Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζώδια | Οι πλανητικές διελεύσεις του Ιουνίου από την Άντα Λεούση

Ζώδια | Οι πλανητικές διελεύσεις του Ιουνίου από την Άντα Λεούση

Γράφει η Άντα Λεούση

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας.

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Ιούνιος...

Στις 3 η Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Άρη στους Ιχθείς, είναι ακατάλληλη για να προβείτε σε συναντήσεις και συζητήσεις που θα αφορούν τα μελλοντικά σας σχέδια. Ο Ήλιος στους Διδύμους σε σύνοδο με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους, θα σας φέρει ψυχολογική υποστήριξη από άτομα που αγαπάτε, αλλά υπάρχει κίνδυνος η φροντίδα που θα δεχθείτε να την εκλάβετε ως καταπίεση και να φερθείτε απότομα.

Στις 5 η Παρασκιώδης Σεληνιακή Έκλειψη με την Πανσέληνο στον Τοξότη, επηρεάζει έντονα και δοκιμάζει σχέσεις σε κάθε επίπεδο. Δε θα είναι εύκολο να κρατηθείτε μακριά από διαφωνίες και εντάσεις, όμως, αξίζει να το προσπαθήσετε για να μην προκληθούν ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα ή σημαντικούς συνεργάτες. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας, καθώς τώρα διακυβεύετε η σταθερότητα των σχεδίων σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).

Στις 6 ο Ήλιος στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Άρη στους Ιχθείς, αυξάνει το άγχος και σας κάνει εριστικούς. Θα υπάρχει αρκετή καταπίεση και απαιτήσεις από τον εργασιακό σας χώρο.

Στις 11 ο Ήλιος στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, είναι ακατάλληλη διέλευση για να κλείσετε συναντήσεις ή ραντεβού καθώς οι συζητήσεις δε θα οδηγούνται σε σωστούς δρόμους. Αφήστε για αργότερα οτιδήποτε κρίνεται άκρως σημαντικό.

Στις 13 ο Άρης στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας δίνει έμπνευση, αυξάνει τη δημιουργικότητα και σας επιτρέπει να εφαρμόσετε και πρακτικά αυτά που υπάρχουν στη φαντασία σας.

Στις 18 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Καρκίνο, σας μπερδεύει συναισθηματικά κάνοντάς σας ανίκανους να ξεκαθαρίσετε τι νιώθετε και να αποφασίσετε ποιο είναι το καλύτερο για εσάς. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι εν μέρει προβληματική, γι’ αυτό μη βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα για οτιδήποτε ακούσετε. Προτιμήστε να κρατηθείτε μακριά από εντάσεις που κρύβουν παγίδες. Ο Άρης στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, απαιτεί να μελετήσετε εξονυχιστικά κάθε λεπτομέρεια στα επαγγελματικά σας σχέδια. Να είστε προσεκτικοί σε προτάσεις συνεργασίας που θ σας γίνουν.

Στις 20 ο Άρης στους Ιχθείς σε εξάγωνο με το Δία ανάδρομο στον Αιγόκερω, σας δίνει τη δυνατότητα νε ξεπεράσετε εμπόδια και δυσκολίες, ενώ ταυτόχρονα σας ανοίγει νέους δρόμους και ευκαιρίες.

Στις 21 η Δακτυλιοειδής Ηλιακή Έκλειψη και η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, αυξάνει τις απαιτήσεις τόσο τις δικές σας όσο και των γύρω σας, ενώ ο εκνευρισμός που θα υπάρχει σε γενικό επίπεδο θα προκαλέσει σύγχυση και θα σας μπερδέψει συναισθηματικά. Μην αφήσετε άσχημες πλευρές του χαρακτήρα σας να βγουν στην επιφάνεια, καθώς ο εγωισμός, η καχυποψία και η κυκλοθυμία, θα σας οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Προτιμήστε να ανασυγκροτήσετε τις σκέψεις σας και να σκεφτείτε ποιες αλλαγές μπορούν να σας προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος).

Στις 23 ο Ποσειδώνας σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, εντείνει τις εξαπατήσεις, το παρασκήνιο και τις εντάσεις. Θα κυριαρχεί η αβεβαιότητα σε θέματα σχέσεων, σχεδίων και στόχων. Μη στηριχθείτε σε υποσχέσεις που θα σας δώσουν, καθώς οι περισσότερες δε θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).

Στις 26 η Αφροδίτη επανέρχεται σε ορθή πορεία στους Διδύμους, οπότε για άλλη μια φορά φέρνει ανατροπές σε ότι σχετίζεται με το συναισθηματικό τομέα. Κάντε καινούριες γνωριμίες και πιστέψτε στον εαυτό σας. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας και προσεγγίστε συνεργάτες που σκέφτονται όπως εσείς. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Στις 28 ο Άρης περνάει στον Κριό, κάνοντάς σας αυθόρμητους, θαρραλέους, ενθουσιώδεις, αλλά ταυτόχρονα απερίσκεπτους κάτι άκρως επικίνδυνο αν δεν το ελέγξετε. Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική και να κατευθύνετε την ενέργεια που θα έχετε προς την επιτυχία. Ο Άρης στον Κριό σε εξάγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Υδροχόο, δείξτε πυγμή και αγωνιστικότητα απέναντι σε επαγγελματικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Στις 30 ο Δίας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, Θα ενισχύσει τα προσόντα σας και θα σας οπλίσει με πίστη, αισιοδοξία και ελπίδα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...