Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζώδια | Οι προβλέψεις της Άντας Λεούση για τον Ιούνιο 2023!

Ζώδια | Οι προβλέψεις της Άντας Λεούση για τον Ιούνιο 2023!

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ

Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Αστρολόγος

Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828 / ‎6971709239 / 6932232132

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FB: @leousianta           

Site: www.virginialeousi.com

ΙΟΥΝΙΟΣ 2023

ΚΡΙΟΣ: Περιοριστείτε στα σχέδια του παρόντος και του άμεσου μέλλοντος και απαλλαγείτε από μεγάλες προσδοκίες. Στις 18 με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, η τύχη θα είναι μαζί σας για να επιλύσετε αρκετά από τα προβλήματα που σας απασχολούν έντονα τον τελευταίο καιρό, ενώ μια συνάντηση ή μια νέα γνωριμία θα σας ανανεώσει, θα σας βοηθήσει και θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη. Ο μήνας ευνοεί την προώθηση καινούριων στόχων και φαίνεται ότι θα έχετε όλα τα μέσα για την υλοποίησή τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Έχετε την ανάγκη να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας μέσα από την συνύπαρξη, για να διατηρήσετε τη δημιουργικότητα σας σε υψηλά επίπεδα. Μπορείτε και επιβάλετε να ενεργήσετε από θέση ισχύος και με ωριμότητα, αφού όμως πρώτα επιτρέψετε στον εαυτό σας να νιώσει απελευθερωμένος. Μπορεί η συμπεριφορά του συντρόφου σας να είναι εριστική, αλλά μη νομίζετε πως η δική σας αντιμετώπιση είναι καλύτερη. Στο πλαίσιο αυτών που θέλετε, είναι και μια παρακινδυνευμένη εξομολόγηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στις 12 που ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας, φροντίστε να πλησιάσετε περισσότερο τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να βρείτε λύσεις για τα κοινά σας προβλήματα. Πάντα ήσασταν εκεί όταν σας χρειάζονταν, οπότε μπορείτε να το κάνετε και τώρα θέτοντας αυτή τη φορά τους δικούς σας όρους και όρια για να μη νιώσετε για άλλη μια φορά ότι μπορεί να σας εκμεταλλεύονται. Αφεθείτε και ζήστε το όνειρο που περιμένατε τόσο καιρό. Κοιτάξτε λίγο περισσότερο γύρω σας και μην εκπλαγείτε με αυτά που θα ανακαλύψετε. Ναι, είναι πραγματικότητα πως έχετε πολλούς θαυμαστές και εσείς δεν το είχατε καν αντιληφθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα κατανοήσετε καλύτερα τα λάθη σας αν τα δείτε μέσα από τα μάτια των άλλων που χρησιμοποιούν το δικό σας τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων ή τις δικές σας μεθόδους. Στις 28 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας και από εσάς το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε τη διάθεση να διορθώσετε αρκετά σημεία του χαρακτήρα σας, εφόσον δε θέλετε να χαλάσετε άλλες προσωπικές ή φιλικές σας σχέσεις και κυρίως εάν ακόμα αναζητάτε τη μόνιμη παρουσία ενός συντρόφου κοντά σας.

ΛΕΩΝ: Στις 6 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σας και υπάρχει το ενδεχόμενο οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να σας φέρουν σε δύσκολη θέση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και γι’ αυτό θα πρέπει να σκεφτείτε λογικά και ψύχραιμα αν δε θέλετε να χαλάσετε σχέσεις που δε θα μπορέσετε να τις αντικαταστήσετε εύκολα. Η διάθεσή  σας να  έρθετε σε επαφή με φίλους που έχετε καιρό να δείτε, θα σας κάνει να αναλογιστείτε την πορεία της ζωής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ομορφιά σας θα είναι αισθητή σε όλους και η εμφάνισή σας μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη εάν το επιδιώξετε. Μην αφήσετε τον εαυτό σας παραμελημένο, επειδή κάτι που θέλατε σε προσωπικό επίπεδο δε σας πήγε καλά, γιατί έτσι δε θα καταφέρετε τίποτε άλλο εκτός του να ρίξετε την ψυχολογία και τη διάθεσή σας. Να θυμάστε πως τα καλύτερα έρχονται και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τα δεχθείτε. Φροντίστε να κινείστε προνοητικά όταν θα καταπιάνεστε με ριψοκίνδυνα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ: Έχετε αποφορτιστεί πλέον από μεγάλα εμπόδια και προβλήματα και ο δρόμος σας είναι ανοιχτός για να μελετήσετε καινούριες προτάσεις ή συνεργασίες. Επιβάλλετε λοιπόν, να βρείτε κάποιες ισορροπίες ανάμεσα στις εργασιακές σας υποχρεώσεις και στις υπόλοιπες πτυχές της ζωής σας και να μην ξεχνάτε να μοιράζετε το χρόνο σας ισόποσα. Μη ζείτε μόνο για την εργασία σας ειδικά όταν βλέπετε ότι όλα πάνε καλά, γιατί έτσι χάνετε σημαντικό μέρος από όμορφες στιγμές που σας ανήκουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όσο και αν θέλετε να δείχνετε ανεξάρτητοι και ότι δε σας απασχολεί ο έρωτας, για εσάς είναι ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της ζωής σας και ο μήνας θα σας υπενθυμίσει ότι δεν μπορείτε να μένετε άλλο πια έξω από το ερωτικό παιχνίδι. Αναμνήσεις του παρελθόντος από μια σχέση που είχατε, αναμοχλεύονται και έρχονται στην επιφάνεια, κάνοντάς σας να συνειδητοποιήσετε ότι από δικό σας λάθος έμεινε ημιτελής και δεν πήρατε αυτά που δικαιωματικά σας ανήκαν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στις 4 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, διατηρήστε ακμαία τη διάθεσή σας και ενισχύστε την τύχη σας. Τα σημαντικά ατού που έχετε, όπως αυτοπεποίθηση, θάρρος, δυναμικότητα και κυρίως κοινωνικότητα σας προσθέτουν πόντους στο προφίλ σας και σας βοηθήσουν σημαντικά να πετύχετε στους τομείς που θέλετε. Δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε, αφού ακόμα και όταν συναντάτε εμπόδια στο τέλος πάντα βγαίνετε νικητές και κερδισμένοι. Προχωρήστε ακάθεκτοι στο δρόμο που έχετε χαράξει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις 12 με τον Πλούτωνα να περνάει στο ζώδιό σας, η διάσταση απόψεων με το σύντροφό σας θα συνεχίζεται, ενώ διάφορες εκκρεμότητες θα σας προβληματίσουν έντονα και θα πρέπει να κατασταλάξετε σε κάποια πράγματα που θα αφορούν αποκλειστικά την ομαλή συνύπαρξη. Οι προοπτικές για να το πετύχετε θα είναι αισιόδοξες, αρκεί να αποφύγετε με κάθε τρόπο τον αυταρχισμό και να ενισχύσετε ότι θα προωθεί την ερωτική σύμπνοια. Οι αντιξοότητες που δυστυχώς θα είναι αναπόφευκτες θα είναι ένα καλό μάθημα για να μάθετε να είστε πιο ευέλικτοι σας χαρακτήρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καινούρια σχέση έρχεται στον ορίζοντα για τους αδέσμευτους του ζωδίου, αλλά επειδή θα σας κυριεύει η ανασφάλεια το πιθανότερο είναι να συνεχίζετε να κρατάτε αποστάσεις. Όμως, μη τα θέλετε όλα δικά σας. Θα πρέπει να αφιερώσετε και εσείς περισσότερο χρόνο και να δείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο πρόσωπο του, για να μπορέσει να σας προσφέρει αυτά που θέλετε. Ανταποκριθείτε στην ανάγκη σας να βρείτε κάτι που σας γεμίζει τα κενά που νιώθετε σε συναισθηματικό επίπεδο και που θα σας δίνει τα κίνητρα για έμπνευση.

ΙΧΘΥΣ: Μέσα στη δίνη των συναισθηματικών ανταλλαγών θα ευαισθητοποιηθούν κάποιες ξεχασμένες εκκρεμότητες από το παρελθόν, οι οποίες θα ζητούν τακτοποίηση. Εστιάστε περισσότερο στην υλοποίηση των κοινών σας σχεδίων, καθώς μπορεί ή να επαναπροσδιοριστούν ή να ανατραπούν αν δεν κρατήσετε μια σταθερότητα στις μεταξύ σας συμφωνίες. Στις 17 ο Κρόνος σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, βάλτε τη σχέση σας σε πιο σταθερές βάσεις και επιχειρήστε να αποκαλύψετε στο σύντροφό σας τα τρωτά σημεία που υπάρχουν στη σχέση σας, ώστε να τα διορθώσετε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...