Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κουρεύτηκε ... "Σύριζα" για να παρουσιαστεί φανταράκι ο Κασσελάκης! (vd)

Κουρεύτηκε ... "Σύριζα" για να παρουσιαστεί φανταράκι ο Κασσελάκης! (vd)

Υπό τους ήχους του τραγουδιού «φίνο φανταράκι» του Γιώργου Ζαμπέτα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης πήγε στο κομμωτήριο ώστε να ετοιμαστεί για τη στρατιωτική θητεία του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρουσιαστεί για τη θητεία του στη Θήβα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού, την Παρασκευή 15 Μαρτίου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα κάνει θητεία 20 ημερών

«Πώς θα τα κόψεις» ερωτάται στο βίντεο ο Στέφανος Κασσελάκης με τον ίδιο να αποκρίνεται «ΣΥΡΙΖΑ». Συνοδευόμενος από τη σκυλίτσα του, Φάρλι, τονίζοντας ότι θα του λείψει κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας του, ενώ η αντίδρασή του στο τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα ήταν λέγοντας ότι «ρε τι παίζετε έχουμε ακόμα δρόμο».

«Εννοείται το μαλλί στα αριστερά. Δεν τίθεται συζήτηση ότι το μαλλί πάει προς τα αριστερά όπως και η καρδιά», προσθέτει καταληκτικά ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ «48 ώρες. Μετράμε αντίστροφα», αναφέρεται στη λεζάντα του βίντεο.

Δείτε το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη:

Συνεχείς συσκέψεις

Παράλληλα, ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει συνεχείς συσκέψεις με στελέχη του κόμματος, προκειμένου να διευθετηθούν συγκεκριμένες εκκρεμότητες πριν από την είσοδό του στο στρατόπεδο της Θήβας.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα κάνει θητεία 20 ημερών. Επειδή ζούσε για πολλά χρόνια στο εξωτερικό, δεν προβλεπόταν να υπηρετήσει όταν επέστρεψε στην Ελλάδα. Έκτοτε όμως έχουν περάσει 6 μήνες και πλέον, βάσει νόμου, οφείλει να υπηρετήσει για λίγες ημέρες.

Εν τω μεταξύ, βάλλοντας εκ νέου κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος αναφέρθηκε ξανά στην υπόθεση των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε τη Δευτέρα: «Μπα; Ασχολείται μαζί μου ο κ. Κυριάκος τώρα; Βλέπει κυλιόμενες που παίρνουμε τα πάνω μας και φοβάται; Α ρε Γκρίνμπερκ. Τα εκατομμύρια του Γκρίνμπερκ πάνε χαμένα … Όλοι ξέρουν ότι έχω βγάλει τα χρήματα μου νόμιμα, στην Αμερική, απέναντι στα τζάκια εδώ πέρα».

in.gr

12 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 10:50 Σύνδεσμος σχολίου

    10:19 Κι άλλοι υπηρετήσαμε στις ΕΛΔΥΚ ρε αμόρφωτε που έχεις το θράσος κιόλας να σχολιάσεις και να βρίσεις τους άλλους. Και δεν έχουμε πάει μόνο μία "βόλτα" αλλά έχουμε μείνει και πολύ περισσότερο. Μάθε να γράφεις πρώτα αμόρφωτε βλάχο και μετά να έχεις τα μούτρα να σχολιάσεις και να κρίνεις, που μού' μαθες και την Κύπρο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 10:47 Σύνδεσμος σχολίου

    10:19 Τραυματίας στη "σχολή Γρηγορίου" δεκαπενταύγουστο τού 74 ακαπνε τεμπελχανα. Ετών 70 τώρα. Χάσαμε τόν Κουρούνη από τήν Καστάνιτσα από δικά μας πυρά. Βρισκόμασταν όλοι στη Σταδίου, τώρα χαθήκαμε. ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ και να προσέχεις τίς εκφράσεις σου. Επίπεδο μηδέν!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 10:19 Σύνδεσμος σχολίου

    9.07 Ρε γίδι η λάθος αναφορά σε πείραξε. Ρε ρεμάλι έχεις πάει μια βόλτα εκεί κάτω? Άντε από εκεί χαμούρα!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 09:48 Σύνδεσμος σχολίου

    08:55 Αυτό το "επιδειξιομανες νούμερο" είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας καί κατάφερε να γίνει αρχηγός τής αντιπολίτευσης. Καί μάλλον τον βλέπω καί για πρωθυπουργό, γιατί είναι σύγχρονος και προοδευτικός άνθρωπος. Εντάξει....... σοβαρέ;;; Μαζέψου λοιπόν!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 09:07 Σύνδεσμος σχολίου

    12:01 ΕΛΔΥΚ άσχετε, ΕΛΔΥΚ!! ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΥΠΡΟΥ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 08:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Καταντια
    Ασχοληθείτε με τίποτα αλλο
    Και άστε το επιδιξιομανες νουμερο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 08:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Εδώ τόσοι καί τόσοι με διάφορα..... κόλπα καί με κάτι "ψιλά" τελικά γλυτώνουν τη θητεία. Ο Κασελακης είναι το θέμα;; Αυτή η υποκρισία είναι στο DNA τού Έλληνα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 15:42 Σύνδεσμος σχολίου

    12.01 Αν δηλαδή το μαζέψουν αυτό το "μπάζο", ο γιός σου θα πάψει να υπηρετεί στις ΕΛΔΗΚ (ούτε πώς γράφεται δεν ξέρεις), θα σταματήσει να έχει δύο G3 και δεν θα κάνει περίπολο κάθε δύο μέρες; Κοίτα την καμπούρα σου εσύ ρε κι άσε τους άλλους. Άλλοι δηλαδή που έχουν προνομιακή μεταχείριση στο στρατό δεν υπάρχουν στην Ελλάδα; Μόνο ο Κασσελάκης είναι το πρόβλημά σου; Γ@μ@ την υποκρισία σας μέσα νούμερα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 14:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Κασελάκης φαντάρος τι άλλο θα δούμε! Καμιά σκοπιά θα χτυπήσει Σ15 στον Εβρο? Απέναντι είναι το ποτάμι και το βράδυ για να ζεσταθείς τρως παστή σαρδέλα. Αυτοί είσαστε οι Κασελάκηδες

  • ng
    ng Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 12:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Προσοχή Στέφανε στα ντους μην σου πέσει το σαπούνι !!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 12:01 Σύνδεσμος σχολίου

    λοιπόν ο γιός μου υπηρετεί ελδικ Ελληνικές δυνάμεις Κύπρου, φέρει δύο g3, όταν βγαίνει κάθε δύο μέρες για περίπολο. Είναι γόνος εύπορης οικογένειας.. Μαζευτετο αυτό μπάζο. Εάν έχει αρχ@@@@@@α μια βόλτα μέχρι την Λήμνο θα του κάνει καλό.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 09:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Κι όλα αυτά για δύο εβδομάδες θητεία

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...