Συνάντηση Πτωχού με τα σωματεία εκπαιδευτών οδήγησης και κυκλοφοριακής αγωγής Περιφέρειας Πελοποννήσου
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός είχε συνάντηση με τα σωματεία εκπαιδευτών οδήγησης και κυκλοφοριακής αγωγής Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κατά τη συνάντηση, που έγινε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, παρουσία και του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδήγησης, Νίκου Γρέντζελου, συζητήθηκαν βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία της Περιφέρειας.
Σε κλίμα κατανόησης, συμφωνήθηκε η συνεχής ενημέρωση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, για καθημερινά θέματα του κλάδου και η αντιμετώπισή τους μέσα από τη συνεργασία όλων των πλευρών.
Σχετικά Άρθρα
- Επερώτηση Νικολάκου - Σπυριδάκου για την «Έλλειψη εξειδικευμένων οδοντιατρικών μονάδων για ΑμεΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου»
- Εκδήλωση ενημέρωσης για τη βαρηκοΐα στους ηλικιωμένους στο Κορακοβούνι
- "Βηματοδότης": "Η «ομάδα Ανδρουλάκη» συγκέντρωσε στο νομό Αρκαδίας 1273 μονοσταυρίες, ενώ η «ομάδα Κωνσταντινόπουλου» 988"
- "Πρώτο Θέμα": "Ο Κωνσταντινόπουλος σάρωσε στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: Στην Τρίπολη, βγήκε πρώτος ο στενότερός του συνεργάτης"
- "Να μην επιτρέψουμε την καταστροφή του Τιμενίου Όρους, τη δική μας Ζάβιτσα, από την εγκατάσταση Ανεμογεννητριών Βιομηχανικού Τύπου"






