Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζώδια | Οι προβλέψεις της Άντας Λεούση για τον Αύγουστο 2023!

Ζώδια | Οι προβλέψεις της Άντας Λεούση για τον Αύγουστο 2023!

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ

Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Αστρολόγος

Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828 / ‎6971709239 / 6932232132

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FB: @leousianta           

Site: www.virginialeousi.com

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2023

 
ΚΡΙΟΣ: Βρείτε τις ισορροπίες σας και κάντε μια νέα αρχή όπου τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά όσο θα θέλατε. Θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε σχέσεις που πέρασαν κρίση και να διορθώσετε τα λάθη σας. Εάν δε σταματήστε να κλείνετε από μόνοι σας την πόρτα στην τύχη σας, μονίμως θα παραπονιέστε πως τίποτα δεν πάει καλά. Αισιοδοξία έχετε και μάλιστα κάποια φορές περισσότερο απ’ ότι χρειάζεστε, εκμεταλλευτείτε την λοιπόν σωστά για να προωθήσετε την καριέρα σας, τα οικονομικά σας και κυρίως την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Άτομα που σας δυσκόλεψαν και σας πλήγωσαν με τη συμπεριφορά τους σε προσωπικό επίπεδο, επανεμφανίζονται για να ζητήσουν συγνώμη με το δικό τους τρόπο. Από εσάς εξαρτάται αν θα δεχτείτε τη μετάνοιά τους ή αν θα αλλάξετε δρόμο. Ότι και αν αποφασίσετε δε θα βγείτε ζημιωμένοι. Στις 29 με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, πάρτε σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας σχέδια αλλά και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Ανασυνταχθείτε και με καθαρό μυαλό θα επιτύχετε ότι μέχρι τώρα μπορεί να σας φαινόταν ακατόρθωτο.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί ο κόσμος να περνάει περίοδο κρίσης και ανασφάλειας, εσείς ωστόσο συγκριτικά με τους άλλους μπορείτε να βρείτε λύσεις για ότι σας απασχολεί και να ανανεώσετε συνεργασίες, απόψεις και εντυπώσεις. Αρμονικά φαίνεται πως θα συνεργαστούν για εσάς οι πλανήτες αυτό μήνα. Απολαύστε επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις χωρίς να υπάρχουν προβλήματα ή προστριβές με τους γύρω σας. Κάντε τους κατάλληλους χειρισμούς για να φέρετε τα πράγματα στο σημείο που θέλετε χωρίς να προκαλέσετε εντάσεις.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το όμορφο κλίμα στην προσωπική ζωή θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και στιγμές πάθους και έντονου ερωτισμού με το σύντροφό σας. Αφεθείτε και ζήστε τη μαγεία που έχετε στερηθεί τους τελευταίους μήνες λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, αλλά και λόγω των σκέψεων που κάνατε που σας γύριζαν συνέχεια πίσω στο παρελθόν. Ζήστε το παρόν χαμογελώντας και φτιάξτε ένα μέλλον που θα είναι λαμπρό και πάνω από τις προσδοκίες σας.

 
ΛΕΩΝ: Μάλλον έχετε βρει τη χρυσή τομή στις συνεργασίες σας και έχετε μάθει πως για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας, αρκεί να δίνετε ευκαιρίες στους συνεργάτες σας να σας αναλύουν τα επιχειρήματά τους. Στις 16 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, με τα οικογενειακά σας πρόσωπα θα απέλθει η πολυπόθητη ηρεμία που αναζητάτε καιρό τώρα, αφού θα καταλάβουν επιτέλους ότι αυτά που μπορείτε να προσφέρετε τα δίνετε απλόχερα και δεν έχει νόημα να σας πιέζουν περισσότερο, γιατί πολύ απλά δεν μπορείτε να κάνετε κάτι παραπάνω.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σίγουρα έχουν γίνει πολλές αλλαγές στις σχέσεις σας με τους άλλους που εσείς οι ίδιοι προκαλέσατε, όμως αν θέλετε να διατηρηθούν κάποιες από αυτές δεν πρέπει να κάθεστε αμέτοχοι σε ότι συμβαίνει γύρω σας. Στις 24 με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, αν έχετε την απαίτηση από τους άλλους να σας δείχνουν περισσότερο κατανόηση, θα πρέπει να κάνετε το αντίστοιχο και εσείς. Τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος είναι αρκετά κοντά σας και κάνουν ότι μπορούν για να σας δείξουν και να σας αποδείξουν ότι ενδιαφέρονται για εσάς.
 
ΖΥΓΟΣ: Μην απομονώνεστε και αποξενώνεστε, παίζοντάς το ειδικοί για όλα, γιατί είναι σίγουρο πως ακόμα και αν αυτή τη στιγμή νιώθετε πλήρεις στην πορεία θα χρειαστείτε ένα χέρι να ακουμπήσετε και να στηριχτείτε. Σε επαγγελματικό επίπεδο αφήστε τους συνεργάτες σας να σας εκθέσουν τις απόψεις τους, γιατί μπορεί μέσα από τις ιδέες τους να βοηθηθείτε στα μελλοντικά σας σχέδια. Στις 28 που ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας, αν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε τον εαυτό σας, ελάτε πιο κοντά με τους άλλους, μιλήστε και βγάλτε τις φοβίες σας για να ξαλαφρώσετε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην καταναλώνετε τις δυνάμεις σας άσκοπα, γιατί θα επηρεαστείτε σωματικά και ψυχικά με αρκετές δόσεις ταλαιπωρίας.
Δείτε τις σωστές κατευθύνσεις στις δραστηριότητές σας και μετά προβείτε σε κάποιες αλλαγές. Κατά τη διάρκεια του μήνα θα χρειαστεί να αναλάβετε υποχρεώσεις τρίτων που δε θα ανήκουν στις αρμοδιότητές σας, αλλά όσο και αν θα νιώσετε κουρασμένοι θα τα καταφέρετε και θα ανεβάσετε το περισσότερο το προφίλ σας σε άτομα κύρους που θα δουν τις ικανότητές σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι ανώφελο να περιμένετε όλα να γίνουν από μόνα τους, χωρίς να βάλετε και εσείς λίγο το χεράκι σας. Οι συναισθηματικές σας ανάγκες φαντάζουν στα μάτια των ατόμων που θέλουν να σας πλησιάσουν σαν ένας πολύ δύσκολος γρίφος, αφού από τη μία θέλετε να απολαμβάνετε την ανεξαρτησία και την ελευθερία σας και από την άλλη τους θέλετε συνέχεια κοντά σας. Μάλλον πρέπει να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις εάν νιώθετε δυνατά αισθήματα και θέλετε να μπουν ουσιαστικά στη ζωή σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χρειάζεται τόλμη για να παραδεχθείτε ότι έχετε ανάγκη στη ζωή σας να βρείτε ανθρώπους με τους οποίους θα μπορείτε να αναπτύξετε σημαντικές σχέσεις και την έχετε για να κάνετε ένα από τα όνειρά σας πραγματικότητα. Εστιάστε στην προσωπική σας ζωή και ξεκινήστε μια καινούρια σχέση με προοπτικές εξέλιξης. Δε σας χρειάζεται πλέον να κυνηγάτε την πρόσκαιρη διασκέδαση και το ξέρετε καλά. Απελευθερωθείτε από τα καθημερινά πρέπει και ανοίξτε τα φτερά σας στον έρωτα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Την 1η με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, βγείτε έξω, διασκεδάστε, φλερτάρετε και επικοινωνήστε με σκοπό σας να καταλήξετε σε μια ρομαντική, όμορφη και ουσιαστική σχέση. Μην αφήσετε στενούς σας φίλους να ασκήσουν την κριτική τους επάνω σας επειδή δε θέλουν να ασχοληθούν με τα δικά τους, γιατί θα προβληματιστείτε χωρίς λόγο για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε να εγκλωβίσετε το σύντροφό σας στις δικές σας ανασφάλειες, γιατί αν η σχέση σας δε βασίζεται σε αληθινά συναισθήματα μπορεί να διαλυθεί.
 
ΙΧΘΥΣ: Δε σας λείπει η γοητεία και είναι αρκετή για να διατηρήσετε ένα ειρηνικό κλίμα στη σχέση σας. Εάν ο σύντροφός σας, σας ζητήσει δεσμεύσεις μη διστάσετε να τις αναλάβετε από το φόβο των ευθυνών ή των περιορισμών της ελευθερίας σας, γιατί δεν έχει σκοπό να σας στερήσει τίποτα από αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους. Στις 31 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, μην απορροφηθείτε από τις προσωπικές σας ανάγκες και παραμελήσετε το σύντροφό σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με την ερωτική σας ζωή και δώστε της την προτεραιότητα που της αξίζει.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...