Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πουλοκέφαλος σε Νικολάκου: "Καλά τα όνειρα, αλλά το ΠΑΣΟΚ θα κατεβεί με δικό του υποψήφιο στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές"

Πουλοκέφαλος σε Νικολάκου: "Καλά τα όνειρα, αλλά το ΠΑΣΟΚ θα κατεβεί με δικό του υποψήφιο στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές"

«Φουντώνουν» οι πολιτικές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις, τόσο για τις επερχόμενες πρόωρες εθνικές εκλογές, όσο και για τις επόμενες περιφερειακές εκλογές του 2023 στην Πελοπόννησο.

Μία ανάρτηση της Ντίνας Νικολάκου μαζί με τον κ. Τατούλη και το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Παύλο Χρηστίδη, δημιούργησε διάφορες συζητήσεις.

Άραγε υπάρχει θέμα συνεργασίας ΠΑΣΟΚ και παράταξης Τατούλη στις επόμενες περιφερειακές εκλογές;

Ο περιφερειακός σύμβουλος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πουλοκέφαλος, έσπευσε να σβήσει τη φωτιά … «Ντίνα καλημέρα ! Φωτογραφίες ....... και όνειρα που έρχονται και πάνε ........ καλοκαίρι γαρ .... !!! Φωτογραφίες θα αναρτηθούν πολλές, αλλά , αλλά : Το ΠΑΣΟΚ θα κατεβεί με δικό του υποψήφιο στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές , με καθαρόαιμο στέλεχος του Κινήματος ! Είναι ειλημμένη πολιτική απόφαση να μην γίνουμε "ουρά " κανενός !!! Πάμε δυνατά !»

Για να λάβει την απάντηση της Ντίνας Νικολάκου: «Αχ Γιώργο μου !Ειναι δυνατόν να γνωρίζεις τι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ όταν έχουμε μπροστά μας εθνικές εκλογές ;Ειλημμένες πολιτικές αποφάσεις για την αυτοδιοίκηση δεν υπάρχουν !Περίμενε λίγο μην βιάζεσαι ...»poylekfalos2poulokefalos

7 σχόλια

  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 17:25 Σύνδεσμος σχολίου

    ανώνυμοι σχολιαστές σημαίνει ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ

  • ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ
    ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 16:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Ντίνα τρολάρει και ο Πουλοκέφαλος απαντάει σοβαρά !!

  • ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΑΛΗΘΕΙΑ Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 16:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ? ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 15:46 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .... ΔΕΝ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ.....ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 15:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Πουλοκέφαλος κατέβηκε με τον Δέδε ως συνεργαζόμενος , δεν απεμπόλησε την ιδιότητα του ως μέλος και στέλεχος του Πασόκ , έχει κάνει δημόσια δήλωση για αυτό στο παρελθόν και καταθέτει τις απόψεις του χωρίς φόβο και χωρίς πάθος σε όλα τα ζητήματα της Πελοποννήσου. Σας τσούζει Τατουλάκια που το 2014 τα βρόντηξε και την κοπάνισε από το μαντρί του Τατουλιστάν εεεεεε !!!! Μπραβο και σε αυτόν αλλά και σε όλους τους πασοκατζήδες που φυγανε μαζικά τότε από το μαντρί του Τατούλη . Τώρα όλο το Πασοκ θα στηρίξει ανεξάρτητη καθοδο στην περιφέρεια αλλωστε το έχει τονίσει και δημόσια ο Οδυσσέας που μιλάει και για λογαριασμό του Ανδρουλάκη . Μην κανετε Τατουλάκια ονειρα τρελά Εχουμε και προσωπα και θεσεις για την αυτοδιοικηση δεν χρειαζόμαστε πολιτικούς σκελετούς από την ντουλαπα . Φιλιά

  • ΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑ Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 14:47 Σύνδεσμος σχολίου

    ΧΑΧΑ Ο ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΔΕ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ!!! ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ? ΧΑΧΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑ?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 14:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα είδαμε κ.Πουλοκέφαλε όπως τότε το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ κατέβηκε το 2019 στις Περιφερειακές εκλογές με δικό του, ατόφιο και με αυτόν που έβαλε, έγινε έμμισθος σύμβουλος του γαλάζιου Περιφερειάρχη κ.Νίκα και σπάνια εμφανίζεται και στα Περιφερειακά Συμβούλια και όποτε εμφανίζεται ψηφίζει μαζί με τον γαλάζιο κ.Νίκα.
    Εσείς τότε κ.Πουλοκέφαλε τι ήσασταν με το ΣΥΡΙΖΑ ή με το ΠΑΣΟΚ, γιατί έχω μπερδευτεί.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...