Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λίγο πριν έρθει στην Τρίπολη ... Διπλή πρωτιά για τον Πέτρο Ιακωβίδη και το τραγούδι «Πες Μου Κάτι»

Λίγο πριν έρθει στην Τρίπολη ... Διπλή πρωτιά για τον Πέτρο Ιακωβίδη και το τραγούδι «Πες Μου Κάτι»

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024 στις 10.30 την ετήσια χοροεσπερίδα της με τον Πέτρο Ιακωβίδη, στο Κέντρο Δεξιώσεων Έπαυλις. (Κρατήσεις - αγορά προσκλήσεων στο 6981956837 και 6979666085.)

Λίγο πριν από αυτή την εκδήλωση, ο Πέτρος Ιακωβίδης παρουσιάζει το νέο τραγούδι του με τίτλο «Πες Μου Κάτι» που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Το «Πες Μου Κάτι», είναι ένα δυναμικό εξάρι, σε μουσική του ίδιου, του Πέτρου Ιακωβίδη και σε στίχους της Βίκυς Γεορθόδωρου.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης ετοιμάζει τα νέα τραγολυδια του

Η διπλή πρωτιά του τραγουδιστή

Παράλληλα, το «Πες μου κάτι», το οποίο αγαπήθηκε σε χρόνο ρεκόρ από τις live εμφανίσεις του επιτυχημένου ερμηνευτή, ξεχώρισε αμέσως και στις ραδιοφωνικές συχνότητες πριν καν κυκλοφορήσει επίσημα. Μέσα σε ελαχιστο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία του κατέκτησε διπλή πρωτιά: την πρώτη θέση στο Official Greek IFPI Airplay Chart by Media Inspector & την πρώτη θέση στις ημερήσιες μεταδόσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία του Media Inspector

Το «Πες μου κάτι» θα συμπεριλαμβάνεται στο repackaging του ήδη χρυσού album του Πέτρου Ιακωβίδη «Καλησπέρα».

Περισσότερα από 3,3 εκατομμύρια YouTube Views

Το χρυσό single, συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό video σε σκηνοθεσία Bodega Visuals, το οποίο μετράει ήδη πάνω από 3,3 εκατομμύρια YouTube Views και βρέθηκε στις κορυφαίες θέσεις των μουσικών τάσεων του YouTube όπου και παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Την ίδια στιγμή, το «Πες Μου Κάτι», σαρώνει και στα ψηφιακά καταστήματα μετρώντας ήδη πάνω από 1,6 εκατομμύρια Spotify Streams.

Αυτή την περίοδο ο καλλιτεχνικά αεικίνητος και πάντα δημιουργικός Πέτρος Ιακωβίδης, προετοιμάζεται για την περιοδεία του σε Ελλάδα και το εξωτερικό λίγο πριν επιστρέψει στη νυχτερινή Αθήνα.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...