Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κλειώ Παπαντωνίου - Κορώνη: "Είμαι υπερήφανη που ξεκίνησαν από την Πελοπόννησο σημαντικά προγράμματα για την Υγεία" (vd)

Κλειώ Παπαντωνίου - Κορώνη: "Είμαι υπερήφανη που ξεκίνησαν από την Πελοπόννησο σημαντικά προγράμματα για την Υγεία" (vd)

Η Κλειώ Κορώνη Παπαντωνίου  (υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη) μίλησε live στον προεκλογικό μαραθώνιο και στην Έλλη Αρτοπούλου.

Για την εμπειρία της στο περιφερειακό συμβούλιο: «Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, διότι έμαθα πράγματα. Μου άρεσε ότι συμμετείχα σε σπουδαία προγράμματα. Με κούρασε λίγο ο μικροκομματισμός και οι διαμάχες που πολλές φορές γίνονται για το φαίνεσθαι».

Για τον τομέα της Υγείας: «Έχουν γίνει σημαντικά έργα. Είμαι υπερήφανη που ξεκίνησαν από την Πελοπόννησο προγράμματα για την καταπολέμηση καταρροϊκού πυρετού, για την καταπολέμηση της ελονοσίας, για τον ιό του Δυτικού Νείλου, δράσεις για τους Ρομά και πολλά άλλα. Υπάρχει το Παρατηρητήριο Υγείας, ένα πιλοτικό πρόγραμμα της ΕΟΚ και από εκεί θα δώσουμε βάρος στην επάνδρωση των κέντρων υγείας στην Αρκαδία και στους άλλους νομούς.»

Για τον εθελοντισμό: «Πρέπει να συμμετέχουμε σε φιλανθρωπικές και εθελοντικές δράσεις. Πως αλλιώς θα βγάλουμε τη χώρα από την κρίση;»

Για τον Πέτρο Τατούλη: «Είναι ένα χαρισματικό άτομο, είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Έχουμε μπει οι βάσεις και πρέπει να ολοκληρώσουμε το έργο μας».

-------------------------------

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Κλειώ Κορώνη γεννήθηκε και σπούδασε Ιατρική στην Αθήνα .Μιλά άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά και λίγα Γερμανικά. Είχε μετεκπαίδευση στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο OYMEO της Σουηδίας. Διατέλεσε αγροτική ιατρός στη Βυτίνα Αρκαδίας επί 4ετια. Ασκεί το λειτούργημα της παιδιατρικής στην Τρίπολη από το 1999. Έχει ενεργό συμμετοχή σε πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις και σωματεία. Είναι παντρεμένη με τον Αρκά Γαστρεντερολόγο Παναγιώτη Παπαντωνίου και μητέρα τριών παιδιών. Από το 2014 ασκεί καθήκοντα ως Περιφερειακός Σύμβουλος Υγείας στην Αρκαδία.

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...