Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Περιφερειακές εκλογές | Υποψήφιος στην Αρκαδία ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος – Η διαδρομή του στη δημοσιογραφία και στα κοινά

Περιφερειακές εκλογές | Υποψήφιος στην Αρκαδία ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος – Η διαδρομή του στη δημοσιογραφία και στα κοινά

Ένας άνθρωπος της επικοινωνίας πολιτεύεται με όρους κοινωνίας σε αυτές τις περιφερειακές εκλογές. Ο λόγος για τον Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο ο οποίος είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Αρκαδία, με το συνδυασμό «Πελοποννησιακή Συμμαχία» του Γιάννη Μπουντρούκα.

Το «Καλημέρα Αρκαδία» παρουσιάζει τη βιογραφία του Τριαντάφυλλου Σωτηρόπουλου στο χώρο της δημοσιογραφίας, της αυτοδιοίκησης και σε κοινωνικούς και αθλητικούς φορείς.

Ποιος είναι ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος

Γεννήθηκε το 1969 στο Τορόντο του Καναδά. Αποφοίτησε το 1987 από το 3ο Λύκειο Τρίπολης. Σπούδασε Δημοσιογραφία στο Κέντρο Έρευνας Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης Πελοποννήσου. Υπηρέτησε τη θητεία του ως Έφεδρος Αξιωματικός στο Σώμα Εφοδιασμού και Μεταφορών.

Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε πολλά κεντρικά και περιφερειακά ΜΜΕ όπως το MEGA, η ΕΡΤ, το TV SUPER, τα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ, ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ κ.α.

Για την προσφορά του στην ενημέρωση των πολιτών έχει βραβευτεί από το Υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ και από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αρκαδίας.

 Ως καθηγητής έχει διδάξει το μάθημα της δημοσιογραφίας σε Γυμνάσια - Λύκεια της Αρκαδίας, στο Δημόσιο ΙΕΚ Τρίπολης και στο Ιδιωτικό ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ της Καλαμάτας. Από το 1999 έως το 2002 διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης επί δημαρχίας Αλέξανδρου Κοτσιάνη.

Ως υπεύθυνος σε θέματα Τύπου και Επικοινωνίας εργάστηκε στο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου ενώ από τον Απρίλιο του 2010 έως και σήμερα είναι συνεργάτης του Βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στο Πολιτικό του Γραφείο στην Τρίπολη.

Είναι επίτιμος Πρόεδρος στο Σύλλογο Τριτέκνων Οικογενειών Τρίπολης και όμορων Δήμων και έχει βραβευτεί από την Περιφερειακή Ένωση Τριτέκνων Πελοποννήσου για το κοινωνικό έργο που άφησε στο Σύλλογο Τριτέκνων Τρίπολης ως Πρόεδρος.

Σήμερα είναι Πρόεδρος στη Δημοτική Επιχείρηση Πληροφόρησης και Επικοινωνίας (ΔΕΠΕ) του Δήμου Τρίπολης και Αντιπρόεδρος στην Ένωση Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας.

Φέτος βραβεύτηκε από το Ίδρυμα Μπότση (Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας) παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, ως Πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης για τη συμπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας του Σταθμού.

Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι μέλος των Διοικήσεων της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. έχοντας αναλάβει τα καθήκοντα του Γενικού Αρχηγού της ιστορικής ομάδας της Τρίπολης. Είναι υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.

Είναι παντρεμένος με τη δικαστική υπάλληλο Βασιλική Κοφίτσα και πατέρας τριών παιδιών: της Παναγιώτας (φοιτήτριας Νομικής), του Νικολάου (μαθητή Λυκείου) και της Πολυξένης (μαθήτριας Γυμνασίου).

triantafyllos entypo 2ptyxo 22

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...