Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζώδια | Οι προβλέψεις της Άντας Λεούση για τον Ιούλιο 2023!

Ζώδια | Οι προβλέψεις της Άντας Λεούση για τον Ιούλιο 2023!

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ

Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Αστρολόγος

Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828 / ‎6971709239 / 6932232132

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FB: @leousianta           

Site: www.virginialeousi.com

ΙΟΥΛΙΟΣ 2023

ΚΡΙΟΣ: Αφουγκραστείτε την όλη κατάσταση που επικρατεί, κάντε μερικές έξυπνες περικοπές και προχωρήστε σε μια πιο έξυπνη τακτική για την επίλυση όσων σας απασχολούν. Στις 24 με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στο Λέοντα, υπάρχει το ενδεχόμενο να αναζητήσετε τρόπους συνάντησης ή επανασύνδεσης, αλλά πριν προβείτε σε μια τέτοια κίνηση, θυμηθείτε ότι ποτέ δε σας άρεσε να γυρίζετε πίσω σε ότι αφήσατε. Η αναζήτηση μιας καινούριας σχέσης θα σας κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον για να αναζωογονηθείτε απ’ όλες τις πλευρές.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Το συναίσθημά σας θα συγκρούεται με τη λογική, αλλά μόνο έτσι θα καταφέρετε να δείτε και τις ανάγκες των άλλων.

Φλερτάρετε όσο θέλετε με σοβαρότητα και όχι επιπόλαια. Μέσα από τις κατάλληλες επικοινωνιακές οδούς θα μπορέσετε να γοητεύσετε και να προκαλέσετε βαθιά συναισθήματα σε αυτούς που εσείς θα επιλέξετε, αλλά και να απολαύσετε τα αίσια αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Όσο πιο ειλικρινείς και ανοιχτοί είστε, τόσο περισσότερο θα κερδίσετε την καρδιά του άλλου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διαισθανθείτε τι ακριβώς είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε γεμάτοι και αντισταθείτε όταν αντιλαμβάνεστε ότι δε θα σας βγει σε καλό. Εάν μέχρι τώρα συνεχίζετε να νιώθετε πως μέχρι τώρα δεν είστε ευχαριστημένοι μην ψάξετε για πρόσκαιρα υποκατάστατα, γιατί θα νιώσετε πως είστε μέσα σε πολύ κόσμο αλλά στην ουσία είστε μάλλον μόνοι σας. Αφού είστε εκ των προτέρων υποψιασμένοι για το τι θέλετε  προκειμένου να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε μη χάνετε άλλο χρόνο ανούσια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην περιμένετε από τους άλλους να λύσουν τα δικά σας προβλήματα, γιατί αν εσείς κάθεστε απαθείς απέναντι σε αυτά είναι λογικό πως οι άλλοι δε θα μπουν καν στον κόπο να σας στηρίξουν. Στις 17 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, φέρνει ανακατατάξεις σε προσωπικό επίπεδο και αυτό που θα σας χαρακτηρίζει έντονα εκτός από την υπεραισιοδοξία θα είναι η υπερβολή. Πρέπει να βρείτε ένα τρόπο να διατηρήσετε μία σταθερή πορεία που να μην έχει πολλούς ελιγμούς για να μη χάσετε τον αρχικό σας στόχο.

 

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε να είστε ευερέθιστοι και κυκλοθυμικοί για να μη φέρνετε σε σύγχυση το σύντροφό σας και τον εκνευρίζετε. Στις 12 που ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας, χαρείτε τις στιγμές και μην είστε ανασφαλείς σκεφτόμενοι πως ότι συναρπαστικό και αν συμβεί στη ζωή σας δε θα κρατήσει. Αφήστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας με πάθος και αποσύρετε το ζιζάνιο της αμφιβολίας που θα χαλάσει τις όμορφες ερωτικές σας στιγμές. Εάν θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε θα είναι να βρείτε τις σωστές λέξεις για να εκφραστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στον μόνο τομέα που θα υστερείτε σε θέμα τύχης θα είναι στις φιλικές σας σχέσεις, αλλά αν δεν προκαλέσετε εσείς τις καταστάσεις να φτάσουν στα άκρα δε θα υπάρξει και πρόβλημα. Για να είστε ευνοημένοι φροντίστε να αλλάξετε τα μείον του χαρακτήρα σας ή τουλάχιστον να τα περιορίσετε. Στις 11 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σας, οπότε αρκετές φορές θα έχετε την τάση να γυρίζετε στο παρελθόν προκειμένου να κάνετε έναν απολογισμό ζωής. Χρειάζεται να κάνετε μια ουσιαστική αλλαγή στη σχέση με το σύντροφό σας για να τη βελτιώσετε και όχι να βρίσκεστε συνέχεια αντιμέτωποι με αναμνήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Η επιθυμία σας να δείχνετε υπέρμετρη αντοχή στην εργασία σας, θα σας ωθήσουν να περιορίσετε σε κάποιο ποσοστό την κοινωνική σας ζωή προκειμένου να εξασφαλίσετε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση. Όμως, για να μπορέσετε να έχετε την ισορροπία που θέλετε που θέλετε θα πρέπει το πρόγραμμα που θα εφαρμόσετε να είναι παράλληλο της δουλειάς σας. Μπορείτε να ακολουθήσετε μια πιο υγιεινή ζωή ή γιατί όχι να ξεκινήσετε κάποιο σπορ που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον. Κάντε αλλαγές στην εμφάνισή σας βάζοντας την προσωπική σας σφραγίδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ολοκληρώστε ότι έχει μείνει σε εκκρεμότητα και προχωρήστε σε μια πιο ποιοτική ζωή ξεπερνώντας τα εμπόδια που θα υπάρχουν. Θα έχετε τα περιθώρια να ανταπεξέλθετε μια που η τύχη θα είναι μαζί σας. Στις 29 που ο Ερμής περνάει στην Παρθένο, πρέπει να μάθετε να διαχωρίζετε που σταματάει η πλάκα, που το αστείο και που τα πράγματα είναι σοβαρά. Μην επαναπαύεστε πως πάντα οι άλλοι θα δίνουν τόπο στην οργή επειδή είστε καλά παιδιά και θα σας συγχωρούν χωρίς να το δείξετε ότι μετανοήσατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναστάτωση και σύγχυση στο συναισθηματικό σας κόσμο θα προκληθεί, αφού από τη μια το πάθος σας θα είναι ασυγκράτητο και θα θέλετε να περάσετε όμορφα ενώ από την άλλη θα σας πιάνουν έντονες κρίσεις θυμού και ζήλιας. Ίσως να είναι η μοναδική φορά που στην πλειοψηφία οι σχέσεις σας θα εξαρτηθούν από εσάς. Μπορεί να μη φταίτε πάντα εσείς στις προστριβές ή στην ψύχρανση που υπάρχει σε μερικές από αυτές, αλλά ως επί των πλείστον εσείς ξεκινάτε τη δημιουργία τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κατάλληλη εποχή να συνδυάσετε μέσα σε όλα και τη διασκέδασή σας. Η περιπετειώδεις αντίληψη που σας διακατέχει, θα σας οδηγήσει στο να σπάσετε φραγμούς σε κάποιους από τους βασικούς τομείς της ζωής σας. Στις 3 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, φροντίστε να μην είστε σπάταλοι ειδικά εκεί που δε χρειάζεται. Οι μεγάλες αγορές που έχουν σα σκοπό να κάνουν τους άλλους να σας προσέξουν, όχι μόνο δε σας χρειάζονται, αλλά θα έχουν και αρνητικές επιπτώσεις στον οικονομικό σας τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι φαίνεται πως τώρα ήρθε η στιγμή να πάρετε το παιχνίδι στα χέρια σας. Για εσάς που έχετε μείνει εδώ και πολύ καιρό στην προσπάθεια να προσεγγίσετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, μάλλον για το δικό σας καλό θα πρέπει να κινηθείτε διαφορετικά. Δοκιμάσατε πολλές μεθόδους, κάνατε αρκετές κινήσεις που κάποιες ήταν ενάντια στην προσωπικότητά σας, οπότε τώρα επιβάλετε να πείτε φτάνει. Όσο και αν δεν ξεκινήσατε εσείς πρώτοι, δε γίνεται να παίζεται το παιχνίδι των άλλων με τους δικούς τους κανόνες.

ΙΧΘΥΣ: Την 1η με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, η αξιοπρέπειά σας χτυπάει καμπανάκι και αν δε δείτε να γίνονται κινήσεις από φόβο μη χάσει αυτό που εισέπραττε η άλλη πλευρά από εσάς, πρέπει να γυρίσετε σελίδα και να ανοίξετε πανιά για αλλού. Οι δεσμευμένοι θα βρεθείτε αρκετά κοντά με το σύντροφό σας, γι’ αυτό φροντίστε να μην έχει τίποτα αρνητικό η συμπεριφορά σας. Αρπάξτε την ευκαιρία να εξηγήσετε τις ανάγκες σας, χωρίς να περιμένετε να μαντέψει το έτερον σας ήμισυ τι ζητάτε, εκτός αν θέλετε το αποτέλεσμα να είναι να απομακρυνθείτε και οι δύο κουρασμένοι.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...