Ευχαριστήριο μήνυμα Γιάννη Τρουπή για την επιτυχία του 3ου «Tripolis Street Food Festival»
Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το «Tripolis Street Food Festival», κλείνοντας τις πύλες του μετά από ένα τριήμερο γεμάτο γεύσεις και μουσική, το οποίο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους.
Θέλω να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου στους πολίτες που το αγκάλιασαν και κυρίως σε όλες τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους συνδιοργανωτές, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Τρίπολης, τους Συλλόγους Καφεστιατόρων Αρκαδίας, Εμποροβιομηχανικό Τρίπολης και τον Σύνδεσμο Ζαχαροπλαστών και Συναφών Επαγγελμάτων Αρκαδίας οι οποίοι με τη δική τους συμβολή και συνεργασία έδωσαν ζωή σε αυτή την πρωτοβουλία, δημιουργώντας ένα γεγονός που αγκαλιάστηκε από το κοινό και προσέφερε μοναδικές γευστικές εμπειρίες.
Το «Tripolis Street Food Festival» αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά σημείο αναφοράς για την πόλη μας, προσελκύοντας πλήθος επισκεπτών. Ευελπιστούμε σε ακόμα περισσότερες συνεργασίες και μελλοντικές διοργανώσεις που θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν την περιοχή μας.
Σας ευχαριστούμε όλους για την πολύτιμη συμβολή σας.
Γιάννης Τρουπής
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αρκαδίας
Σχετικά Άρθρα
- Φτύνουν στα μούτρα τη Γορτυνία – Αόρατη περιοχή για την Κυβέρνηση
- Παραιτήθηκε ο γ.γ. του υπουργείου Πολιτισμού, Γιώργος Διδασκάλου, στη σκιά το σκάνδαλο στις πολεοδομίες
- ΔΑΚ Τρίπολης | Δεν λειτουργεί το τουρνικέ!
- Πρόεδρος ο Ιωάννης Τσιβεριώτης στον Πανθυρεατικό - Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο
- Καλοκαιρινή Γιορτή Αποφοίτησης Δημοτικού Σχολείου Λεβιδίου






