Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αγριες μέλισσες - Επόμενα επεισόδια | Αποκαλύψεις στο Διαφάνι και ... τροµερά µυστικά!

Αγριες μέλισσες - Επόμενα επεισόδια | Αποκαλύψεις στο Διαφάνι και ... τροµερά µυστικά!

Μεγάλες σεναριακές ανατροπές, που θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό στη συχνότητα του ΑΝΤ1, έρχονται µετά τα Φώτα στην καθηµερινή, δραµατική σειρά εποχής σε σενάριο Μελίνας Τσαµπάνη και σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου,«Άγριες Μέλισσες». Συγκλονιστικά γεγονότα από το παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια και στοιχειώνουν το παρόν των ηρώων, ενώ άλλοι θα κληθούν να αντιµετωπίσουν τις συνέπειες λανθασµένων και επιπόλαιων επιλογών τους. Την ίδια στιγµή, οι διαµάχες και οι συγκρούσεις στο «∆ιαφάνι» κορυφώνονται, νέοι έρωτες φουντώνουν και άλλοι τελειώνουν άδοξα... Τροµερά µυστικά αποκαλύπτονται, τα οποία φέρνουν καταιγίδα στον Θεσσαλικό Κάµπο.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης 7 Ιανουαρίου

Ο ∆ούκας και ο Κυπραίος έρχονται αντιµέτωποι, µόνο που την τελευταία λέξη σε αυτήν τη διαµάχη την έχει ο Κυπραίος. Η Ρίζω λέει τα ευχάριστα νέα στον Λάµπρο και τον Μιλτιάδη για την εγκυµοσύνη της Θεοδοσίας. Ο Λάµπρος, σε απελπιστική θέση, δεν ξέρει πώς να χειριστεί την κατάσταση. Θα πει την αλήθεια στην Ελένη ή θα χωρίσει τη µητέρα του παιδιού του; Η εµφάνιση µιας γυναίκας από άλλο χωριό έρχεται να ταράξει το ∆ιαφάνι, καθώς αποκαλύπτεται ότι κάποιος ζούσε διπλή ζωή.

Ο Κλεοµένης συνεχίζει να πιέζει τον ∆ούκα λέγοντας πως θα πάρει την Πηνελόπη και θα επιστρέψουν στο Λονδίνο. Η Πηνελόπη προσπαθεί να το αποφύγει και ο Μελέτης προσπαθεί να την κρατήσει κοντά του µε κάθε τρόπο. Ο Νέστορας ανακαλύπτει στοιχεία για το παρελθόν του Κυπραίου και αποφασίζει να τον αντιµετωπίσει κατά πρόσωπο. Ο Κυπραίος βρίσκεται στριµωγµένος. Η Ανέτ µε την Αγορίτσα συνεχίζουν το ψάξιµο στα χαρτιά του πατέρα της και κάνουν µια σηµαντική ανακάλυψη. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...