Αυτή η κατάσταση γεννάει διαφθορά. Πράγματι είχε παραγίνει η κατάσταση. Είμαστε αντίθετοι σε όλες αυτές τις διασπαθίσεις.»

Ο Παναγιώτης Κάτσαρης είπε ότι είναι στη φύση του συστήματος να δημιουργεί σκάνδαλα. Στην ουσία δεν πρόκειται ποτέ να βρεθεί κάποιος υπόλογος και να καταλογιστούν ευθύνες. Πρέπει να καταργήσουμε όλες αυτές τις εταιρείες.

Ο Γιώργος Δέδες τόνισε ότι η δημιουργία τέτοιων θεσμών αποκαλύπτει την αδυναμία διαχείρισης των πόρων του ΕΣΠΑ. Είναι παλαιοκομματική πολιτική να αυξάνονται τα ποσά για επικοινωνία εις βάρος των έργων. Είναι θετικό ότι η νέα διοίκηση προχωρά σε δραστική μείωση περιττών εξόδων και πρέπει να συνεχιστεί αυτό. Να γίνει ανασχεδιασμός δράσεων με αναθεώρηση του προγράμματος, με βάρος στον αγροτικό  τομέα, σε αντιπλημμυρικά και άλλα αναγκαία έργα.

Ο Παναγιώτης Νίκας τόνισε ότι δεν είναι λογικό το ¼ των εξόδων να είναι σε έξοδα διοίκησης. Άμεσα αυτά τα χρήματα να τα δώσετε για έργα, κύριε Διευθύνοντα Σύμβουλε. Δέχεστε ένας υπάλληλος να παίρνει διπλάσιο μισθό από τον Περιφερειάρχη και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερα προσόντα;

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος αναφέρθηκε σε έργα που προχώρησαν μέσα από τη συνεργασία της περιφερειακής ενότητας και της εταιρείας.

Η Ντίνα Νικολάκου τόνισε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας διαβάλλει και να μας προσβάλλει. Περιμέναμε πείτε ότι παραλάβατε μία εταιρεία με διαφάνεια. Τα έργα δεν ήταν προτάσεις των δήμων; Ενοχλούμε πολύ όταν ισοπεδώνονται τα πάντα. Θα πάμε στις ελεγκτικές αρχές και για την Πελοπόννησος ΑΕ και για την ΤΑΠΤΟΚ.  Δεν θα ρίξουμε κάτω  το κεφάλι, θα υπερασπιστούμε το έργο μας».

Ο Γιώργος Πουλοκέφαλος είναι πρόκληση όταν σε πέτρινα χρόνια κάποιοι αμείβονταν με μισθό Υφυπουργού. Κύριε Τατούλη, μη ξύνεστε στη γκλίτσα του τσοπάνη. Η διοίκηση σας με αδιαφάνεια και αλαζονεία έφεραν τον κ. Νίκα στην εξουσία.

Όταν τελειώσουν με ανειλημμένες υποχρεώσεις κι αυτό το μαγαζάκι πρέπει να κλείσει, όπως και η Πελοπόννησος ΑΕ.

«Το ΤΑΠΤΟΚ είναι μια ΜΚΟ. Η δουλειά του είναι να φτιαχτεί ένα εργαλείο κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος. Αυτό θα έπρεπε να είχε κλείσει χθες. Τι συζητάμε σήμερα; Δεν μπορείς να έχεις το μέλι στα χέρια σου και να μην το γλύφεις» είπε ο Δημοσθένης Δρούγκας.

Ο Βαγγέλης Γιαννακούρας είπε ότι «αντί να ασχολούμαστε ότι ήρθαν στην Αρκαδία 19 εκατομμύρια, ασχολούμαστε με τους μισθούς. Τα έργα είναι 44 και ήταν προτάσεις των δήμων. Τα έργα τα βρήκατε έτοιμα, κύριε Λαμπρόπουλε. Μην κοιτάτε άλλο πίσω.»

Ο Γιάννης Κελλάρης τόνισε ότι αυτά τα κονδύλια πρέπει να πηγαίνουν σε έργα για το λαό και όχι μέσα από αναπτυξιακές.

«Οι Αρκάδες που σας γύρισαν την πλάτη στις εκλογές ξέρουν ποιοι είσαστε εσεις και ποιοι είμαστε εμείς. Ο αρχηγός μας ο Πέτρος Τατούλης είναι μια μεγάλη πολιτική προσωπικότητα. Με τον κ. Τατούλη απέναντι ο κ. Νίκας φαίνεται πολύ μικρός. Όταν φύγετε από την εξουσία, οι Πελοπόννησιοι δεν θα κάνουν πάρτυ, θα κάνουν συναυλία. Τον κ. Νίκα πήρε από το χέρι η ΝΔ και τον έκανε Περιφερειάρχη».

Η Αντωνία Μπούζα είπε ότι δεν έχει βρεθεί τίποτα μεμπτό για το ΤΑΠΤΟΚ παρά το γεγονός ότι εσείς το λέγατε αμαρτωλό. Με σωστή λειτουργία μπορεί να βοηθήσει την Αρκαδία αυτή η εταιρεία. Να απαντήσετε για όσα ακούγονται, κύριε Σκαντζέ.»

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Μαντάς τόνισε ότι «όλες οι συμβάσεις δημοσιεύονται στη Διαύγεια. Στο ΤΑΠΤΟΚ δουλεύουμε πυρετωδώς.»

Τέλος, ο Μανώλης Σκαντζός είπε ότι κάθε φορά που κρίνεται απαραίτητο να έρχεται θέμα στο περιφερειακό συμβούλιο. Έχουμε τις εκπτώσεις και θα υπολογίζω άλλα 5.000.000 σε έργα για τις περιοχές της Αρκαδίας. Θα τα συζητήσουμε με τους δήμους.

Εμείς δουλέψουμε σκληρά διότι έχουμε και τα προσόντα. Ακόμα περιμένω το πτυχίο του μέλους του ΔΣ, ξέρει ο κ. Τατούλης. Ακόμα δεν το έχουν φέρει.

Περιμένετε τις απαντήσεις από την Αρχή Διαφάνειας και από το Ελεγκτικό Συνέδριο για τους μισθούς.

Εγώ ανακατεύτηκα στις περιφερειακές εκλογές για να φύγει το πολιτικό σύστημα Τατούλη με την αδιαφάνεια. Σας κατάλαβαν, αυτό το σάπιο σύστημα.

Από το Μητρώο που είχαμε πήραμε λογιστή που είναι ανιψιός μου. Παίρνει 12.000 ευρώ μικτά για ένα χρόνο.

Εσείς βάλατε κύριε Τατούλη συγγενικό σας πρόσωπο ως δημοσιογράφο με 2.500 ευρώ το μήνα, ήτοι 30.000 ευρώ; Ήταν η κόρη σας; είχε πτυχίο; Δεν νομίζω, άλλο ήταν το πτυχίο της.

Μην με προκαλείτε. Έχουμε να πούμε κι άλλα.

Για τη Δημητσάνα, το υποσχεθήκατε προεκλογικά, εξαπατήσατε τους πολίτες για την ψήφο.

Δεν σας βλέπω να υπάρχετε στις επόμενες εκλογές.»

Ο Πέτρος Τατούλης μίλησε για παραλήρημα του κ. Σκαντζού. Πρέπει να σέβεται την ιστορία του καθένα μας. Εκεί που με έχουν φτάσει οι πολίτες, δεν μπορείς να φτάνει ούτε μια τρίχα.

Όσο για την κόρη μου, είναι πτυχιούχος της Νομικής Αθηνών και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Είναι δημοσιογράφος, κατ’ επάγγελμα. Και δεν ήταν 2.500, ήταν 1600 ευρώ μικτά. Και κάθισε μόνο ένα χρόνο. Αυτά για τελειώσει το παραμύθι σου.

Μίλησες για σάπιο σύστημα, οι πολίτες της Βόρειας Κυνουρίας ξέρουν πόσο σάπιος είσαι.»

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

11 σχόλια

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 12:36 Σύνδεσμος σχολίου

  Ο κ. Νικας που έγινε και κριτής προσόντων, θα ήθελα να του πω, πως ο μισθός του Περιφερειαρχη, επίσης κρίνεται. Για παράδειγμα, εσείς κάνετε όλο συσκέψεις και συντασσετε δελτία τύπου και αμοιβεστε με μισθό Περιφερειαρχη. Δεν είναι υπερβολικό το ποσό που παίρνετε για αυτά που παραδιδετε;

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 20:45 Σύνδεσμος σχολίου

  ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΙ.......Κ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΚΟ. ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ "ΒΡΑΚΩΣΟΥΝ" ΜΕ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΓΙΑΤΊ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ "ΞΕΒΡΑΚΩΤΕΣ". ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΝ.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 19:51 Σύνδεσμος σχολίου

  ΚΑΘΑΡΕ ΟΥΡΑΝΕ ..... ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΙP ΜΟΥ......ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΜΟΥ . . . . ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟΝ.

 • καθαρός ουρανός
  καθαρός ουρανός Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 19:10 Σύνδεσμος σχολίου

  15.16 ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΜΑΝΤΑΜ. ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΜΙΑΣ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑΣ. ΔΕΝ ΖΟΡΙΖΟΜΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΖΟΡΙΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΣΙΡΙΜΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΝΟΜΙΖΑΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΟΣΚΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΒΛΑΧΟΥΛΑ

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 15:16 Σύνδεσμος σχολίου

  @11:56 Εσύ που δεν ΠΡΑΣΣΕΙΣ ΑΛΟΓΑ...και ΟΧΙ ΠΡΑ-ΣΕΙΣ , μάζευε τα λόγια σου . Έμαθες και τις κατατμήσεις ......Αντε γαί΄δούρι που θα κρίνεις εσύ ......αστοιχείωτο , τον ΤΑΤΟΥΛΗ . Να συγκρίνεις τολμάς τον Τατούλη με τον Σκαντζό ! ΝΤΡΟΠΗ .

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 14:06 Σύνδεσμος σχολίου

  ΣΚΑΝΤΖΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΑΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ! MΗΔΕΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ = ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟΝ . ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ , ΑΧΡΗΣΤΟΙ ! ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΡΗΜΗ ΓΗ ! ΚΙ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΟΥΝ .....ΤΟ ΤΑΠΤΟΚ ! ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΑΛΠΕΙ .( ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΛΩΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ) ΑΥΤΟΙ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΡΟΣΑΙΤΕΡΙΖΟΝΤΑΙ : ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ , ΕΡΓΑ , ΟΦΦΙΤΣΙΑ . ΤΟ ΤΑΠΤΟΚ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΙ ΕΦΕΡΕ 19.000.000 ΕΥΡΩ ΕΣΠΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ . ΩΡΙΜΑΣΕ ΚΙ ΕΝΕΤΑΞΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ , ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ...ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ . Ε! ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΛ@ΧΛ@ΔΕΣ ΤΑ ΠΡΟΣΕΤΕΡΙΖΟΝΤΑΙ !.....

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 12:11 Σύνδεσμος σχολίου

  Mπάρμπα Πέτρο - μπάρμα Πέτρο θα την βγάλουμε και φέτος............

 • καθαρός ουρανός
  καθαρός ουρανός Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 11:56 Σύνδεσμος σχολίου

  TAΠ ΤΟΚ ΚΑΙ ΠΡΑΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ .........ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΡΓΑΚΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ.........Ο ΠΕΤΡΗΣ ΧΤΕΣ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ. Η ΝΤΙΝΙΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝΕ Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο ΔΕ ΓΙΩΡΓΟΣ ΩΣ ΚΑΛΟΣ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΣ ΛΙΒΑΝΙΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΙΣΕΤΙ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΦΥΣΙΚΑ. ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΣΤΟ ΔΑΠΕΔΟ. ΚΑΛΜΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΗΝ ΑΥΤΟΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΡΒΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΕ

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 10:00 Σύνδεσμος σχολίου

  Ο Τατουλης τα ακουσε καλα χθες στο Περιφερειακο ! Ψελισε κατι αερολογιες περι αναπτυξιακου χαρακτηρα αλλα για την ταμπακιερα κουβεντα. Γιατί ο Διευθυνων κοπαναγε σχεδον ενα πεντοχιλιαρο μηνιαιως ως μισθο κουβεντα. Γιατί για την εμψυχωση φυγανε εκατομυρια κουβεντα. Τα εκατομυρια γινανε μαρουλοφυλα. Σε δυσκολη θεση ο Τατ για μια ακομη φορα. Ας προσεχε.....

 • Kokkinos
  Kokkinos Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 00:25 Σύνδεσμος σχολίου

  Ποιός ενέκρινε και υπέγραφε ως ορθά νόμιμα γενόμενες τις δαπάνες για να πάνε τα χρήματα απο το ταμείο του ΕΣΠΑ στο ταμείο του ΤΑΠ ΤΟΚ? Ποιός έλεγχε την νομιμότητα των συμβάσεων το ύψος των συμβάσεων τα πτυχία και τα άλλα δικαιολογητικά? Την νομιμότητα και την επιλεξιμότητα το ευλογο κόστος των μισθών και των παραδοτέων ποιός τα έχει ελέγξει για όλα αυτά στο Πελοπόννησος Α.Ε. στο ΤΑπΤΟκ στην Τεχνική Βοήθεια. Οχι ο Τατούλης όλα αυτά! Καθαρές κουβέντες!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...