Ισχυρή καταιγίδα στην Τρίπολη - Πλημμύρισαν 15 υπόγεια, άμεση επέμβαση από πυροσβεστική και ΔΕΥΑΤ
Ζημιές προκάλεσε η ισχυρή καταιγίδα στην Τρίπολη.
Στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, ο δήμαχος Κώστας Τζιούμης μίλησε σε για τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην Τρίπολη. "Υπήρχαν κάποια πλημμυρικά φαινόμενα σε υπόγεια. Δεν υπήρχαν καταστροφές σε υποδομές. Από την πυροσβεστική υπήρχε ενημέρωση ότι σε 15 υπόγεια έγιναν αντλήσεις υδάτων. Ήταν από επιστροφή νερού από τις δικές του σωληνώσεις και όχι από το δρόμο. Στο Σταθμό και στη Μουτζουροπούλου υπήρχαν μικρές πλημμύρες στο δρόμο, επενέβη η ΔΕΥΑΤ και η Πυροσβεστική. Θα καταγραφούν οι ζημιές και θα διερευνηθεί τα αίτια για να δούμε αν προβλέπεται κάποια αποζημίωση" είπε.
Ο Γιάννης Κατσίρης είπε ότι στο προαύλιο του ΕΠΑΛ δημιούργησε μια μικρή λίμνη, ένα μικρό φρεάτιο είχε φράξει.
Ο δήμαρχος είπε ότι η ΔΕΥΑΤ καθαρίζει όλα τα φρεάτια κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δεν είχαμε μεγάλα πλημμυρικά φαινόμενα σε δρόμους.
Ο Δημήτρης Κοσκινάς μίλησε για το φρεάτιο που βρίσκεται στο προαύλιο του ΕΠΑΛ. Αυτό είπε ότι όταν βρέχει παρά πολύ, γεμίζει το προαύλιο με νερό. Δεν θυμάμαι ποτέ να το έχουμε καθαρίσει. Μίλησε με τον κ. Οικονομόπουλο να μπει συνεργείο της ΔΕΥΑΤ και να το καθαρίσουν.
Ο κ. Χατζόπουλος είπε ότι ενημερώθηκε για το θέμα στο ΕΠΑΛ. Αύριο θα έρθουν για να δουν από κοντά το ζήτημα.
Κεντρική φωτογαφία Best tv Σχετικά Άρθρα
- Παράταση έως 22 Ιουνίου για τον καθαρισμό και τη δήλωση οικοπέδων
- Δήμος Τρίπολης | Τρεις προσλήψεις στα ΚΔΑΠ - Αιτήσεις μέχρι τις 17 Ιουνίου
- Μαγική βραδιά χορού στη Δημητσάνα από τις μικρές μπαλαρίνες της Γορτυνίας! (εικόνες)
- Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής | Θερμά συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Τρίπολης για τη συντήρηση και την επιστροφή του ανδριάντα στη θέση του
- «Λιβαδάκι; Help!»
2 σχόλια
-
ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΞΕΙ
-
Φυσικά,αν το δίκτυο ΔΕΝ ήταν Παντορροικο αλλα Χωριστικο (ναι, ακριβότερο), ουδέποτε τα υπόγεια θα πλημμύριζαν,όπως συμβαίνει (καί θά συμβαίνει εσαεί...) με κάθε έντονη βροχόπτωση.
Φαίνεται, όμως, ότι κάτι τέτοιο ουδέποτε απασχόλησε τους "άρχοντες"- μελέτη, κόστος,κλπ






