Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νικολάκου σε Οικονόμου: "Έλα να με ρωτήσεις τι δουλειά κάνω και θα σου πω. Για σένα είχα μάθει ότι άλλα επαγγέλματα έκανες στο παρελθόν"!

Νικολάκου σε Οικονόμου: "Έλα να με ρωτήσεις τι δουλειά κάνω και θα σου πω. Για σένα είχα μάθει ότι άλλα επαγγέλματα έκανες στο παρελθόν"!

Στα όσα ισχυρίστηκε ο Γιώργος Οικονόμου σχετικά με το τι δουλειά κάνει και πως κυκλοφορεί με φωτογράφους, η Ντίνα Νικολάκου απάντησε … «Είναι αλήθεια ότι διαθέτω να βγάζω το μεγάλο πλεονέκτημα να βγάζω στον κάθε άνθρωπο τον πραγματικό του εαυτό. Αν αναρωτιέται, τι δουλειά κάνω, να έρθει να με ρωτήσω θα του πω.

Αν είναι αυτός που έχει εταιρείες, χαίρομαι διότι κατάγομαι από οικογένεια επιχειρήσεων και ξέρω τα προβλήματα.

Όμως από ένα κοινό μας αείμνηστο φίλο, είχα μάθει ότι άλλα επαγγέλματα ότι έκανε στο παρελθόν.

Εγώ δεν κυκλοφορώ με φωτογράφους, βγάζω selfie. Εκείνος έχει πλημμυρίσει με φωτογραφίες του τα social media με φωτογραφίες που του βγάζουν άλλοι.

Να ανακαλέσει για του φωτογράφους και τα αυτοκίνητα.

 Αν ντρέπεστε για εμάς, είναι δικό σας θέμα. Είναι βέβαιο ότι δεν υπήρξε χημεία, εμείς δεν πουλιόμαστε, δεν είμαστε κωλοτούμπες. Είμαστε καθαρόαιμοι άνθρωποι.

Κάνατε μια επιλογή, δεν σας είπαμε κάτι.»

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 22:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξεκατινιάσματα ανευ αντικειμένου. Παντως η ομαδα του Τατούλη είχε πάει σύσσωμη στο Συμβούλιο και επι τρεις ωρες ηθελε να πεισει οτι ο δικός τους φίλος εκ Κορινθίας που έφαγε το πρόστιμο για το κΤΕΟ το πληρωσε ενώ ο άλλος του Νίκα δεν το πληρωσε και εκανε προσφυγή στα δικαστήρια. Καθόταν στα έδρανα των περιφερειακων συμβούλων φαρδύς πλατύς ο Κορίνθιος , λες και ήτανε μαγαζι του και δεν του είπε κανενας οτι ως επισκέπτης πρεπει να καθίσει αλλου και όχι στα εδρανα. Ενα συμβουλιο παρωδία που δειχνει που το πανε τα Τατουλάκια. Πουλάνε αγωνιστιλίκι για να τους μαζέψει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά ο δικός μας ο Νίκας τους δίνει πόντους αφού απαντάει φλύαρα τους παίρνει στα σοβαρά αντί να τους πάρει στην πλάκα και να τους τελειώσει. Ο δε προεδρος ειναι προεδρος και διευθυνει δεν ειναι τροχονόμος της Ντίνας και του Τατούλη να τους δίνει το λόγο συνέχεια. πολύ λιγος

  • ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
    ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 15:40 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΧ ΒΡΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΙΔΕΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΘΗΚΕΣ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΜΠΑΡΙ? ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 15:00 Σύνδεσμος σχολίου

    SOS ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΩΝ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 14:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Πες τα Ντινάρα. Όλοι αυτοί θα μπουν στο λαγούμι τους. Υπομονή κάνε μόνο. Όλοι μαζί σου είμαστε. Έτσι δυνατά προχώρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...