Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τατούλης για Κουτουμάνο του ΚΚΕ: "Έχει εμμονή εναντίον μου"!

Τατούλης για Κουτουμάνο του ΚΚΕ: "Έχει εμμονή εναντίον μου"!

                                             

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

18.1.2024

Απαντώντας στα όσα αναφέρει σε ανακοίνωση του ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου» κ. Νίκος Κουτουμάνος και αφορούν τη συμμετοχή της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» στην Περιφερειακή Επιτροπή, ο πρ. Περιφερειάρχης και επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Πέτρος Τατούλης δήλωσε:

«Συνεχίζει ο νέος επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου» την εμμονική και συκοφαντική πολιτική απέναντι σε εμένα προσωπικά καθώς και στα μέλη της ανεξάρτητης παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου», αντιγράφοντας την ανοίκεια συμπεριφορά του προκατόχου του κ. Νίκου Γόντικα.

Υπενθυμίζουμε στον κ. Κουτουμάνο ότι η παράταξη του εφαρμόζοντας προβοκατόρικες μεθόδους, ψέματα και συκοφαντίες παρέδωσε την Πελοπόννησο στα πιο ακραία κομματικά και συντηρητικά στοιχεία.

Οι πολίτες της Πελοποννήσου παρά τις συκοφαντικές και υβριστικές επιθέσεις που δεχτήκαμε, μας έδειξαν με την ψήφο τους τη μεγάλη εμπιστοσύνη τους και εμείς οφείλουμε να σταθούμε αντάξιοι αυτής.

Αφήνουμε λοιπόν τον κ. Κουτουμάνο στο δικό του πολιτικό παραλήρημα και συνεχίζουμε δυναμικά να υπερασπιζόμαστε το Δημόσιο συμφέρον και να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή για την επίλυση των προβλημάτων των συμπολιτών μας σε όλα τα Συλλογικά Όργανα τα οποία συμμετέχουμε».

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 09:06 Σύνδεσμος σχολίου

    ........ Ο ΛΥΚΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ........!!!

  • ΛΑΓΟΣ  ΤΗ  ΦΤΕΡΗ  ΕΣΕΙΕ
    ΛΑΓΟΣ ΤΗ ΦΤΕΡΗ ΕΣΕΙΕ Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 22:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ΡΕ ΠΕΤΡΑΝ ΣΥΝΕΧΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ. Η ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΙ ΨΗΦΟΥΣ. ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟΝ 3 ΚΑΙ ΟΙ ΠΤΩΧΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ 6 . ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ. Αυτα λεει η αριθμητική αν δεν κανω λαθος. Συναίνεση λέγεται αυτό ????? Η μηπως τα βρήκανε. Ο Νικόλας θα είναι εκει το ματι και το αυτί του λαού. Δεν θα τον ξεφορτωθείτε εύκολα. Θα σας παρακολουθεί και ότι γινεται κατω απο το τραπέζι θα το καταγγελει. Αρα προσεχτε δεξια συνεταιρακια ! Δεν θα ξεφύγει κουνούπι.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...