Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Στοίχημα» η εξωστρέφεια των επιχειρήσεων της Πελοποννήσου – Σημαντικός ο ρόλος του Χρήστου Στάικου της Enterpise Greece!

«Στοίχημα» η εξωστρέφεια των επιχειρήσεων της Πελοποννήσου – Σημαντικός ο ρόλος του Χρήστου Στάικου της Enterpise Greece!

Στην Αργολίδα θα γίνει η φετινή έκθεση «Πελοπόννησος Expo». Μία έκθεση που ξεκίνησε πέρυσι από την Τρίπολη και μάλιστα σημειώσει εξαιρετική επιτυχία, ενώνοντας ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Από την πρώτη έκθεση, πέρυσι, μέχρι και τη φετινή, έχουν μεσολαβήσει κάποιες εξαιρετικά σημαντικές κινήσεις που ενισχύσουν την εξωστρέφεια για τις επιχειρήσεις της Αρκαδίας και όλης της Πελοποννήσου.

Στις κινήσεις αυτές, καθοριστικό ρόλο έχει παίξει ο Αρκάς Πρόεδρος της Enterpise Greece Χρήστος Στάικος.

Μετά την περσινή «Πελοπόννησος Expo», ο Χ. Στάικος συναντήθηκε με τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου και συζήτησαν για δράσεις που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν, στο πλαίσιο ενίσχυσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και της αύξησης αναγνωρισιμότητας της περιοχής και των προϊόντων της.
Έτσι, λοιπόν έχει παρουσιαστεί ο οργανισμός Enterpise Greece και τα εργαλεία που προσφέρει κυρίως για την προώθηση των εξαγωγών σε εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί, σε Κόρινθο, Αρκαδία, Λακωνία, Ηλεία και Αχαΐα, ενώ έχουν διοργανωθεί σεμινάρια για εν δυνάμει εξαγωγείς από enterprise και επιμελητήρια σε Κόρινθο, Αρκαδία, Λακωνία και αυτές τις μέρες στην Αργολίδα και προγραμματίζονται και τα επόμενα στις υπόλοιπες περιοχές.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι υπάρχει σημαντική συμμέτοχη που ξεπερνάει συνολικά τις 100 επιχειρήσεις!

Επιπλέον, όλη αυτή την περίοδο ( 2015-2017) έχουν προσκληθεί δημοσιογράφοι, sommelier και εισαγωγείς από το χώρο του οίνου, από την Ιαπωνία και τη Ν. Κορέα να επισκεφθούν Οινοποιεία της Νεμέας, της Μαντινείας και της ευρύτερης περιοχής και μέσα στον Οκτώβριο θα επισκεφθούν την περιοχή και Γερμανοί δημοσιογράφοι του οινικού τύπου.

Σε συνεργασία επίσης, με την ΕΝΟΑΠ ενισχύεται η δράση τους για συγκεκριμένη- στοχευμένη ενέργεια προώθησης των κρασιών Πελοποννήσου στην Κύπρο μέσα στο Νοέμβριο. Και παρόμοιες δράσεις, υπάρχει σκοπός να γίνουν συνολικά για τον ελληνικό οίνο, αλλά και για την περιοχή και τα επόμενα χρονια.
Τέλος, ο Χρήστος Στάικος, σημειώνει στο «Καλημέρα Αρκαδία», ότι «στο πλαίσιο της επερχόμενης «Πελοπόννησος Expo» στο Άργος, μεταξύ άλλων, διοργανώνουμε ενημερωτικές εκδηλώσεις για συγκεκριμένες χώρες με ακόλουθους των ελληνικών πρεσβειών από Τόκυο, Βαρσοβία, Νέα Υόρκη και Βελιγράδι, καθώς και το πρόγραμμα εξωστρεφών δράσεων του οργανισμού για το 2018».

Η ΠΕΡΥΣΙΝΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO (ΤΡΙΠΟΛΗ 2016)

1 σχόλιο

  • ΑΝΩΝΥΜΟΙ
    ΑΝΩΝΥΜΟΙ Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 08:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή δεν υπάρχουν άλλοι που έβαλαν πλάτη, που τρέχανε και στον ύπνο τους για τις εκδηλώσεις αυτές; τι μας λέτε ρε παιδιά! Υπάρχουν εξωυπηρεσιακοί και υπηρεσιακοί παράγοντες που δίνουν και έδωσαν τα πάντα για την επιτυχία όλων αυτών των εκδηλώσεων! Να μην ξεχνιόμαστε.......

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...