Πλημμύρισαν δρόμοι στο Ναύπλιο! (εικόνες)
Από την μπόρα που ξέσπασε το μεσημέρι προς απόγευμα της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου στην Αργολίδα δημιουργήθηκαν προς στιγμήν προβλήματα στην πόλη του Ναυπλίου.
Κεντρικοί δρόμοι καλύφθηκαν από τα ορμητικά νερά της πολύ δυνατής βροχής, ενώ υπόγεια σπιτιών πλημμύρισαν.
Τα προβλήματα δημιουργήθηκαν κυρίως στις οδούς, Μπουμπουλίνας, Σ. Μεραρχίας, στην Ενδεκάτη, στον πεζόδρομο Β. Κωνσταντίνου και στην Παραλιακή, όπου επαγγελματίες και κάτοικοι βγήκαν με τις σκούπες για να διώξουν τα νερά από τα σπίτια τους και τα καταστήματα τους.
Συνεργεία του Δήμου βγήκαν στους δρόμους για να απομακρύνουν φερτά υλικά από τους υπονόμους.
Η πυροσβεστική δέχθηκε αρκετές κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια σπιτιών, αυλών και εποχειρήσεων.
Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα η βροχή έκοψε και τα νερά από τους δρόμους υποχώρησαν σημαντικά.
Σχετικά Άρθρα
- Με αισιοδοξία και ζεστή ατμόσφαιρα η Χριστουγεννιάτικη εορτή του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Δημητσάνας (εικόνες)
- Η Μεγαλόπολη από την Αρχαιότητα στο Σήμερα: Παρουσίαση ενός ιστορικού Λευκώματος - σταθμού (vd)
- Δημήτρης Μποροβήλος: "Ευθύνη και υποχρέωση να δουλέψουμε σκληρά, για να ανταποδώσουμε την αφοσίωση του κόσμου στον ΑΣΤΕΡΑ μας"
- Β΄ΕΠΣΑ | Πρώτος σκόρερ με 9 γκολ ο Παναγιώτης Προκόπος του Ορχομενού Λεβιδίου
- Α΄ΕΠΣΑ | Πρώτος σκόρερ με 9 γκολ ο Θεόδωρος Παρασκευόπουλος του Πανθυρεατικού!















