Κριτική από την αντιπολίτευση για την «Αγίου Βασίλειου» – Καταγγέλλουν τραυματισμούς πολιτών – «Ποιος έχει την ευθύνη που άνοιξε τμήμα της πλατείας;»

Κριτική προς τη δημοτική αρχή για την απόφαση να ανοίξει τμήμα της πλατείας Αγίου Βασιλείου άσκησαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο.
«Ανοίξατε τη μισή πλατεία το Πάσχα, τρεις οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο. Ένα έργο ημιτελές με χίλια προβλήματα» είπε ο Νίκος Τσιαμούλος.
Ο Δημήτρης Βόσνος είπε: «Για την πλατεία, θέλω να ρωτήσω ότι από τη στιγμή που είναι σε εξέλιξη, την ευθύνη έχει ο ανάδοχος. Ποιος άνοιξε την πλατεία ή εσείς; Ποιος έχει την ευθύνη για τους πολίτες που έπεσαν και χτύπησαν;»
«Για την πλατεία Αγίου Βασιλείου, την ευθύνη έχει ο ανάδοχος. Πως παραχωρήθηκε κάποιο τμήμα; Αν συμβεί κάτι, θα τρέχετε εσείς» είπε ο Μπάμπης Σταμάτης.
Σχετικά Άρθρα
- Προκήρυξη για δύο προσλήψεις στις παιδικές κατασκηνώσεις του δήμου Τρίπολης στο Παράλιο Άστρος
- Η λίστα με τους δρόμους που θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις στην Τρίπολη
- Στις 9.30 το βράδυ θα κλείνουν τα εμπορικά καταστήματα στην Τρίπολη
- Τα τρία χωριά της Νότιας Κυνουρίας που θα γίνει το νέο φεστιβάλ "Γλυπία, αγάπη μου"
- Ενέσεις αδυνατίσματος και διαβήτη | Προβλήματα στο πάγκρεας καταγγέλλουν εκατοντάδες χρήστες
8 σχόλια
-
ΚΛΑΨΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΥΓΚΑΝΤΑΣ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ!
ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ -
11.00 Μην σου πω τώρα εδώ μέσα πώς σε φωνάζουν γιατί θα γράψω και όνομα αλλά δεν θα το ανεβάσουν ποτέ γιατί θα γίνεις ρόμπα ξεκούμπωτη. Όχι ότι δεν είσαι δηλαδή
-
Καλά καραβλαχος ήταν απο πάντα δεν έγινε τωρα ! Τωρα καβάλησε το καλάμι και έγινε αγαπητικός της βοσκοπούλας !
-
Το αηδόνι της Ανατολής μετονομάστηκε σε Καράβλαχας
-
ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΦΙΕΣΤΑ ..ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ..??
-
20:50 Το Αηδόνι της Ανατολής έχει ντέρτια τις τελευταίες μέρες. Έχασε το Κατερινάκι του ********** και τραγουδάει με καημό στα ψηλά βουνά του Φαλάνθου.
-
Για αυτούς που πέφτουν στην Πετρινού ποιος έχει την ευθύνη
-
Το Αηδόνι της Ανατολής ειναι υπεύθυνο αν συμβεί σοβαρό ατύχημα στην πλατεία.