Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΙΚΕΑ | Έπιπλα με πίστωση μέχρι και 15.000 ευρώ - Πώς θα γίνεται!

ΙΚΕΑ | Έπιπλα με πίστωση μέχρι και 15.000 ευρώ - Πώς θα γίνεται!

Με νέα υπηρεσία πληρωμών που ονομάζεται «Δάνειο στη Στιγμή» οι πελάτες της ΙΚΕΑ έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν άμεσα αγορές αξίας 250€ έως 15.000€, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του σπιτιού. Το επιτόκιο θα είναι σταθερό 9,9% και η δυνατότητα εξόφλησης του δανείου από 6 έως 48 μήνες.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφθεί ο πελάτης τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που βρίσκεται σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ, να συμπληρώσει την αντίστοιχη αίτηση και η συνεργαζόμενη τράπεζα θα ενημερώσει εάν εγκρίνει το αίτημα χρηματοδότησης σε ελάχιστο χρόνο – από 3’ έως 20’ λεπτά.

Το μόνο που χρειάζεται είναι, να επισκεφθεί κανείς τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που βρίσκεται σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ, να συμπληρώσει την αντίστοιχη αίτηση και η συνεργαζόμενη τράπεζα θα ενημερώσει εάν εγκρίνει το αίτημα χρηματοδότησης σε ελάχιστο χρόνο – από 3’ έως 20’ λεπτά.

Η υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη, σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ.

Για δάνεια άνω των 2.000€ είναι απαραίτητη η προσκόμιση λογαριασμού ΔΕΚΟ και θα πρέπει στην αγορά που θα πραγματοποιηθεί να περιλαμβάνονται έπιπλα.

Υπενθυμίζουμε ότι παρόμοια υπηρεσία προσφέρει εδώ και χρόνια η άλλη μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών και λευκών συσκευών Κωτσόβολος, ενώ πρόσφατα αντίστοιχη προσπάθεια είχε ξεκινήσει και το Πλαίσιο.

https://www.aftodioikisi.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...