Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εργασία - 10 θέσεις εργασίας σε υπηρεσία της Περιφέρειας στην Τρίπολη

Εργασία - 10 θέσεις εργασίας σε υπηρεσία της Περιφέρειας στην Τρίπολη
Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου, προκειμένου να συμπληρώσει τη στελέχωσή της σύμφωνα με τις εγκεκριμένες θέσεις εργασίας της και να ανταποκριθεί αποτελεσματικότερα στο έργο της, προτίθεται να προβεί στην απόσπαση υπαλλήλων με μόνιμη σχέση εργασίας ή αορίστου χρόνου, από το Δημόσιο τομέα ή από φορείς του ευρύτερου Δημόσιου τομέα, συμπεριλαμβανομένης της ΜΟΔ Α.Ε.
Οι προς πλήρωση θέσεις είναι συνολικά ΔΕΚΑ (10) και κατανέμονται σε ΕΠΤΑ (7) ΘΕΣΕΙΣ Π.Ε., ΔΥΟ (2) ΘΕΣΕΙΣ Τ.Ε. και ΜΙΑ (1) ΘΕΣΗ Δ.Ε. με επί μέρους κατηγοριοποίηση ως ακολούθως:
Α) ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Π.Ε.
 Mία (1) θέση κατηγορίας Π.Ε. Γεωτεχνικών όλων των ειδικοτήτων. Εμπειρία σε θέματα Δημοσίων Έργων ή / και Διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων Έργων είναι επιθυμητή.
 Μία (1) θέση κατηγορίας Π.Ε. Μηχανικών όλων των ειδικοτήτων. Εμπειρία σε θέματα Δημοσίων Έργων ή / και Διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων Έργων είναι επιθυμητή.
 Μία (1) θέση κατηγορίας Π.Ε. Εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων. Εμπειρία σε θέματα Διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων Έργων είναι επιθυμητή.
 Μία (1) θέση κατηγορίας Π.Ε. Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών όλων των ειδικοτήτων. Εμπειρία σε θέματα Διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων Έργων είναι επιθυμητή.
 Δύο (2) θέσεις κατηγορίας Π.Ε. Διοικητικού – Οικονομικού όλων των ειδικοτήτων.
Εμπειρία σε θέματα Διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων Έργων είναι επιθυμητή.
 Μία (1) θέση κατηγορίας Π.Ε. Πληροφορικής όλων των ειδικοτήτων. Εμπειρία σε θέματα Συγχρηματοδοτούμενων Έργων είναι επιθυμητή.
Εφόσον δεν καλυφθεί ο προβλεπόμενος αριθμός θέσεων Π.Ε. κάποιας ή κάποιων εκ των κατηγοριών σύμφωνα με τα ανωτέρω τότε είναι δυνατή εσωτερική ανακατανομή του αριθμού των θέσεων μεταξύ των λοιπών κατηγοριών.
Β) ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Τ.Ε.
 Μία (1) θέση κατηγορίας Τ.Ε. Γεωτεχνικών όλων των ειδικοτήτων. Εμπειρία σε θέματα Διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων Έργων είναι επιθυμητή.
 Μία (1) θέση κατηγορίας Τ.Ε. όλων των λοιπών ειδικοτήτων. Εμπειρία σε θέματα Διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων Έργων είναι επιθυμητή.
Εφόσον δεν καλυφθεί ο προβλεπόμενος αριθμός θέσεων Τ.Ε. κάποιας ή κάποιων εκ των κατηγοριών σύμφωνα με τα ανωτέρω τότε είναι δυνατή εσωτερική ανακατανομή του αριθμού των θέσεων μεταξύ των λοιπών κατηγοριών.
Γ) ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Δ.Ε.
 Μία (1) θέση κατηγορίας Δ.Ε. όλων των ειδικοτήτων.
Εφόσον δεν καλυφθεί ο προβλεπόμενος αριθμός θέσεων Δ.Ε. κάποιας ή κάποιων εκ των κατηγοριών σύμφωνα με τα ανωτέρω τότε είναι δυνατή εσωτερική ανακατανομή του αριθμού των θέσεων μεταξύ των λοιπών κατηγοριών.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα της αριθ. 43131/ΚΠΣ 294/ 19.12.2000 Υ.Α. «Καθορισμός των τυπικών και ουσιαστικών προσόντων του προσωπικού που μετακινείται ή αποσπάται στην Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠ Πελοποννήσου κατά κατηγορία» (ΦΕΚ 1591 / τ. Β’ / 29.12.2000).
Για τη στελέχωση της Ε.Υ.Δ ΕΠ Πελοποννήσου θα εφαρμοσθεί η διαδικασία που προβλέπεται στο άρθρο 7 παρ. 2α του Ν. 2860 / 2000 (ΦΕΚ 251 / τ. Α’ / 14.11.2000), όπως τροποποιήθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 18 παρ. 1α του Ν.3614 / 2007 (ΦΕΚ 267/ τ. Α’ / 03.12.2007), του Ν. 3840 / 2010 (ΦΕΚ 53 / τ. Α’ / 31.03.2010), του άρθρου 1 παρ. 6 εδ. α του Ν. 4128 / 2013, την αριθ. 15154 / ΕΥΘΥ 271 / 08.04.2013 ερμηνευτική εγκύκλιο αυτού, καθώς και τα άρθρα 34 έως και 39 του Ν. 4314 / 2014 (ΦΕΚ 265 / τ. Α’ / 23.12.2014) ως ισχύουν. Η αξιολόγηση του υποψήφιου από την Υπηρεσία για προώθηση σε επόμενο στάδιο γίνεται σε δύο επί μέρους στάδια: το πρώτο στάδιο περιλαμβάνει την εξέταση του φακέλου του υποψήφιου και το δεύτερο στάδιο την συνέντευξη αυτού από Επιτροπή που θα συσταθεί με Απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.
Η μετακίνηση ή απόσπαση του προσωπικού γίνεται για πέντε (5) έτη, με δυνατότητα
παράτασης μία ή περισσότερες φορές για ίσο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 38 του Ν.4314/2014. Ο ίδιος νόμος περιλαμβάνει θέματα που αφορούν το προσωπικό των Ειδικών Υπηρεσιών ΕΣΠΑ.
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η μισθοδοσία των υπαλλήλων που θα αποσπαστούν ή θα μετακινηθούν στην Ε.Υ Δ. Ε.Π Πελοποννήσου βαρύνει το φορέα προέλευσής τους.
Η έδρα της Ε.Υ.Δ. Ε.Π. Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι η Τρίπολη.
Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλλουν στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Πελοποννήσου , Τέρμα Ερυθρού Σταυρού, 22131 Τρίπολη, μέχρι τις 3/3/2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00 τα παρακάτω δικαιολογητικά:
 Αίτηση υποψηφιότητας (συνημμένο υπόδειγμα)
 Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα (συνημμένο τυποποιημένο υπόδειγμα)
 Έκθεση Τεκμηρίωσης του λόγου απόσπασης στην Ε.Υ. Ε.Π. Περιφέρειας
Πελοποννήσου (συνημμένο τυποποιημένο υπόδειγμα).
Η Αίτηση με τα συνημμένα της κατατίθενται (ιδιοχείρως ή ταχυμεταφορά με ευθύνη
ενδιαφερομένου)στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Πελοποννήσου έως την ανωτέρω καταληκτική ημερομηνία στη διεύθυνση της Υπηρεσίας (Τέρμα Ερυθρού Σταυρού, 22131 Τρίπολη) και πρέπει απαραίτητα να φέρουν την επωνυμία και τη διεύθυνση του αιτούντος καθώς και την ένδειξη «Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την στελέχωση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Πελοποννήσου». Η ημερομηνία αποδεικνύεται μόνο από το πρωτόκολλο εισερχομένων της Ε.Υ.Δ.Ε.Π Πελοποννήσου.
Δεκτές γίνονται οι αιτήσεις που υποβάλλονται και μέσω:
• ΕΛΤΑ
• Εταιριών Ταχυμεταφορών
• Εξουσιοδοτημένων Αντιπροσώπων
Όσες Αιτήσεις υποβληθούν κατά τους παραπάνω τρόπους, θα παραληφθούν μόνον εάν φτάσουν στα γραφεία της Ε.Υ.Δ. Ε Π. Περιφέρειας Πελοποννήσου μέχρι την ως άνω ημέρα και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής τους. Επισημαίνεται ότι η ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου δεν λαμβάνεται υπόψη.
Σε κάθε περίπτωση, οι αιτήσεις θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Ε.Υ.Δ. Ε.Π Περιφέρειας Πελοποννήσου το αργότερο μέχρι την ανωτέρω καταληκτική ημερομηνία και ώρα 14:00.
Οι υποψήφιοι θα κληθούν να προσκομίσουν σε επόμενο στάδιο τα προς τεκμηρίωση έγγραφα τους, εφόσον ζητηθούν από την Ε.Υ.Δ. Ε.Π. Περιφέρειας Πελοποννήσου Σε περίπτωση αδυναμίας προσκόμισης αυτών πριν την τελική επιλογή θα επιβάλλεται ο αποκλεισμός τους.
Για διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:
 στον Προϊστάμενο της Μονάδας Γ΄ κ. Γ. Μπούσγα
 στο αρμόδιο στέλεχος της Μονάδας Γ΄ κα Μ. Φιλοπούλου &
 στον Προϊστάμενο Ε.Υ.Δ. Ε Π. Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αντ. Ψαράκη
στους αριθμούς τηλεφώνου: 2713601354, 2713601379, 2713601348 και 2713601300 (Γραμματεία) κατά τις ώρες 09:30 - 14:30.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...