Συνάντηση Πτωχού με τα σωματεία εκπαιδευτών οδήγησης και κυκλοφοριακής αγωγής Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός είχε συνάντηση με τα σωματεία εκπαιδευτών οδήγησης και κυκλοφοριακής αγωγής Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κατά τη συνάντηση, που έγινε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, παρουσία και του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδήγησης, Νίκου Γρέντζελου, συζητήθηκαν βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία της Περιφέρειας.
Σε κλίμα κατανόησης, συμφωνήθηκε η συνεχής ενημέρωση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, για καθημερινά θέματα του κλάδου και η αντιμετώπισή τους μέσα από τη συνεργασία όλων των πλευρών.
Σχετικά Άρθρα
- Peloponnese Tourism Academy | "H Νότια Κυνουρία διαθέτει όλα τα στοιχεία για να εξελιχθεί σε πρότυπο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης"
- Δακοκτονία | Έναρξη ψεκασμών σε Κορακοβούνι και Άγιο Γεώργιο
- Τρίπολη | Διακοπή ρεύματος θα γίνει την Πέμπτη (18 Σεπτεμβρίου)
- Ομάδες Γονέων στο Κέντρο Ημέρας "Αμάλθεια"
- Στελέχη από τα προγράμματα Leader επισκέφθηκαν το Λεωνίδιο