Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζώδια | Οι προβλέψεις της Άντας Λεούση για τον Οκτώβριο 2023!

Ζώδια | Οι προβλέψεις της Άντας Λεούση για τον Οκτώβριο 2023!

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ

Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Αστρολόγος

Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828 / ‎6971709239 / 6932232132

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FB: @leousianta           

Site: www.virginialeousi.com

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023

ΚΡΙΟΣ: Στις 14 που πραγματοποιείται έκλειψη Ηλίου στο Ζυγό, μερικές ανακατατάξεις και συγχωνεύσεις θα είναι απαραίτητες για την πρόοδό σας. Αποφύγετε να ανταλλάξετε βαριές κουβέντες με τους συνεργάτες σας, εάν θέλετε να φτιάξετε το κλίμα που είναι κάπως περίεργο, για να μην πάνε χαμένες οι προσπάθειές σας. Στα οικονομικά σας σχέδια δε θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, αλλά δε θα ανήκετε και στους παραπονεμένους. Επιβάλετε να αποφύγετε αυτή τη φορά να ακολουθήσετε τα γνωστά για εσάς μονοπάτια αυτοάμυνας που όχι μόνο σας καθηλώνουν, αλλά σας δημιουργούν και περισσότερα αδιέξοδα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Σας φαίνεται ακατόρθωτο να διατηρήσετε τις ισορροπίες στις αντιθέσεις που παρουσιάζονται στη σχέση σας καθώς η αναποφασιστικότητα και η σύγχυση είναι οι συνηθισμένες σας αντιδράσεις στις δύσκολες στιγμές. Στις 28 πραγματοποιείται έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας και τα ξεσπάσματα του συντρόφου σας οφείλονται στη μεγάλη πίεση που δέχεται από εσάς. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο καταπιεστικοί. Μπορεί τα άγχη σας να αφορούν τη δουλειά, αλλά έχει ανάγκη να του δώσετε περισσότερη σημασία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο σύντροφός σας βγαίνει από μια σκοτεινή περίοδο και θέλει την υποστήριξή σας. Μην πάρετε σπασμωδικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα που θα αφορούν τη σχέση σας, γιατί είναι επικίνδυνο. Στις 14 με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό, θα περιοριστεί αρκετά η αναστάτωση, γι’ αυτό φροντίστε να είστε υποχωρητικοί όταν πρέπει και να μην επιμένετε σε πράγματα που γνωρίζετε καλά ότι κάνετε λάθος. Ένα νέο κεφάλαιο θα ανοίξει στη ζωή σας και είναι σημαντικό να αρχίσει με αισιοδοξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα αλλάξει προς το καλύτερο τη διάθεσή σας και θα ευθυγραμμίσει με τη δημιουργικότητά σας προκειμένου να πλησιάσετε τους στόχους σας. Στις 23 που ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό, σπουδαίες διαπιστώσεις και συγκρίσεις συνειδητά ή ασυνείδητα, θα σας οδηγήσουν σε πιο συγκεκριμένες αποφάσεις για κάποιες σχέσεις σας. Οι εκπλήξεις δε θα λείψουν, γι’ αυτό μην είστε απόλυτοι, καθώς κάποιες από τις σχέσεις που δεν μπορούν να προχωρήσουν θα ταρακουνηθούν επικίνδυνα. Επειδή μπορεί να συμβεί και ένα αναπάντεχο συναπάντημα, μερικοί από εσάς θα νιώσετε ότι έρχονται τα πάνω-κάτω μέσα σας.

ΛΕΩΝ: Όσοι έχετε ήδη μια καλή σχετικά σχέση, διατηρήστε την αυτοκυριαρχία σας και να ξέρετε ότι αργότερα θα μπορέσετε να κρίνετε πιο σωστά. Κατά τη διάρκεια του μήνα πιθανόν να διαπιστώσετε ότι μια πρόσφατη γνωριμία σας δεν ήταν μόνο ενθουσιασμός και ακόμα μια αψιμαχία σας να μην αφήσει σημάδια εφόσον υπάρχει πραγματική αγάπη. Πρωτεύουσα σημασία θα έχει να τεθούν ορισμένοι όροι απ’ όλες τις πλευρές επί τάπητος και στη συνέχεια να προσδιοριστεί η χρυσή τομή ανάμεσά τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στις 10 με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σας, χαλαρώστε γιατί τον τελευταίο καιρό σας χαρακτηρίζει έλλειψη ελέγχου των συναισθημάτων σας. Έχουν αρχίσει και εμφανίζονται κάποια ευαίσθητα σημεία στην υγεία σας και κάποιοι συχνοί έλεγχοι θα σας απαλλάξουν από περίεργες σκέψεις που επιβαρύνουν την ψυχολογική σας κατάσταση. Η άρνηση που έχετε κάποιες φορές να δείτε την πραγματικότητα του εαυτού σας οφείλεται στο να παραδεχθείτε τα ελαττώματα που έχετε.

ΖΥΓΟΣ: Στις 6 που ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας η δουλειά θα γίνει το αγαπημένο σας χόμπι και δε θα μπορείτε να φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς αυτήν, αλλά οι εντάσεις και οι δυσκολίες που τον τελευταίο καιρό έχουν συσσωρευτεί τον τελευταίο καιρό γενικότερα μέσα στην καθημερινότητά σας θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε τις ιδέες σας για την επαγγελματική σας ζωή. Καταλαβαίνετε πολύ καλά πλέον πως πρέπει να προβάλετε δυναμικά τον εαυτό σας και να δείξετε τι μπορείτε να κάνετε ώστε να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στις 13 που ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας η υπομονή, η ψυχραιμία και η διαλλακτικότητα θα είναι η μαγική συνταγή για να αντιληφθείτε σωστά αυτά που θα έχουν αξία στη ζωή σας. Μπορεί να χρειαστεί να ξαναδείτε κάποια θέματα εξαρχής για να μπορέσετε να τα διορθώσετε ή να τα αλλάξετε, αλλά η κούραση και η ανησυχία θα αρχίσουν να μετριάζονται σημαντικά. Αυτή η κίνηση θα σας βοηθήσει να ελαχιστοποιήσετε τα αρνητικά ή τα δύσκολα και να μην τα αναγορεύεται σε ρυθμιστές της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η συμπεριφορά των άλλων και τα προβλήματα της καθημερινότητας συχνά θα σας προκαλούν εκνευρισμό. Αποφύγετε όσο μπορείτε συζητήσεις και διαφωνίες που θα δημιουργήσουν ρήξεις με ανθρώπους με τους οποίους δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να μαλώσετε ή ότι θα τα ξαναβρείτε αργότερα. Επιβάλλετε να είστε προσεκτικοί ώστε να μην γίνουν λάθη που θα ανατρέψουν την πορεία σας. Ασχοληθείτε με αγάπη και σεβασμό στα επαγγελματικά σας θέματα ώστε να μπορέσετε να τα ολοκληρώσετε, γιατί μην ξεχνάτε ότι οι αγώνες κερδίζονται, δε χαρίζονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να ζητήσετε από το σύντροφό σας αυτό που πραγματικά χρειάζεστε για να ηρεμήσετε, πρέπει να μην πιέζεστε να πάρετε θέση όταν δεν είστε έτοιμοι γι’ αυτό. Ήρθε η στιγμή να αντιληφθείτε ότι υποφέρετε πολύ για το λίγο που σας λείπει και χαίρεστε ελάχιστα για το πολύ που έχετε. Στις 11 με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε λίγο διαφορετικά, γιατί με αυτή την τακτική χάνετε πολλές όμορφες στιγμές και δε φαντάζεστε πόσο αδικείτε τον εαυτό σας, αφού φρενάρετε το μέλλον σας από μόνοι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκδηλώστε στο σύντροφό σας την αγάπη σας, και πρώτοι εσείς αποδεχθείτε τον εαυτό σας χωρίς αναστολές και αμφιβολίες για να γίνετε αποδεκτοί από το έτερον σας ήμισυ χωρίς καμία προσπάθεια. Δείτε το ταίρι σας μέσα από τις προσπάθειες που κάνει για να σας κερδίσει, αντί να ταυτίζεστε με τις ατέλειές του και να αμύνεστε με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε. Η μεγάλη υπέρβαση για εσάς θα είναι να δίνετε και να νιώθετε ίσοι, χωρίς νικητές και ηττημένους.

ΙΧΘΥΣ: Το συναισθηματικό πάγωμα που νιώθετε οι αδέσμευτοι, οφείλεται στο ότι φοβάστε την απόρριψη. Φροντίζετε πάντα να φεύγετε πρώτοι καθώς τρέμετε στην ιδέα μην αιφνιδιαστείτε. Στις 28 με την Πανσέληνο στον Ταύρο, ανοίξτε την καρδιά σας για να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας συγκλονίσει και είναι εδώ και καιρό στην αναμονή, περιμένοντας ένα μήνυμα από εσάς. Να είστε σίγουροι ότι θα είναι πάνω από κάθε προσδοκία σας και θα βρεθείτε ένα βήμα πριν την υπέρτατη ευτυχία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...