Ο Στέφανος Μίχος νέος Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας - Ιονίου
Το Α.Σ.Ε.Π. γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της υπ’ αριθ. 1ΣΑΔ/2024 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, επελέγη από την Επιτροπή Επιλογής Στελεχών του Δημοσίου, ο υποψήφιος Μίχος Στέφανος του Ευθυμίου για τη θέση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτ. Ελλάδας - Ιονίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 28 του ν. 4325/2015 (Α΄47) όπως ισχύει.
Ο κ. Μίχος Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός και Μηχανικός Πληροφορικής ήταν υπεύθυνος ασφαλείας συστημάτων πληροφορικής και επικοινωνίας (ΥΑΣΠΕ).
Σχετικά Άρθρα
- Αρκαδία | Ποια δημοτικά σχολεία αναλαμβάνουν οι εκπαιδευτικοί - Η απόφαση!
- Με Διευθυντές και Διεύθυντριες Γυμνασίων και Λυκείων συναντήθηκε ο Προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας (εικόνες)
- Ένα μεγάλο μπράβο για τους ναυαγοσώστες στο Παράλιο Άστρος!
- Αστέρας AKTOR | Τα εισιτήρια για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τρίπολη
- Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά | Η λίστα με τα σχολεία που θα είναι ο Δήμαρχος Τρίπολης






