Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το Κρυμμένο Σύμπαν - Μια έρευνα πάνω στα µη ανθρώπινα νοήμονα όντα

Το Κρυμμένο Σύμπαν - Μια έρευνα πάνω στα µη ανθρώπινα νοήμονα όντα

Από την αυγή της ιστορίας, οι πολιτισµοί ανά την υφήλιο έχουν καταγράψει συναντήσεις µε τους Άλλους – νοήµονα όντα µε ξεκάθαρα µη ανθρώπινη προέλευση. Αυτό το βιβλίο αποτελεί την πιο ολοκληρωµένη έρευνα που έγινε ποτέ πάνω σε τέτοιους επισκέπτες από άλλους κόσµους, από θεούς, αγγέλους και δαίµονες, έως τελώνια, στοιχειά, φαντάσµατα, UFO, εξωγήινους και αόρατους φίλους της παιδικής ηλικίας. Εξερευνά συναντήσεις µε µη ανθρώπινα όντα, οι οποίες έχουν λάβει χώρα µετά τη λήψη διµεθυλοτρυπταµίνης, αγιαχουάσκα ή LSD, και κατά τη διάρκεια συνειδητών ονείρων, επιθανάτιων και εξωσωµατικών εµπειριών.

Εκτός από µια πλήρη ανάλυση της ιστορίας αυτών των πολλών και ποικίλων συναντήσεων, το βιβλίο επιχειρεί µια τολµηρή ερµηνεία –που δεν έχει επιχειρηθεί ποτέ έως τώρα– της αληθινής φύσης αυτών των όντων.

Ο Anthony Peake είναι ένας από τους πιο πρωτότυπους στοχαστές του κόσµου πάνω στη µελέτη

διαφοροποιηµένων καταστάσεων συνειδητότητας. Το έργο του εστιάζει στην αναζήτηση επιστηµονικά βασισµένων απαντήσεων στα µεγάλα µυστήρια της ανθρώπινης συνείδησης, από τις επιθανάτιες εµπειρίες έως την πραγµατικότητα πίσω από τις συναντήσεις µε εξωγήινους. Στα ρηξικέλευθα βιβλία του περιλαµβάνονται το Ανοίγοντας τις πύλες της αντίληψης και το Η εξωσωµατική εµπειρία.

image003

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Anthony Peake αποφοίτησε από το Πανεπιστήµιο του Γουόρικ και σπούδασε σε µεταπτυχιακό επίπεδο στη Σχολή Οικονοµικών του Λονδίνου και στο Πανεπιστήµιο του Γουεστµίνστερ. Πολύ σύντοµα απέκτησε τη φήµη ενός από τους πλέον αυθεντικούς στοχαστές του κόσµου στη µελέτη αλλοιωµένων συνειδησιακών καταστάσεων. Το έργο του επικεντρώνεται στην εύρεση επιστηµονικά τεκµηριωµένων απαντήσεων για τα σηµαντικά µυστήρια της ανθρώπινης συνειδητότητας. Πολλά από τα βιβλία του έχουν γίνει µπεστ-σέλερ, µεταξύ των οποίων Το απεριόριστο µυαλό και Ανοίγοντας τις πύλες της αντίληψης.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την ιστοσελίδα του συγγραφέα, http://www.anthonypeake.com.

Κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες!

image001

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...