Μαρία Φράγκου για το Πάσχα στην Τρίπολη: "Τα ήθελε ο Δέσποτας έτσι, άρα τα κάναμε έτσι - Αγαστή η συνεργασία με την Μητρόπολη"
Στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίπολης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Φράγκου αναφέρθηκε στον απολογισμό των πασχαλινών εκδηλώσεων, κάνοντας λόγο για μια συνολικά επιτυχημένη διοργάνωση με υψηλή επισκεψιμότητα.
Όπως σημείωσε, η πόλη παρουσίασε έντονη κινητικότητα τις ημέρες του Πάσχα, με σημαντικό αριθμό επισκεπτών, μεταξύ των οποίων και πολλοί από την Αθήνα, που βρέθηκαν στην Τρίπολη για να συμμετάσχουν στο εορταστικό πρόγραμμα και ιδιαίτερα στο γλέντι που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Πλατεία Άρεως.
Η κ. Φράγκου τόνισε ότι «πήγαμε πολύ καλά», επισημαίνοντας ωστόσο πως υπήρξαν και ορισμένες παραλείψεις και αστοχίες κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Παράλληλα, έκανε ειδική αναφορά στη διαφημιστική καμπάνια στο Μετρό, χαρακτηρίζοντάς τη επιτυχημένη ως προς την προσέλκυση επισκεπτών.
Ενώ, υπογράμμισε ότι "Τα ήθελε ο Δέσποτας έτσι, τα κάναμε έτσι. Ήταν αγαστή η συνεργασία με την Μητρόπολη."
Κλείνοντας, απηύθυνε κάλεσμα προς τους πολίτες και τους φορείς να καταθέσουν προτάσεις και ιδέες, με στόχο τη βελτίωση και περαιτέρω ανάπτυξη των πολιτιστικών δράσεων της πόλης στο μέλλον.
Σχετικά Άρθρα
- Υπόθεση 800.000 € | Δήμος Τρίπολης: «Δεν εμπλέκεται αιρετός, ο Δήμος δεν υπέστη καμία οικονομική ζημία - Η υπόθεση αφορά περίοδο της προηγούμενης δημοτικής αρχής»
- Δήμος Τρίπολης | Η υπόθεση των 800.000 € με τα επιδόματα - Τζιούμης στο aftodioikisi.gr: "Για κακούργημα θα δικαστούν τρεις υπάλληλοι, δεν εμπλέκεται αιρετός"
- Το πορτραίτο του Κώστα Τζιούμη φιλοτέχνησε ο Γιάννης Κούρος
- Κώστας Τζιούμης: "ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ με το κεφάλι χαμηλά και την Τρίπολη ψηλά!"
- Δημοσκόπηση RASS στον Δήμο Τρίπολης | Πάνω από 6 στους 10 δίνουν τρίτη θητεία στον Τζιούμη
6 σχόλια
-
Εμείς σεβαστήκαμε το νέο Δεσπότη και τον καλωσορίσαμε, παρά το τραγικό γεγονός, που συνόδεψε τον ερχομό του στην Τρίπολη. Επίσης σεβαστήκαμε τις επιλογές του σε πρόσωπα, που δεν δείχνουν να πολυσυμπαθούν τους Τριπολιτσιώτες.... Δε θα έπρεπε και αυτός με τη σειρά του, να σεβαστεί τις παραδόσεις της πόλης μας, με τις οποίες μεγαλώσαμε, όπως την περιφορά των επιταφίων μας;
-
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΣΤΟΥ ΒΟΔΙΟΥ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ" ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΤΑΦΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΕΩΣ. ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ;
-
Κα Φράγκου, "όσα δεν φτάνει η σλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" λέει ο σοφός λαός μας. Ας πάρετε κάποια στιγμή την ευθύνη για τα λάθη σας. Η πλ. Άρεως το Πάσχα ήταν άδεια. Τα 4 λεωφορεία σας μαράνανε. Ο κόσμος είδε αν είχε κόσμο η πλατεία δεν είναι βλάκες.
-
Τα θελες και εσύ
-
Ο,τι προσταξει ο αγας.
-
Τι ήθελε ο δέσποτας?






