Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σταμάτης Γονίδης: «Όταν δεν θες να σε βιάσει ο άλλος, δεν πας στον χώρο του» - Οργή για την δήλωσή του (εικόνες - βίντεο)

Σταμάτης Γονίδης: «Όταν δεν θες να σε βιάσει ο άλλος, δεν πας στον χώρο του» - Οργή για την δήλωσή του (εικόνες - βίντεο)

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι της Κυριακής (14/2).

Αφορμή ήταν η δήλωση που έκανε ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης, σχετικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες και έχουν να κάνουν με τις καταγγελίες σχετικά με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και τους βιασμούς στον χώρο του θεάτρου και όχι μόνο.

 

Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Σου Κου Family» του ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στο εν λόγω θέμα τόνισε τα εξής: «Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δεν θα πας στον χώρο του. Του ρίχνεις ένα χαστούκι, λες θα πάω στην αστυνομία ή θα το πω στον μπαμπά μου. Όταν επειδή θέλεις να μείνεις στην δουλειά, δέχεσαι αυτόν τον εκβιασμό και το κουβαλάς μέσα σου για όλη σου τη ζωή... το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις».

 

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό τα όσα είπε ο Σταμάτης Γονίδης προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά μηνύματα:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sdna.gr

5 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 23:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Οταν δε θελεις να ακους μ@λ@κιες..δεν ανοιγεις τα αυτια σου !!!...οτι να ναι να ουμε!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 17:21 Σύνδεσμος σχολίου

    @13:19 Δηλαδή σε κάθε περίπτωση από τις δύο που αναφέρεις, δεν έχει ούτε το IQ σου. Κρίμα. Μεγάλο κρίμα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 17:18 Σύνδεσμος σχολίου

    13:12 Με τόση σάλτσα και τόσο μπλα-μπλα, μάλλον τον έχεις φάει εσύ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 13:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο τυπος IQ ραδικιού. Ούτε καν μοσχαριού.

  • Ο καλύτερος σου φίλος
    Ο καλύτερος σου φίλος Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 13:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε ουγκα μπούγκα, κανίβαλλοι, ο άνθρωπος είπε το αυτονόητο. Ότι για να έχεις πρέπει να προσέχεις. Εσείς που δεν έχετε ακόμα βγει από το σπίτι της μανούλας σας και δεν ξέρετε τι βία υπάρχει στον πραγματικό κόσμο, σας φαίνεται αδιανόητο ότι πρέπει να προστατεύεστε σε κάθε περίπτωση, ακόμα και από ανθρώπους που τους γνωρίζετε (νομίζετε ότι τους γνωρίζετε). Σε κάθε περίπτωση, εξαρτάται από τη σχέση, αν πας στο σπίτι της θειάς σου είσαι ασφαλής, αν πας στο σπίτι ενός άντρα 40 χρονών, που φλερτάρει μαζί σου, ντυμένη σαν τσόλι, και του κάνεις "μη Μάκη μου, έλα Μάκη μου, μη Μάκη μου" ( πω πω συμβαίνουν αυτά, ε; ) τότε παίζεις με τη φωτιά και με την τύχη σου. Και μπορεί να σου βγάλει blackjack μπορεί να σου βγάλει και 22 και κάηκες. Ο κύριος Γονίδης είναι λαϊκός τραγουδιστής, δεν μπαίνει στη διαδικασία να τα εξηγήσει αυτά. Σας τα εξηγώ εγώ μπας και βάλετε μυαλό κάτι λίγες (δεν έχω και υψηλές προσδοκίες για όλες) και σοβαρευτείτε, που φέρνετε τον άντρα στον αμήν και απαιτείται να συγκρατείται πάντα. Δεν είναι όμως ο σαραντοπενηντάρης το παιδαρέλι που είχε λιώσει στην κία περιμένοντας 5 χρόνια πότε θα σας έρθει η μαγική στιγμή να προχωρήσετε. Για εσάς το λέω, για να μην κλαίτε μετά και τρέχετε μια ζωή στους ψυχολόγους και κατηγορείτε όλους τους άντρες ότι είναι τέρατα. Μερικοί έχουμε αυτοσυγκράτηση μοναχού, μερικοί γυρίζει το μάτι τους και πάνε φυλακή. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ! Όχι τρέλες και απερισκεψίες, σεβαστείτε τον εαυτό σας. Κι αυτά περί Χρυσής Αυγής να σταματήσουν, επειδή η Σιών στην Ελλάδα τους κυνήγησε δε σημαίνει πως στη Δημοκρατία ο καθένας δεν έχει το δικαίωμα να πιστεύει πολιτικά ότι τον εκφράζει (μέσα στα όρια του νόμιμου, πάντα).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...