Menu
RSS
Δευτέρα, 27/04/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
kalimera728

Μαρία Φράγκου για το Πάσχα στην Τρίπολη: "Τα ήθελε ο Δέσποτας έτσι, άρα τα κάναμε έτσι - Αγαστή η συνεργασία με την Μητρόπολη"

Μαρία Φράγκου για το Πάσχα στην Τρίπολη: "Τα ήθελε ο Δέσποτας έτσι, άρα τα κάναμε έτσι - Αγαστή η συνεργασία με την Μητρόπολη"

Στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίπολης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Φράγκου αναφέρθηκε στον απολογισμό των πασχαλινών εκδηλώσεων, κάνοντας λόγο για μια συνολικά επιτυχημένη διοργάνωση με υψηλή επισκεψιμότητα.

Όπως σημείωσε, η πόλη παρουσίασε έντονη κινητικότητα τις ημέρες του Πάσχα, με σημαντικό αριθμό επισκεπτών, μεταξύ των οποίων και πολλοί από την Αθήνα, που βρέθηκαν στην Τρίπολη για να συμμετάσχουν στο εορταστικό πρόγραμμα και ιδιαίτερα στο γλέντι που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Πλατεία Άρεως.

Η κ. Φράγκου τόνισε ότι «πήγαμε πολύ καλά», επισημαίνοντας ωστόσο πως υπήρξαν και ορισμένες παραλείψεις και αστοχίες κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Παράλληλα, έκανε ειδική αναφορά στη διαφημιστική καμπάνια στο Μετρό, χαρακτηρίζοντάς τη επιτυχημένη ως προς την προσέλκυση επισκεπτών.

Ενώ, υπογράμμισε ότι "Τα ήθελε ο Δέσποτας έτσι, τα κάναμε έτσι. Ήταν αγαστή η συνεργασία με την Μητρόπολη."

Κλείνοντας, απηύθυνε κάλεσμα προς τους πολίτες και τους φορείς να καταθέσουν προτάσεις και ιδέες, με στόχο τη βελτίωση και περαιτέρω ανάπτυξη των πολιτιστικών δράσεων της πόλης στο μέλλον.

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...