Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ατυχήματα και απρόοπτα στην TV | Από την πτώση του Παπαδάκη μέχρι το χαστούκι στην Κανέλλη (vd)

Ατυχήματα και απρόοπτα στην TV | Από την πτώση του Παπαδάκη μέχρι το χαστούκι στην Κανέλλη (vd)

Είναι οι αγαπημένοι παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης που πολλές φορές την ώρα που βρίσκονται στον αέρα της τηλεόρασης έχουν βρεθεί σε δύσκολες, αλλά και απρόοπτες καταστάσεις. 

Αναστάτωση προκλήθηκε στο στούντιο του ΑΝΤ1 όταν ο Γιώργος Παπαδάκης ξαφνικά έπεσε από την καρέκλα του στο πάτωμα. Ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» συνομιλούσε με τον Κυριάκο Βελόπουλο και τον Μπάμπη Παπαδημητρίου όταν έσκυψε για να δει κάτι που του έδειχνε η συμπαρουσιάστριά του. Ο παρουσιαστής χάθηκε από το πλάνο και οι συνεργάτες του και οι τηλεθεατές τρόμαξαν με την εκπομπή να έχει ολιγόλεπτη διακοπή για διαφημίσεις. 

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν καλά στην υγεία του και λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε κανονικά στην εκπομπή. Ευτυχώς, το πέσιμο δεν ήταν σοβαρό και το αντιμετώπισε με χιούμορ: «Είμαι ο Γιώργος και είμαι καλά. Ο ΑΝΤ1 μας έχει φέρει κάτι καρέκλες που είναι για μελλοθάνατους» είπε στην επανέναρξη της εκπομπής ο παρουσιαστής.

Τον Μάρκο Σεφερλή τον έχουμε ταυτίσει με τα ευτράπελα, αλλά σίγουρα είναι ξεκαρδιστικός ακόμα και στις τούμπες του. 

 

Πριν ο Απόστολος Γκλέτσος γίνει δήμαρχος Στυλίδας, είχε θέσει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Πειραιά. Έτσι, τον Οκτώβριο του 2006 έμελλε να δώσει on air ματς με τη Βάσια Τριφύλλη και να μείνει στην ιστορία της σύγχρονης τηλεόρασης στην κατηγορία «επικοί τσακωμοί».

 

Ένα πρωτοφανές περιστατικό για τα ελληνικά δεδομένα συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1 πριν από επτά χρόνια. Ο Ηλίας Κασιδιάρης χαστούκισε τη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό». Αρχικά, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής πέταξε ένα ποτήρι με νερό στη Ρένα Δούρου, μετά σηκώθηκε από την καρέκλα του, έβγαλε το μικρόφωνο του και κινήθηκε απειλητικά εναντίον της Κανέλλη.

 

Η Όλγα Τρέμη έτρεχε να προλάβει το δελτίο ειδήσεων του Mega και λαχανιασμένη άρχισε να διαβάζει την πρώτη είδηση, ζητώντας συγνώμη από τους τηλεθεατές. 

 

Ήταν να μη μεθύσει ο Θέμης Γεωργαντάς από τις ρακές του Γιάννη Φουκάκη. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έπαιξε παντού, γελάσαμε απίστευτα βλέποντας τον, ενώ ο ίδιος έζησε μεγάλες τηλεοπτικές δόξες. «Για λίγες μέρες είχα σοκαριστεί και δεν έβγαινα από το σπίτι μου. Τη Δευτέρα από το πρωί σε ότι εκπομπή υπήρχε πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, έπαιζε αυτό το πράγμα. Και ξαφνικά βλέπω τους Αρβυλαίους να λένε το βράδυ: "Θέμη, εκεί που κάθεσαι σπίτι και το βλέπεις με τρόμο". Πραγματικά ήμουν στον καναπέ και το έβλεπα με τρόμο! Και λέω εντάξει, ξεφτίλα, ξεφτιλίστικα! Ήθελα για τρεις μέρες να ανοίξει η γη να με καταπιεί! Είχα φρικάρει!», είχε εξομολογηθεί ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

 

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στον αέρα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Συγκεκριμένα, η πρωινή εκπομπή του Star πρόβαλε απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρησε ο Πάνος Ιωαννίδης στην Ελεονώρα Μελέτη, σχετικά με το πρώτο ραντεβού. Κατά τη διάρκεια, όμως του σχολιασμού η Τζώρτζια Γεωργίου, είπε μια εντελώς ακατάλληλη λέξη στον τηλεοπτικό αέρα με αποτέλεσμα να πάθουν όλοι σοκ. 

 

Με αρκετά απρόοπτα είχε κάνει πρεμιέρα το «Sunday Live» του ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Μουτσινά. Δύο δίδυμες ανέβηκαν στη σκηνή για να διεκδικήσουν πλούσια δώρα και κάθισαν σε πολυθρόνες. Η παραγωγή τους έβαλε μικρόφωνα και τις έδεσε στις καρέκλες για να είναι ασφαλείς. Οι καρέκλες άρχισαν να γυρνούν, ενώ η ταχύτητα αυξανόταν καθώς περνούσε η ώρα. Κάποια στιγμή, ωστόσο, η μία από τις δύο εκσφενδονίστηκε στο πάτωμα. Οι δύο παρουσιαστές «πάγωσαν» και προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν με χιούμορ και ευαισθησία το συμβάν. 

 

Γέλια μέχρι δακρύων προκάλεσε στη Τζένη Μπαλατσινού μία γάτα, η οποία μπήκε στο πλατό του «Dancing on Ice» και έφαγε τα σουβλάκια του Πέτρου Κωστόπουλου

 

Ένα αρκετά αστείο στιγμιότυπο παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Mega κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλημερούδια». Η Τέτα Καμπουρέλη θέλησε να δείξει πως μπορεί μία γυναίκα να τρομπάρει τα χείλη της και να φαίνονται φουσκωμένα για δυο ώρες. Όπως θα δείτε όμως και στο βίντεο, η γνωστή αισθητικός την ώρα που προσπαθούσε να παρουσιάσει το συγκεκριμένο εξάρτημα, είχε ένα «ατύχημα». Όταν πήγε να βγάλει την τρόμπα από τα χείλη της, αυτή δεν ξεκολλούσε.

 

Η Νωαίνα ήταν μια από τις διαγωνιζόμενες που ξεχώρισαν στο «X Factor» του ΣΚΑΪ τόσο για τη φωνή της, όσο και για την προσωπικότητα της. Η νεαρή τραγουδίστρια στις Auditions εμφανίστηκε με ένα μουστάκι ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της, εξηγώντας πως είναι κάτι που την κάνει να αισθάνεται τον πατέρα της που «έφυγε» από την ζωή κοντά της. Στη συνέχεια στα Lives του show αποφάσισε να μην ζωγραφίζει το μουστάκι στο πρόσωπο της, αλλά σε άλλα σημεία του σώματος της. 

Ωστόσο, σε ένα από τα τελευταία Live του μουσικού διαγωνισμού, η ίδια ανέφερε στον Σάκη Ρουβά ότι το μουστάκι είναι καλά κρυμμένο, με τον παρουσιαστή να της χαμογελάει. Αμέσως μετά, όταν η Νωαίνα βρέθηκε στο green room έκανε την αποκάλυψη και μας άφησε άφωνους. Χωρίς κανέναν δισταγμό, κατέβασε το παντελόνι της και έδειξε τα οπίσθια της γυμνά στην κάμερα για να δούμε που είναι το μουστάκι. 

Λίγη ώρα, κάτι αντίστοιχο φαίνεται να έκανε και ο Ίαν Στρατής και μάλιστα πλήρως συνειδητοποιημένα, καθώς έμεινε με το εσώρουχό του στον αέρα.

ethnos.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...